Kenneth.

Kenneth, Kenneth, Kenneth. Du gör mig galen.

Jag älskar dig. Jag älskar dig så otroligt mycket. Du är helt underbar. I över tio månader har vi vart tillsammans nu och jag är fortfarande tokkär. Jag är upp över öronen förälskad i dig. Du är mitt liv. Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig. Jag blir fortfarande fnissig och barnslig när jag är med dig och det pirrar fortfarande i hela mig när jag får se dig efter att inte ha fått träffa dig på några timmar. Jag är så lyckligt lottad som har dig. Jag älskar dig. Och jag som trodde jag skulle vara ensam hela livet. Jag hade inte haft något riktigt förhållande innan jag träffade dig och hade nästan gett upp hoppet. Jag kunde se mig själv framför mig sitta i en trång lägenhet med 15 katter att ta hand om på ålderns höst. Men så blev det inte, eller jag menar, så kommer det inte att bli. För nu har jag dig och jag vet att vi kommer vara tillsammans för alltid. Eller vet och vet förresten. Det är så det känns iallafall och jag tror att du känner likadant. Det finns en för alla och du är den ende för mig. Min prins. Det vet jag. Du är den finaste killen på hela jorden, du är helt perfekt. Det är inget jag bara säger, du är verkligen perfekt. Det finns ingenting hos dig som jag skulle vilja ändra på.
 Jag älskar dig. Jag älskar att du håller om mig varje natt när vi ska sova, jag älskar att känna dina andetag och värmen från din kropp. Jag älskar din oskyldiga min när du gjort något knäppt, eller till och med, något dumt. Jag älskar när vi blir sams efter vi har bråkat och när du tröstar mig när jag är ledsen. Jag älskar dina gulliga överraskningar och din trygga famn. Jag älskar när du retar gallfeber på mig, när du fjantar dig trots att jag försöker vara allvarlig. Kort sagt - JAG ÄLSKAR DIG.   

Det var visst en kärleksförklaring som hette duga. Det var inte meningen att det skulle bli så långt, men det blev det visst. Det är ganska roligt egentligen, när folk frågar mig om jag tror att jag och Kenneth kommer vara tillsammans för alltid, om han är den rätte för mig och om vi kommer gifta oss och skaffa barn osv.. och jag svarar: SJÄLVKLART. Jag vet att det kommer bli så. Hur jag vet det kan ja inte svara på. Det är bara så det är, när man har träffat den rätte så vet man det bara. Och Kenneth är den rätte för mig, det råder det ingen tvekan om. Jag kan bara hoppas på att det han säger är sant, att han känner likadant. Vi två för alltid älskling..?

Nej, nu får jag ge mig. Nu får det vara nog. Kenneths vänner kommer tycka jag är en fjant om inte annat. Men jag kände att jag behövde skriva av mig bara, för min egen skull. Allt som jag skriver här på bloggen skriver jag egentligen för min egen skull. Visst, det är roligt att antalet läsare stiger för varje dag, att ni blir fler och fler som läser. Och visst tycker jag det är skoj att få kommentarer, det ska ja inte sticka under stolen med. Men skriver, det gör jag faktiskt bara för min egen skull. Det här är ingen modeblogg eller nåt annat i den stilen, det har ni märkt vid det här laget. Det här är min dagbok. Min dagbok där jag skriver allt som jag annars skulle plitat ner i en gammal luggsliten bok. Det är bara det att det inte skulle bli gjort om jag skulle göra på det viset, tro mig - jag har försökt.

Så vad står på agendan idag? Jag ska diska, det är ett som är säkert. Och dammsugas, det behövs det med. Sen ska jag gå till affären och köpa grädde för vi ska försöka oss på att laga potatisgratäng ikväll. Blir nog någon film med. Myys. Skulle tränat idag egentligen, ABBA-spinning och core med Lenita men jag försov mig. Hade ställt klockan på nio men mobilen dog under natten. Typiskt. Har nog faktiskt bara tränat på hälso en dag i denna veckan! Illa! Men jag tränade fotboll igår iaf (Det var hur kul som helst för övrigt. Alla gav 100 procent i närkamperna, det var laddat och koncentrerat hela tiden. KUL!) och imorgon missar ja träningen igen för vi ska ju åka till Tidaholm och gå på halloweenfest med Sissi, Emil och Ulf. Så jag får sätta igång på allvar igen när jag kommer hem istället, nästa vecka då jäklar. Känns inte så panikartat dock, jag har kommit igång nu och då gör det inget om ja väljer att göra annat en eller två dagar, som i onsdags tillexempel när vi var på dejt jag och Kenneth. Det är okej liksom :)   

Festen ja, de ska bli skoj. Ser fram emot detta. Lovar att berätta allt om vår utflykt och lägga in bilder mm när jag kommer hem igen!! Detta är nog sista inlägget innan vi åker också, så nu vet ni det. Uppdaterar på söndag eller måndag igen. Ha det bra tills dess allihop! PUSS

Dejt och veckohandling

Yes, så kan man sammanfatta mina två senaste dagar. Igår var jag och Kenneth på en mysig dejt i Göteborg. Vi shoppade och åt god mat på Jensens :) Vi köpte en hel del saker, Kenneth hittade en maskeraddräkt, han ska vara en död munk. Passar perfekt. Köpte även lite smink och låtsasblod till honom. Och jag hittade en jacka, en t-shirt och två skärp. Det var rea, sparade 250 kronor på jackan och t-shirten, och skärpen kostade 29 kr styck. Jättebilligt! På hemvägen gick vi förbi Hemmakväll och hyrde tre filmer. Vi hann bara se en dock, Ironman, som var riktigt bra! Den måste ni se, helt klart. Skönt att man får ha filmerna en hel vecka, bra upplägg tycker jag. Idag har jag filat på mitt CV och nu kom jag och Kenneth precis hem ifrån veckohandlingen. Har vart och handlat med Kenneths mamma idag igen, trevligt trevligt :D

Här kommer två kort på min och Kenneths halloweendräkt. Ni får själva tänka till smink mm. Och tänk på att det inte kommer vara såhär ljust på festen med! Funderar på att ta en svart sjal med mig med och ha runt kroppen, kan bli bra tror ja. Blir galen på blogg.se nu med förresten, tänkte lägga upp kort på mina nya kläder nu med men det går ju inte att ladda upp kort. Krånglar det för någon mer eller är det bara för mig...!!? 


      
    

Utmanad

Blev utmanad av Sanna och Emmelie och självklart måste jag anta utmaningen!

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.

1) Jag har aldrig rökt eller snusat. Inte ens provat ett enda bloss.
2) Jag säger ofta saker jag ångrar till mina nära och kära.
3) Jag har uppträtt inför 800 personer.
4) Jag har vart med i tv flera gånger.
5) Jag har aldrig spytt på fyllan eller bakfyllan.
6) Jag älskar choklad, i alla dess former, sjuukt gott.
7) Jag piper (tjuter) som en liten mus när jag blir kittlad.

