Överraskningsmiddag, blommor och en ny dator!!?

Japp, det var var jag fick av min älskling på vår 17 månadersdag när jag kom hem igår! Hur underbar är inte han? Vi brukar inte direkt köpa någonting till varandra på varje månadsdag, ibland firar vi den bara genom att äta något gott ihop osv men vissa månader överraskar vi varandra :) Väldigt mysigt. Kenneth fick en liten termos av mig igår, som han har velat ha ett tag nu. Han ska ha med sig kaffe till skolan i den :) Och jag fick alltså jättefina blommor, en stationär dator och så hade han lagat potatisgratäng och kycklingfilé till mig. Underbart gott var det! Och Kennneth är världens bästa, alla kategorier!!!! :) Datorn var såklart inte bara min, utan våran tillsammans, och den var inte heller helt ny. Kenneths pappa har haft den innan men det är tydligen en riktigt bra sak vi har fått tag i! Dessutom är tangentbordet och musen sprillans nya och väääldigt sköna att använda! Är en sån otrolig skilnad att sitta vid en stationär datorn och skriva istället för en bärbar som vi har haft innan :) Jag älskar den! Har bara ett problem som ni kanske kan hjälpa mig med? Alla internetsidor fungerar som dom ska, ALLA bloggar ser ut precis som dom brukar... Utan min!?! Den ser ut att ha hängt sig lite med en dubbelbild osv? Trodde det bara var nåt igår men den ser likadan ut idag.. Så nu behöver jag er hjälp!! Hur ser min blogg ut på ER dator!? Är det bara på min den är knäpp eller är det någon fel på den?? Och vad skulle jag isåfall kunna göra för att den ska bli som vanligt igen!? Tacksam för all hjälp och alla svar jag kan få :)

Dagen idag består först av lite plugg nu på morgonkvisten, sen av duschning och intag av föda och sen till sist ska jag åka och jobba. Jobbar 14-23 och fick bytt till mig parkering istället för att stå i Bollder, väldigt uppskattat. Hade nog inte orkat att stå i Bollder nu under basketveckan när jag mår som jag mår. Är dessutom sämre idag än igår.. Men parkeringen ska bli gött att stå på iaf. Nu ska jag få något gjort så jag kan inte sitta här och drälla längre. Men som sagt, hjälp mig gärna med mina frågor högre upp i inlägget! Vet ju hur många ni är som är inne och kikar här varje dag så borde få en hel del svar tycker jag. Vore väldigt snällt iaf :) Ha en bra dag allesammans! 

 

Kommentarer
Postat av: daniella

din sida ser ut som den brukar här hos mej :P inget konstigt med den..

haha kan du inte börja skriva dina inlägg i lite mer stycken.. de blir så jobbigt att läsa när allt äs så sammansatt! man tappar bort sej så lätt

2009-05-22 @ 10:21:12
URL: http://dellisch.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Den ser ut som den brukar hos mej också. Grattis:) Va rädd om den pojken:)Pussar

2009-05-22 @ 14:39:59
Postat av: ♥ Sussie - Frisör och nagelspecialist

den ser ut som den alltid gjort?

2009-05-22 @ 20:22:04
URL: http://sussie.blogg.se/
Postat av: Malin F

Inga konstigheter med bloggen här heller =) Bara så du vet! =)

2009-05-23 @ 11:25:57
URL: http://www.nogg.se/sladhundsliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0