Jag utmanar: Cecilia Jenny Sofia Lina Maria Josefine och Nathalie

Snäll blogg

Mitt inlägg om Idol sparades visst ändå :)

Vet inte varför men kom precis att tänka på årets upplaga av Idol och hur mycket jag stör mig på den. Jag älskar Idol, varenda år har jag suttit spikad på fredagkvällar klockan åtta med spänning i luften och en telefon i handen. Okej, nu överdrev jag men ni förstår vad jag menar. Jag har iaf följt det varje år och tyckte det vart riktigt bra! Det tycker jag inte riktigt detta året om vi säger så. Har inte följt det alls men har sett såpass mycket att jag kan med att konstatera att detta årets idoler håller lägre kvalité än tidigare. Dom suger. Jag tittade lite på uttagningarna och blev imponerad. Sen väntade jag som vanligt på att fredagsfinalerna skulle börja. Och det gjorde dom, tyvärr. Vilken besvikelse det blev. Jag menar, de flesta som är med kan ju inte sjunga för fem öre! De kan inte ens ta en ton! Okej, jag kan låta hård och jag ska inte dra alla över samma kam, men ja.. Såg förra avsnittet, det första hela avsnittet som jag kunnat stå ut med, när de sjöng ABBA-låtar. Fy va det lät. Lars, Johan Palm och Robin Bengtsson kan inte sjunga. Så enkelt är det. Jag är ingen expert men dom kan verkligen inte sjunga. Visst, Lars är en artist av sällan skådat slag, han är grym men sjunga kan han inte. Lou lou fick lämna, orättvist kan det tyckas, hon borde fått vara kvar ett tag till tycker jag. Men hon har börjar sjunga så nasalt och gnälligt det senaste, hon sjöng mycket bättre på uttagningarna. Jag förstår inte heller varför juryn hyllar Anna och höjer henne över skyarna. Hon låter ju som en gammal tant ibland. Nu senast var det under all kritik. Men några ljusglimtar finns det iallafall. Alice, Robin Ericsson och Kevin är värda att vara i final. De sjunger bra, speciellt Alice och Robin! Riktigt duktiga. Det är dom jag håller tummarna för i fortsättningen! Men vad tycker ni? Håller ni med eller har ni lust att idiotförklara mig? Vem hejar ni på?

                                    
  

Dum dator

Jag har en dum dator. Helt utan anledning, när jag bara sitter och läser igenom texten som jag precis skrivit, så förvinner den! Jag rör inte ens datorn, jag nuddar varken den eller musen. Helt utan förvarning hoppar datorn tillbaka tre sidor av sig själv, det är som jag tryckt tre gånger på bakåtknappen. Det är inte första gången det blir så här heller! Varför gör den så mot mig? Blir så lack. Nu orkar jag verkligen inte skriva om allt igen. Men kort sagt: Idol 2008 = SKIT. Mycket sämre kvalité bland de tävlande detta året. Lars, Johan, Robin B kan inte sjunga. Lars bra artist dock. Loulou sjunger nasalt och Anna är överskattad. De enda som verkligen förtjänar sin plats i finalen och de jag kommer hålla tummarna för i fortsättningen är Alice och Robin E. Dom är grymma och sjunger riktigt bra. Heja dom! :)

Nu ska jag kolla på Svensson svensson tänkte jag och samtidigt gå och pussa på min älskling. Har vart på stan med mamma och Sissi idag och spanat in den nya gallerien i stan, Storken. Köpte ett snyggt linne och hittade även en maskeraddräkt som jag blev väldigt nöjd med. Skönt det. Kanske lägger in en bild eller två imorgon på mina nya fynd :) Jag och älsklingen har även sett på film, Sagan om Konungens Återkomst och han har lagat en god middag till mig och mamma, couscous, mums :) Det var allt för mig i nuläget! Ha det bra!


Lite hjälp?

Nu har jag kommit hem ifrån Hälso :) Eller aa, det var ett tag sen. Jag och Kenneth låg och flummade ett tag i sängen tills nu.. Fy va han är kass ibland. Blir gaalen, han kan få mig och skratta så lätt. Haha. Sissi blev medlem idag och jag värvade henne så vi fick varsin träningsjacka, värde 699 kr. Inte så dåligt. Men nu till saken. Jag behöver er hjälp lite. Har två funderingar som jag hoppas ni kan hjälpa mig med :)

Fråga 1: Vad ska jag klä ut mig till på Halloween? Ska ju åka på er stor halloweenfest tillsammans med Sissi, Kenneth, Emil och Ulf och alla vet vad de ska vara. Alla utom jag :( Börjar få lite panik nu, det är ju redan på lördag!!? Är det någon som har några tips eller förslag som inte kostar skjortan?


Fråga 2: Jag har märkt att min design ser lite olika ut på olika datorer.. Eller det är rättare sagt bara rubriken i varje inlägg som skiljer sig. I min dator är det en väldigt vanlig stil. Alltså inget speciellt. Men hos vissa andra är rubriken lite "snitsigare" nästan skrivstil om ni är med på vad jag menar? Eller aa, inte skrivstil kanske men lite speciell iaf. Hur ser den ut hos er? Vore jättetacksam om så många som möjligt ville svara. Är lite nyfiken :)

Uppskattar verkligen om ni vill hjälpa mig lite :) Tack!


Fullt upp

Ja, precis som rubriken hintar om så har jag haft fullt upp sen sist.
Förlåt för dålig uppdatering!

Det följer härmed en kort resumé om helgen och dess händelser.

Lördag: Det blev ju som sagt inget högskoleprov för min del. Känns som om det var rätt beslut att ta. Jag mådde inte tillräckligt bra helt enkelt och hade inte kunnat prestera som jag hade velat. Jag åkte istället hem till mina föräldrar på dagen och åt thaimat. Myys. Kenneth däremot, han gjorde provet. Mellan 08:30 och 16:20 satt han och slet stackaren. När provet var klart åkte han hem och sov lite för att sen överraska mig och komma ut till Lövhult. Underbart :) Vi tillbringade kvällen tillsammans med mina föräldrar, åt god mat (potatisgratäng och fläkfilé), spelade kort och skrattade så tårarna rann. Riktigt, riktigt roligt! En toppenkväll! Kändes helt underbart att vara hemma hos familjen, skönt att vara med de personerna man älskar mest i hela världen när man inte mår riktigt bra. Bara ta det lugnt utan några krav. Vara precis som man är. Skönt. Vi spelade Hjärter, sjukt roligt kortspel som jag lärde mig i Turkiet i höstas. Vi lärde mamma och pappa och samtidigt fick jag friska upp minnet lite. Har ju inte spelat det sen dess! Hursomhelst. Vi hade sååå kul! Pappa var helt galen, så retlig så det fanns inte. Han vann ganska rejält och det var han inte sen att påpeka. Men det lät mer som "Åå vad jag får dåligt samvete nu..", "Jag skäms när jag får ge dig den här (spader dam) men va ska jag göra.." "Jag hade gärna förlorat, är så tråkigt att ni ska göra det.." osv osv. HAHA. Sjukt kul. Mamma är ju alltid mamma och ja, ni som vet hur flummig min familj är, ni förstår att vi hade väldigt skoj. Sjuukt roligt. :) Vi sov över jag och Kenneth, härligt att ligga och knö i min gamla 90-säng :) 

Söndag: Gick upp, åt frukost sen tittade vi på en film ifrån när jag, mamma, pappa och min syssling Emmelie var på Borås Djurpark 1992. Den är ett riktigt guldkorn, hade platsat i Americas Funniest Home Videos när som helst, lätt dessutom! Sen åkte vi hem till oss för vid ett väntades det storfrämmat. Kenneths fyra vänner skulle nämligen komma och spela Magic hos oss då. Och de gjorde dom. David, Carl, Johan och Anton. Mycket trevligt! Gillar som sagt Kenneths vänner. Men ni kan gissa att jag kände mig som en liten hönsmamma hela dagen med fem karlar i huset. Men det gick riktigt bra! Hade väldigt roligt :) Johan gick segrande ur striden medan Kenneth kom på tredje plats. Inte illa pinkat! :)

Måndag: Vi har haft en riktig mysmorgon idag jag och Kenneth. Älskligen väckte mig klockan nio med frukost på sängen och en film, så mysigt att vi har tvn i sovrummet med så vi kan ligga kvar i sängen läänge. Gick nog inte upp förrän två ;) Nu ska vi äta middag och sen ska vi iväg och träna. Blir bodycombat och core för mig idag och gym och core för Kenneth. Så vid halv sex ska jag möta Sissi utanför Hälso. Så det var allt för mig för tillfället, uppdaterar nog senare ikväll :)

...Hur det gick för Kenneth på provet? Han fick 106 poäng. Vi hoppas på 1.9 och att det räcker för att komma in på läkarlinjen i Gbg till våren. Jag är sjukt stolt över dig min älskling <33

MAMMA MIA :)





Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. En helt underbar film, ni MÅSTE se den :) 
Jag har sett den tre gånger redan och jag tröttnar aldrig!


Inget högskoleprov för min del..

Nej, det blev ju inte så. Igår var inte en av mina bästa dagar om man säger så. Grät nog 50 % av dagen. Förstår inte vad det är med mig ibland. Bråkade tillochmed med älsklingen och det gör verkligen ont i mig. Jag kan inte förstå att två personer som älskar varandra så mycket kan bråka överhuvudtaget? Men jag mår inte direkt bra just nu, det kan väl vara en anledning antar jag. Blir så ledsen för ingenting ibland. Sen var Kenneth sjukt nervös inför provet med och ja.. Det kan väl oxå ha spelat in, förstår att han inte kan ha lika bra tålamod med mig då. Men vårt bråk gick över ganska fort ändå, tur det. Somnade sams och morgonen blev hur mysig som helst. Jag tog fram ett gammalt brevpapper innan jag somnade och skrev ett kärleksbrev till min älskling, som jag la på köksbordet i ett fint kuvert. Gjorde även en liten present (överraskade honom med  toblerone som ja la i micron). Hihi. Tänkte att han behövde lite extra peppning inför provet :) Och han blev jätteglad! Underbart att göra en annan människa så lycklig :) Sen var jag med uppe nu hela morgonen, stöttade, peppade och letade fram saker som han inte hittade. Älskar när jag har lite mer koll på vad han gör av sina saker än han själv. Hihi, känns som jag behövs då!

Jag gick och la mig vid ett igår men somnade inte förrän kvart över tre typ. Då tittade ja på klockan sista gången. Hatar att ligga och stirra i taket så. Sen vaknade ja vid sex med och kunde inte somna om. Så denna natten känds vääääldigt lång. Men ja va inte i närheten av att börja gråta iaf och det känns faktiskt mycket bättre idag. Men det blev som sagt inget prov för min del. Tyvärr. Orkade helt enkelt inte. Får göra det nästa gång för jag tycker faktiskt att det skulle vara lite skoj att testa! Men nu änns det som att allt är på väg åt rätt håll igen, får hoppas det håller i sig. Ska hem till mina föräldrar idag och vara där hela kvällen. Vet inte än hur Kenneth gör angående festen men han får bestämma helt själv, såklart. Tror faktiskt inte han kommer gå. Han vet att jag inte mår direkt bra nu och då säger han att han inte vill lämna mig, att han inte har nån festlust. Men vi får se som sagt. Han är underbar, no matter what.

Men som sagt. Kenneth gör högskoleprovet just nu och jag kan inte hjälpa honom på något sätt. Men jag håller alla tummarna i hela världen för att det ska gå bra och jag tänker på honom varje minut, varje sekund. Älskar dig mest av allt Kenneth, det kommer gå bra idag, det känner jag på mig. Jag tror på dig älskling.

Deppig :(

Igår grät jag mig tills sömns. Kan inte svara på direkt varför, har egentligen ingen aning. Kenneth sov redan när jag gick och la mig, jag kunde inte somna och då började tankarna sväva iväg. Tänkte på allt och ingenting. På högskoleprovet och hur nervös jag är inför det. Det är ju imorgon redan! Jag vet inte om jag pallar. Har ingen tro på mig själv för fem öre nu, mitt självförtroende är i botten. Sen kommer jag antagligen få min j*kla lingonvecka imorgon med, som det så fint kallas. Har redan börjat få mensvärk. Och det kommer inte gå att sitta och göra prov i så många timmar om jag får lika ont i magen som jag brukar ha :/ Sen tänkte jag på imorgonkväll. Kenneth ska ut med jobbet. Först ska dom hem till en kvinnlig arbetskamrat och förfesta och sen ska dom till hotellet, utestället här i Alingsås. Känns jobbigt på något sätt, trots att jag vet att jag inte borde känna så. Vill verkligen inte vara den där svartsjuka tjejen som inte vill att min pojkvän ska umgås med någon annan än mig, jag vill verkligen inte det. Men hotellet liksom? Känns som ett konstigt ställe att ha personalfest liksom..?! Dom kommer väl inte kunna hålla ihop där och umgås? Sen fick jag höra att de skulle lägga pengarna (som de får för att hitta på roliga saker tillsammans ibland) på att köpa helrör.. Vad är det liksom? Men jag måste sluta, får inte tänka så. Det är klart han ska ut med jobbet. Det vet jag med, vill inte gnälla på honom för det. Jag vet också att han aldrig skulle göra något dumt. Jag vet att han älskar mig och att jag är den tjejen i världen som nog har minst att oroa sig för, det vet jag. Kenneth är den sista som skulle vara ens i närheten av att göra något dumt. Jag litar på honom men ändå känns det hemskt. Har sett vänner vars pojkvänner har varit otrogna efter flera år, killar man aldrig kunde ana skulle göra nåt så idiotiskt. Vem vet vad sprit kan göra med till och med den bäste?? Sen är det väl inte det jag oroar mig för mest. Tänk om han kommer på hur mycket han missar nu när han har mig, hur skoj det är och vara ute och supa varje helg, ragga osv. Hur mycket han saknar singellivet. Vi brukar ju inte gå ut och supa så mycket. Jag tycker inte det är direkt skoj längre, tycker mer om hemmafester, såsom kräftskivor och liknande med våra vänner, är roligare.. Menmen. Nu vet han nog iaf att jag tycker det här med personalfesten känns lite småjobbigt iaf. Trots att jag inte vill känns så. FAN. Förlåt Kenneth. Är nog mycket för att det är så mycket annat som händer på samma gång. Det faktumet att jag är lite ur balans, att jag inte mår bra just nu. Det gör nog det hela med personalfesten värre, vill liksom inte bli lämnad ensam en lördagkväll så som jag mår nu. Är jag helt knäpp i huvudet som känner såhär..?!

Jag låg även och tänkte på att jag har bråkat med en av mina bästa vänner. Vi har inte pratat med varandra på flera månader nu. Det känns också väldigt jobbigt faktiskt. Men jag tycker att hon betedde sig väldigt illa och omoget så jag har ingen lust att komma krypande tillbaka. Vet inte ens om jag vill det. Tycker det är upp till henne att höra av sig, och om hon skulle göra det till sist så får jag se då hur jag skulle reagera, men det lär väl inte hända. Det jobbiga är att det är flera gemensamma vänner som jag oxå har slutat umgås med sen dess, hennes vänner om man säger så. Och det känns jättetråkigt :( Menmen, jag har många andra vänner som jag hellre umgås med. Vissa vänner som jag umgås med flera gånger i veckan och vissa som jag inte träffar lika ofta. Vänner som ställer upp i alla lägen oavsett. Riktiga vänner. Ni vet vilka ni är, tack för att ni finns.

Andra tankar som flög runt var det här med Jojo, min kära vovve som inte mår så bra, att jag inte har något jobb och inte vet vad jag vill göra med mitt liv osv osv. Som det känns nu kommer jag nog aldrig få ett jobb. Jag var duktig i skolan, bra betyg och alla mina chefer och liknande tycker om mig. Jag är en duktig tjej liksom men vad hjälper det? Känns som om att få ett jobb mestadels handlar om kontakter. Men mitt cv är bra, har alltid fått höra att jag skriver bra, så jag kommer på en del anställningsintervjuer. Väl där tar det bara stopp. Jag är en väldigt social tjej i andra lägen, har alltid lätt för att ta kontakt med nya människor och prata med folk, men när jag sitter där på anställningsintervjuerna så låser sig allt. Verkligen allt. Jag får handsvett, blir så nervös och fnittrig att jag inte ens kan prata. Kommer inte på något vettigt att säga, trots att jag förbereder mig bra innan och verkar ha koll på vilka frågor som kan tänkas ställas och vilka svar jag ska ge. Men jag blir helt blockad, kommer inte ihåg nåt. Så jobbigt :( 

Allt detta funderade jag över gång på gång, fram och tillbaka och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna efter ett tag. Låg nog och snyftade i en halvtimme och tyckte livet var helt hopplöst och värdelöst innan jag somnade. Ville väcka Kenneth för att få lite tröst men visste att han behövde sova med tanke på det stundande provet. Vill verkligen inte sabba det för han pga av mitt konstiga humör. Trots att jag vet att han skulle vilja att jag väckte honom om han bara visste att jag var ledsen. Han är världens finaste kille min Kenneth, han ställer alltid upp till hundratio procent. Men hursomhelst, där låg jag och grät tyst för mig själv. Jag fick nästan svårt att andas och det riktigt gjorde ont i bröstet på mig. Allt var skit kändes det som, det kändes som om jag aldrig nånsin skulle kunna bli glad igen. Sen får jag dåligt samvete för att jag tänker så. Jag har ju egentligen allt man kan önska sig. Världens goaste familj som ställer upp i alla lägen, världens finaste pojkvän som älskar mig över allt annat. Världens finaste lägenhet. Underbara svärföräldrar. Många vänner som bryr sig om mig. Dock inget jobb. Gud va allt skulle kännas bättre om jag bara kunde få ett jobb, vad mycket som skulle lösas. Jag borde verkligen inte må sådär dåligt som jag gör ibland. Jag är ju världens lyckligaste oftast, oftast leker livet. Men ibland kommer det såna här dagar när allt känns jobbigt, skit, ja rent ut sagt omöjligt.  

Antar att detta inlägget kommer som en total chock för de flesta. Utåt sett verkar jag nog vara världens lyckligaste, och det är jag som sagt oftast, men inte alltid. Det är nog bara mamma och Kenneth som vet hur allt ligger till. De känner mig utan och innan, de ser på mig direkt om det är något som är fel och de är de jag kan prata med allt om. Är många vänner som jag skulle kunna berätta allt för, men jag är nog mest rädd för att bli uppfattad som misslyckad och konstig. Vilket ja vet att de inte skulle tycka men.. Jag vet inte. Känner mig totalt vilsen nu. Otroligt skönt att få ut det iallafall. Så skönt att få lätta sitt hjärta och skriva av sig lite.

Är det någon där ute som känner igen sig? Någon som vill berätta om liknande erfarenheter och tips..? 


Torsdagskväll

Japp, ännu en dag har gått. Den har vart bra. Har egentligen inte så mycket att skriva känner jag. Jag har tränat fotboll nu ikväll iaf, det gick bra! Var riktigt roligt :) Har även kollat på favoritprogrammet Hell's Kitchen som vanligt. Har dammsugit, pratat med Niklas ifrån Liseberg (fick ett gryyymt schema, reserv varje dag hela julsäsongen!! Underbart!), läst bloggar osv osv. Känns som jag inte gjort nåt av värde, har knappt pussats med Kenneth ju. Han har jobbat ganska sent, sen parkerat sig vid datorn och pluggat hela dagen. Men jag förstår han, provet närmar ju sig med stormsteg. Det är ju nu på lördag. Han är så nervös stackaren, det syns på han. Hoppas det går bra för honom!! Jag håller alla tummarna ja kan för att han ska höja sig till 2,0 så han kommer in på läkarlinjen i Gbg till våren :) Men fixar han det inte nu så gör han det nästa gång. Det vet jag. Jag tror på dig älskling.

Det var allt för nu, kommer med ett lite mer kreativt inlägg imorgon hoppas jag.
Nu väntar sängen :)


Mysig onsdag

Nu var det nästan ett dygn sen jag skrev här i bloggen! Inte direkt likt mig kanske men så blir det ibland ;) Jag har haft fullt upp idag, har suttit och pluggat lite på hpguiden inför högskoleprovet. Det verkar ganska svårt. Är det någon som har gjort provet som har några tips nu när jag ska göra det på lördag..? Är ju första gången jag ska göra det och jag är sjukt nervös. Vet inte ens om jag kommer gå dit på lördagmorgon så som jag känner nu.. Menmen, det kan ju inte gå mer än åt skogen. Haha. Sen har jag och min mamma vart med vår älskade vovve Jojo hos veterinären idag. Har har fått en jobbig hosta det senaste. De vet inte riktigt vad det kan vara, antingen hjärtsvikt eller lunginflammtion tror dom, vi får hoppas på det senare. Han ska dit imorgon igen för lite mer prover :( Jag har även städat här hemma idag, fick lite hjälp av mamsen med det oxå. Tusen tack! 

Klockan fem bar det av mot hälsostudion för en timmes träning. Var på dansamix och step med Sissi. Gick inte alls bra för mig idag. Hade ingen ork eller energi, benen var helt döda. Och ändå var det ju inga krävande pass jag var på idag, tvärtom. Det är två väldigt lätta pass som egentligen inte är jobbiga. Jag menar, man tar inte ut sig så mycket, man blir inte så trött så att man känner att man inte orkar mer liksom. Detta är mer ett roligt pass, mest för skoj skull men idag var det alltså inte roligt. Inte alls roligt. Hade en riktigt jobbig "tant" framför mig med. Eller tant och tant, hon var kanske inte mer än 35. Sak samma. Hon hoppade upp och ner, fram och tillbaka och skymde sikten för mig. Hon hade ingen koll på varken armar eller ben och gick på mig flera gånger. Var tvungen att byta plats efter ett tag. Gaah, blir så sur på sånt :( Usch och fy. Jaja, vi får hoppas det går bättre nästa gång.

Nu har jag och älsklingen kollat på Ensam mamma söker. Grymt bra program om ni frågar mig! Är så mysigt att kolla på det med Kenneth för vi har ju allt det som dom söker. Blir så lycklig när jag tänker på att vi kommer vara tillsammans hela livet :) Hursomhelst, är det någon som kollar på programmet? Anette och Rikard är ju bara för söta ihop! Och det var riktigt skönt att hon skickade hem det där stolpskottet Magnus.. Eller vad säger ni..?

Nu väntar älsklingen och sängen. Godnatt <33

Kalaset avklarat

Japp, nu sitter jag här hemma igen. Har vart på kalas hemma hos min älskade papps, mycket trevligt och mycket folk! Man kunde nästan tro att han fyllde jämnt, har aldrig vart så många på något utav hans kalas förut. Kul :) Han blev väldigt glad för sina presenter också, roligt! Han fick två skjortor och ett par shorts. Det bästa av allt var att jag fyndade rejält när jag köpte dom. Ordinare pris på skjortorna var 399 respektive 499 och shortsen skulle egentligen ha kostat 399. Så hela kalaset skulle gått på 1297 riksdaler. Men inte för mig. Jag köpte alla tre plaggen för 99 kronor styck! Sparade en tusenlapp! Helt galet, sån tur har man bara inte. Skjortorna satt som gjutet på honom och de var skitsnygga. Äntligen kan pappa bli lite modern ;) Shortsen var oxå väldigt snygga och de satt lika bra! Jag och Kenneth hade även rimmat på paketen, vi vet ju hur mycket han gillar rim så vi knåpade ihop ett panikrim på väg ut genom dörren. Blev lite stressigt där.. Hur som helst så blev det något i stil med: "Vi hoppas att detta vågade tilltag inte blir någon flopp, utan att det sitter riktigt snyggt på din ungdomliga kropp" Nåt sånt iaf. Han är ju lite tråkig när det gäller kläder. Har alltid samma gamla skjortor, gärna instoppade i byxlinningen, så det är ju en liten chansning när man köper kläder till honom. Haha. Men rimmet verkade gå hem bland gästerna iaf och han blev jätteglad. SKOJ :D

Kul att träffa alla grannar och vänner till familjen idag med. Nu ligger Kenneth redan och sover, han däckade så fort vi kom in genom dörren i princip. Han har jobbat länge idag och ska upp tidigt imorgon så jag klandrar han inte. Men ja kände att jag inte kunde slå igen ögonen riktigt än tyvärr. Lite trist, tycker inte om när jag och Kenneth inte går och lägger oss samtidigt. Tur att det inte händer så ofta ;) Tänk att vi har varit tillsammans i tio månader idag med, jag fattar dt knappt. Snart ett år ju! Va fort det har gått. Jag är fortfarande sådär löjligt nykär samtidigt som det känns som om vi har varit tillsammans hur länge som helst. Känns som vi känner varandra utan och innan. Gud va jag älskar dig Kenneth!! 
 
Till sist: Jag har lite småångest över halloweenkläderna nu med. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hittar inget som passar och har ingen fantasi för fem öre. Någon som har någon gammal maskeradklädnad där hemma som ligger och skräpar? Eller någon som har tips på var man kan hitta en snygg, relativt billig, dräkt? Är tacksam för all hjälp jag kan få!

Tvåsiffrigt!



10 månader. 10 helt underbara månader. Yes, jag och min älskling firar tvåsiffrigt idag! Vi har varit tillsammans i tio helt fantastiska månader och jag är lika nykär nu som den där kvällen i december :) Är så grymt lycklig att jag har dig Kenneth! Älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas att du känner likadant..? Vi två för alltid <33
 


Igår var jag och tränade på hälso som sagt. Var sjukt oladdad, var inte peppad för fem öre. Ville verkligen, verkligen inte gå dit. Men jag gjorde det! Är stolt som en tupp över mig själv! Gick dit med Sissi då Kenneth kände att han var tvungen att plugga. Sissi var dock bara med på det ena passet för det var bara då det fanns barnvakt där. Men sen så träffade jag även Annkie där (Kenneths mamma) så vi två tränade ihop! Eller aa, stod brevid varandra iaf. Riktigt roligt! Var så nöjd med mig själv när jag kom hem, otroligt nöjd, det ska ni veta :)

Idag fyller pappa 59 år. Grattis pappsen!! Ska dit på kalas ikväll. Efter det så avsöljar jag vad vi har köpt till honom.. Det stora fyndet! Hihi. Nu ska jag äta frukost och försöka hinna svara på några av era söta kommentarer innan datorn dör, hittar inte strömsladden just nu, dumtdumt. Men ha det fint allesammans!

Måndag

Dagen har varit mycket trevlig :) Har vart i Gbg och shoppat lite med Sissi och Lukas, myys. Var bland annat på Buttericks och letade kläder till Halloween. Jag och Kenneth ska ju med Sissi, Emil och Ulf upp till Tidaholm för att gå på halloweenfest och då måste man tydligen vara utklädd. Vet inte om jag gillar det där riktigt men.. Sissi köpte iaf en dräkt till sig och en till Tony (hennes ragg eller vad man ska kalla det). Jag däremot hittade inget av direkt värde. Hittade en snygg och billig prästdräkt till Kenneth, den tror jag på. Eller en romardräkt som var lite dyrare. I så fall skulle jag kunna vara en romarinna, hittade en dräkt som var någelunda snygg... Men jag vet inte. Känns onödigt att lägga ut för mycket pengar på dräkter, blir lite snål när det gäller sånt. Jag menar, så mycket pengar har vi inte så man kan strö dem runt sig och man kommer väl ändå bara använda dräkterna en gång? Hmm, jag får kolla vidare i lite fler affärer innan jag bestämmer mig, helt klart. Vill hitta nåt till mig själv som jag fastnar för lika mycket som Kenneths prästoutfit. Haha. Vi får se hur det här kommer sluta ;)

Köpte även födelsedagspresent(er) till min kära far som fyller 59 år imorgon. Det är helt sjukt, 59 år! Låter väldigt gammalt tycker jag men han ser betydligt yngre ut än så! Han är smal och smärt, har fortfarande tjockt hår och har precis börjat få gråa stänk i det. Är ganska stolt att ha en sån krutpappa! Han och min mamma ser ungefär jämngamla ut, trots att hon är tio år yngre. Och då menar jag INTE att du ser gammal ut mamma, om du läser det här ;)  

Vad det är för present tänker jag inte berätta förrän imorgon, vill ju inte att någon ska tjalla för pappsen! Men jag blev riktigt nöjd, så mycket kan jag säga iaf :) Så imorgon blir det kalas hemma hos mina föräldrar. Trevligt! Hoppas på en smarrig prinsesstårta och kanske en kanelkrans som jag kan sätta tänderna i. Känns som om det är okej att vara onyttig när någon fyller år, det är ju trots allt inte så ofta man går på kalas.

Ikväll ska jag träna core och bodystep på hälsostudion. Spinningpasset som jag och min älskling tänkte gå på var tyvärr fullbokat. Får boka tidigare nästa gång! Så ikväll blir det först core tillsammans med Sissi och Kenneth och sen bodystep med Sissi medan älsklingen gymmar lite. Är sjukt opepp på att träna just nu, är seg efter en dag i stan men det ger väl sig. Nu tänkte jag slappa framför teven ett tag och ladda upp batterierna. Ha det underbart allihopa :)


Underbara Turkiet

Här kommer lite bilder ifrån vår semester i Turkiet i augusti :)


                                                         
     I poolen :)




På restaurang :)




Lägger upp lite fler bilder imorgon :)
Nu väntar sängen och en skön massage av min älskling <33

Söndag

Idag har vi haft en slapp morgon, första morgonen på länge som vi har sovit ut utan att ställa klockan. Skönt. Vid tjugo i tre gick vi upp till Kenneths föräldrar för att bli bjudna på middag. Inte dåligt att få allt serverat på det viset, sen lagar nog Annkie världens godaste mat med :) Vi fick även en smarrig efterätt, chokladmousse, mmm.. mums! Hann även med lite bugg och yogaövningar innan hemfärden gick av stapeln. Haha. Nu sitter jag här och läser lite bloggar igen som vanligt. Kul att se vad ni håller på med på dagarna ju :)

Helgen har vart riktigt, riktigt lugn. Och väldigt skön. Kenneth har ju jobbat i över 20 dagar i rad så det var längesen jag och han verkligen umgicks nonstop ifrån morgon till kväll. Så det har vi alltså gjort denna helgen, underbart :) Har saknat det. Igår kom Emmelie (klicka på namnet för att komma till hennes blogg) upp en snabbis med, var jättelängesen vi sågs så det var mycket uppskattat. Vi pratade om allt som har hänt sen sist, fick se hennes nya mobil och sen fick både jag och Kenneth känna lillen sparka! (japp, hon är gravid :)) Det kändes stort. Är tydligen inte så många som känt det så vi var ganska upprymda och stolta över detta. Sen kollade jag och äksklingen på We were soldiers med Mel Gibson i huvudrollen. Grymt bra film! 

Nu ska jag kolla igenom alla korten ifrån Turkiet. Har äntligen fått alla :) Har ni tur kanske det kommer upp en bild eller två ifrån den resan under kvällen. Vi får se!


Dagen just nu!

Humör:  Kär, trött och lite sömndrucken, är alldeles nyvaken.

Gjort:
Har precis tagit en powernap med Kenneth nu, så skönt och välbehövligt :) Innan dess; ätit frukost, tränat fotboll, vart och handlat med älsklingen, ätit lunch, läst lite bloggar och slötittat tv medan Kenneth har pluggat hela långa dagen. Strongt!

Planer:
Ska äta tacos och kolla på film ikväll var det tänkt. Blev inget med Kenneths vänner idag, är alldeles för sega för det. Nu närmast ska jag plocka in tvätten och fixa lite med mina kläder.


Ser på: 
Min datorskärm, orginellt va? 

Lyssnar på:
Amy Macdonalds - This is the life. Sjukt bra låt för övrigt!!

Läser:
Ingenting just nu. Annars lite olika bloggar och Stieg Larssons underbara bok; Män som hatar kvinnor.  

Dricker:
Helst vatten. Även mjölk och cola (Gud förbjude) tillhör favoriterna.


Äter:
  Snart tacos! Weehie!

Bästa:
sms:et idag: "vad hittar du på nu då? puss och tjejmete" ifrån syssling Emmelie. Vilka minnen!

Sämsta:
 med dagen? Hmm,  kan inte komma på något dåligt alls just nu. Kanske tröttheten kombinerat med mina stela lår!? 

Väder:
Vart gråmulet, småregnigt och kallt hela dagen. Bara 9 grader ute nu. Brrr.


Fotbollsträning

Yes, idag var det träning 10:30! Lennart kom och hämtade mig och Mikkan (min kära lagkamrat) vid tiotiden och nu, drygt tre och en halv timme senare, sitter jag alltså här vid datorn och hänger. Träningen gick rätt bra får man väl säga. Men jag har fått en galen träningsvärk i hela kroppen. Det känns verkligen att jag har börjat träna igen om man säger så. Jag har nog riktigt chockat kroppen. Den är knappt van vid någon träning alls det senaste, har ju inte tränat ordentligt på ett halvår. Bara lite då och då. Och nu kör jag igång med hård träning fem av sex dagar denna veckan. Låren, ljumaskarna, nacken är stelare än någonsin. Men det är faktiskt rätt skönt ändå, skönt att känna att man har gjort något :)

Jag och min älskling hade en jättemysig kväll igår, kollade på playa del sol, åt pizza mm. Ikväll vet jag inte vad som händer än. Var lite snack om att träffa Kenneths vänner. Hade vart roligt, tycker mycket bra om dom, men vi får se. Högskoleprovet är ju nästa helg och jag tror Kenneth vill lägga mer tid på att plugga. Sen är jag ruskigt seg med. Men vi måste börja träffa dom oftare iaf, dom är alltid trevliga att umgås med. Mycket galna upptåg och mycket skratt blir det!

Uppdaterar mer sen :)

Vacker höstdag

Ja, idag har det verkligen vart fint väder. Men usch va kallt det var i morse! Eller usch kanske är synd och säga, det var inte jobbigt kallt. Tvärtom. Det var sån otroligt frisk och klar luft på något sätt. Snarare skönt kallt skulle jag vilja säga :)

Jag väcktes klockan åtta av mitt alarm på mobilen, sen väcktes jag nio över åtta, sen 18 över och så höll det på. Som ni förstår snoozade jag ett tag. Nio stängdes alarmet av, antar att man ska vara vaken efter en timme men det var tyvärr inte jag. Skulle ringt min chef på Liseberg klockan nio men väcktes tio över av att han ringde mig! Vilken tur, kunde blivit jobbigt annars ;) Sak samma, vi bestämde iallafall att jag skulle komma dit och lämna in kassan mm klockan ett och dessförinnan hade jag en del att stå i.

Ringde mor min och bestämde att hon skulle komma och hämta mig så fort som möjligt. Stressade upp, gjorde mig iordning, fixade med tvätten (för den skulle tvättas hos mamma då jag missade tvätttiden), bäddade rent i sängen mm. Frukosten blev denna dag McDonalds - onyttigt ja vet. Men hade inte tid att fixa nåt annat och kände att jag kunde vara lite onyttig idag helt enkelt. Sen bar det iväg till Floda för att hämta ut mammas balansare, sen till Rusta för att shoppa lite onödiga saker och för att leta födelsedagspresent till pappa. Hittade inget till honom men jag köpte bland annat en söt vas och ett vitt blockljus till den. Hade tänkt ha det på sidobordet i vardagsrummet om det passar in. Kommer kanske upp en bild på det sen om det blir fint. Hoppashoppas :)  

Sen var det Liseberg som gällde, fixade kassan och lämnade in mina kläder. Det tog en halvtimme. Känns lite onödigt att åka in till Göteborg för en fjuttig halvtimme men som tur var hann vi ju med lite shopping också, så helt i onödan var det ju inte. Efter det åkte jag hem till mamma, tvättade och bara slappade. Gjorde ingenting vettigt. Tittade lite på Vänner, halvsov och nu är jag tillbaka där dagen började. Hemma. I min och Kenneths underbara lägenhet :)

Ikväll blir det en riktig myskväll. Var längesen jag och Kenneth hade en sådan utan att behöva gå upp och jobba dagen efter. Så nu ska vi verkligen bara ta det lugnt, slappa järnet. Sååå skönt. Blir pizza, cola och en film. Ja, jag vet - både McDonalds och pizza på samma dag. Syndigt. Men, vi känner att vi faktiskt kan unna oss det idag. Det är vi värda.

Vad ska ni göra ikväll då?


Dagen som varit..

..har varit bra! Den började med fika hos Annkie och Stig. Kaffe och chokladmuffins - mums! Sedan bar det av mot Göteborg och Kviberg för Kenneths fasters begravning. Den var ganska jobbig men väldigt vacker. Väldigt mycket folk var det med. Det var många som var ledsna, det är väl så när en lite yngre människa går bort. Men prästen var jättebra och bergavningen gick bra iallafall, om man nu kan säga så. Skönt det.

Efteråt följde vi med Annkie och Stig hem för lite mat. Äggröra och mackor blev det. Jättegott ju! Förstår inte varför jag inte ätit äggröra förr!?! Lite tv-tittande blev det också innan vi begav oss hemåt. Halv åtta hämtade Lennart mig (min kära fotbollstränare) för idag stod fotbollsträning på schemat! Shit va längesen det var och shit va roligt! Var verkligen jätteskoj. Får faktiskt säga att det gick ganska bra för min egen del, eller till och med väldigt bra. Har ju inte spelat på så länge och dessutom var det första inomhusträningen för min del sen i våras. Så jag är nöjd. Har tränat varje dag denna veckan, två dagar på hälso, en dag bugg och en dag fotboll. Känns väldigt skönt att ha kommit igång nu. Äntligen!

Imorgon blir det ett litet besök hos mor min, och en snabbvisit på Liseberg. Ska lämna in lite kläder och fixa kassan mm. Sen får vi se vad som händer! Nu först ska jag hoppa in i duschen. Har inte duschat sen träningen (som slutade 21:30) för att jag inte kunde missa Hell's Kitchen som gick på tv nu. Sjukt bra program för övrigt. Nej, nu babblar jag bara på.. Ska snart ge mig - jag lovar! Men först...

...måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag har fått! Jätteroligt att höra att ni tycker min blogg har blivit så fin! Hoppas ni gillar innehållet också, att ni fortsätter läsa och kommentera :) Ha det bra allihop! 


Ny design!

Sådär, då var den nya designen på sin plats! Blev verkligen jättenöjd, riktigt roligt! Tusen tack Sussie, du är en klippa! :) Texten under profilen ska bara ändras nu, sen är allt complete and done. Nu är jag supernyfiken på vad just ni tycker. Så vad säger ni, blev den inte bra? :)

Duktig igen!

Idag har jag vart duktig igen! Jag och Sissi har vart på hälsostudion och kört två halvtimmeslånga pass. Först dancemix och sen step. Riktigt roligt! Det var verkligen inga jobbiga pass, det var ju inte så att man gick därfrån helt slutkörd liksom. Men de var roliga, fartfyllda pass med en del koordination. Gjorde fel några gånger men har faktiskt ganska lätt för sånt. Det är ju klart att man inte kan kunna allt första gången, får tänka på att de andra som var med kanske hade gjort passet 100 gånger. Så jag är nöjd! Var skoj att Sissi var med med :) Hoppas hon blir medlem fooort så vi kan träna mer! Lukas var också med, han var på barnpasningen och skötte sig galant. Finns nog ingen sötare unge som sagt. Sjukt snäll och lätt att ha och göra med. Lite småroligt att hon i receptionen verkade tro att vi var tillsammans bara jag och Sissi. Haha. Benämnde Lukas som "vårat barn" bland annat. Jag fick försökte poängtera högt så hon skulle höra: "ÅÅ, längtar tills jag och Kenneth får barn" men vet inte om det gick fram ;)

Imorgon får jag min nya bloggdesign hoppas jag! Betalade in pengarna till Sussie idag så hon bör ha fått dom imorgon. Om det inte blivit något fel? Usch, nu blir jag lite nojig. Dumt. Men ni får kika in imorgon allihop och kommentera järnet, vill veta vad ni tycker. Ska bli riktigt rolig med en ny fräsch design iaf :D

En annan, lite mindre rolig sak som händer imorgon, är att jag och Kenneth ska på begravning. Den första av två unga människor som vi ska på nu. Det är hans faster som har gått bort i cancer, kommer antagligen bli en riktigt jobbig tillställning :/ Nu ska jag äta lite cornflakes och försöka strecha lite, glömde totalt av det i stressen förut. Inte bra! Ska dock inte försöka mig på att göra båda samtidigt, haha. 

puss och hej!

  

Lunch och shopping

Det handlade huvudsakligen min gårdag om. Jag tog elvatåget till Gbg för att träffa min kära vän Maria. Var nog över ett års sedan vi sågs så det var verkligen på tiden! Vi måste ses oftare Maria, så det så! Vi gick omkring i stan, shoppade lite och pratade om allt och ingenting. Jag hittade två tröjor, två hårband och ett påslakans-set i satin. Mycket nöjd blev jag :) Sen hann vi även med att luncha på Jensens med Marias kompis Emma och sedan träffa Marias syster en snabbis med - kulkul. Tack för en trevlig dag gumman! 

Jag tog 16:47-tåget tillbaka till Alingsås och där mötte min älskling mig på stationen. Ni anar inte hur mycket jag saknar honom när jag inte träffat honom på en hel dag! Galet är det :P Vi gick omkring en knapp timme i stan, besökte Hemtex bland annat, för att sedan bege oss till Folkets hus och några timmars buggande. Kenneth var lite nervös, han hade nämligen inte buggat på tre veckor men det gick jättebra för honom ändå! Han är verkligen jätteduktig, (och det säger jag inte bara för att jag är kär,) riktigt skoj att se honom dansa! Jag fick oxå dansat en del igår, roooligt. Kul också att se att Kenneth tycker det är så skoj! Då blir jag lite lycklig <33

När vi kom hem väntade duschen och sedan slog vi oss ner i soffan för två avsnitt av playa del sol. En sjukt bra serie om ni frågor mig! Höll på att skratta ihjäl mig igår av avsnitt sex. Hahaha. Är det någon som har sett den?

Nu sitter jag och väntar på att min nya bloggdesign ska bli färdig! Något som antagligen händer under dagen :) Jag längtar, ska bli så kul att höra vad ny tycker! Ha det fint!

puss och hej!

Vill du vara med..?


Jag är med och tävlar hos T H E R R E fotoblogg om en personlig almanacka!
Vill verkligen vinna den här, någon gång ska man väl ha tur, eller vad säger ni!? ;)

Duktiga!

Nu har jag och min älskling precis kommit hem ifrån Hälsostudion :) Vi har vart riktigt duktiga idag! Kenneth fick med mig på spinning och core, en bragd bara det om ni frågar mig. Var så nervös innan! Ja är sjukt otränad nu mot vad jag brukar va, blir lätt så när man jobbar på Liseberg och inte ens hinner bugga eller träna fotboll. Hursomhelst så ska vi ju börja träna bättre och ta hand om oss och det började riktigt bra! Var hur kul som helst :) Spinningpasset kändes lite för kort dock så nästa vecka tar vi nog och kör spinning en timme innan coren. Sjukt härligt att vara igång nu! Hoppas det fortsätter såhär. Imorgon är det bugg som gäller, på onsdag ska Kenneth träna med några kompisar så jag hoppas och tror att Sissi vill gå med mig på lite step då..? Vill du det Titti? :) Och sen är det fotbollsträning på torsdag. Det enda dumma är att jag fortfarande inte är riktigt frisk. Har vart snorförkyld så länge nu, så tråkigt. Vi får hoppas det blir bättre av lite träning istället!! Nu ska vi hoppa in i duschen, ha det underbart allihop!

puss och hej!

Spökvandring mm

Igår var det söndag och avslutningsfest på Liseberg. Jag gick inte dit, jag jobbade inte ens igår. Varför orkar jag nog inte blogga om idag, är en lång historia och jag orkar inte bli ledsen nu igen. Ni som vet varför, vet varför och sen får vi se om jag tar upp det i bloggen.. Väldigt trist att missa avslutningsfesten var det iallafall, ville verkligen gå på den. Hade sett fram emot den. Menmen, finns inte så mycket att göra åt. Gårdagen var inte min bästa av dagar om man säger så :/

Gårdagen tillbringades istället med familjen. Det är det man får lov att göra i såna här lägen, när man är ledsen och inte mår bra. Vi var faktiskt till och med på spökvandring med familjen Ekblom igårkväll med. Mycket mysigt. Har saknat att spendera tid med mina tre "småsyskon" och de har nog saknat mig med. Speciellt Andreas och Sofia. De var på mig som iglar hela kvällen, jätteroligt. Vad ja tycker om er <33 Huromhelst; spökvandring var det ja. Vi träffades klockan sju utanför Saga biografen här i stan för att gå av del av Lights in Alingsås-slingan och bli ordentligt skrämda på vägen. Vi som gick var: Jag, mamma, pappa, Pelle, Marie, Andreas, Jonas, Sofia, Bosse, Andreas kompis Philip (som jag har vart ledare för i fotbollsskolan och som även han riktigt avgudar mig) och hans pappa och bror. Ett riktigt bra gäng alltså! Det var en mysig promenad, perfekt väder och terräng. Mamma och Sofia var nog de som blev räddast. Jag skrek också till rejält en gång. Det var av en kille som låg och simmade i ån med en konstig mask på sig. Helt plötsligt kommer han upp ur vattnet och går emot oss. Riktigt läskigt. Mamma skrek som en galning och hoppade in i taggbuskarna. Sen var han på mamma resten av kvällen, "Mamma, ska vi bada..? Mamma!?".. Haha.  Hon måste vara väldigt tacksam att skoja med, min kära mor. Efteråt gick vi till Ekstedts bageri och fikade på den upplysta innergården, väldigt vackert. Hade en riktigt trevlig kväll med riktigt trevligt sällskap. Synd bara att älsklingen inte kunde vara med :(

Han kom dock hem vid halv tio, han struntade i festen han med, mest för min skull. Han ville inte gå utan mig sa han. Tror att han egentligen ville gå även om han inte erkänner det. Han sa att det va jätteskönt att komma hem men han visste att jag skulle sitta ensam hemma om han gick, och han visste att jag inte mådde så bra. Men sen skulle han ju upp och jobba klockan sju idag med. Vi satt och myste i soffan hela kvällen istället och kollade på två avsnitt av playa del sol. Han är verkligen underbar min älskling, han ställer verkligen upp för mig i alla lägen och är världens mest förstående och omtänksamma människa. Kenneth, du är världens bästa pojkvän helt enkelt <33

Idag får vi se vad som händer. Har precis diskat och nu sitter jag här och väntar på min man som jobbar idag igen. Stackaren har jobbat i 20 dagar i rad nu. Vi kanske ska iväg och träna på hälso med Annkie (Kenneths mamma) senare ikväll, men vi får se om ja vågar.. Blir spinning och core isåfall. Är nog för otränad för detta men nu ska det bli ändring på det! Ska bli värsta träningsnarkomanen nu. Jag och Kenneth har lovat oss själva att försöka äta nyttigare och träna mer nu när Liseberg har stängt för säsongen. Så det så.

Ja, Lisebergssäsongen är slut nu. Har faktiskt inte riktigt tänkt på det än. Har ändå jobbat där sen april så det borde kännas lite tomt men det gör det nog inte. Får jag inget annat jobb så blir det väl att jag jobbar jul på Liseberg med och då är det trots allt bara en månads uppehåll. Vi får väl se hur det blir med det helt enkelt. Ganska långt och rörigt inlägg idag känner jag, inte riktigt meningen. Det känns som ja har fått med allt mellan himmel och jord. Men så blir det ibland, har ganska mycket i huvudet nu. Ska sluta skriva innan det spårar ur helt. Ha det fint allihop. puss

Mardrömmar..

Det är ganska konstigt va man kan drömma knepiga drömmar egentligen. Jag har drömt drömmar i hela mitt liv, den ena värre än den andre. Häromnatten (eller morgonen kanske man ska säga) drömde jag en jättekonstig dröm efter det att Kenneth hade åkt till jobbet. Tror att jag sover oroligare när han inte ligger brevid mig. Känner mig så trygg i hans armar. Jag drömde att jag skulle gå spökhotellet Gasten. Men det såg inte ut som det brukar utan det var som en stor fyr med massa tekanns-pipar på sidorna. Jag och Emma Öfverberg skulle gå men det va så trångt därinne att man var tvungen att krypa. Vi blev skrämda av massa gastar och när attraktionen var slut fylldes hela fyren med vatten! Det bara sprutade genom piparna och folk drunknade. Gastarnas uppgift var varje gång att rädda så många liv de kunde. Jag och Emma överlevde men det var flera andra som dog. Det knäppa var att precis när vi kommit ut så gick vi in och riskerade livet igen! Hur äckligt som helst, låter fjantigt ja vet, men det var verkligen en riktig mardröm...

Hursomhelst. Vad har hänt sen sist? Igår var jag och Kenneth på Ikea efter hans jobb och senare på kvällen var det middag hos hans föräldrar. Myys. Idag har vi jobbat båda två på Liseberg. På hemvägen åkte vi förbi mina föräldrar och åt kvällsmat och lånade bilen inför avslutningsfesten imorgon. Och nu har Kenneth ansat skägget! Blev stor skillnad när han fixade iordning det såhär. Var meningen att det skulle av helt idag inför morgondagen men när han gjorde iordning det såhär så gillade han det såpass mycket att han bestämde sig för att ha kvar det ett tag till. Och det med rätta tycker jag, det blev det verkligen döösnyggt. (vilket det iofs va innan med men..) Du är snyggast i världen älskling, med eller utan skägg! 

Nu ska vi gå och lägga oss. Jag är helt slut, däckar antagligen innan huvudet träffar kudden. Sov gott.


Som utlovat

Här kommer några bilder på vårt underbart fina köksbord, som utlovat :) Lite sent, men bättre sent än aldrig iaf! Jag tycker själv det ser betydligt mer ordentligt ut. Mycket robustare och på så sätt vuxnare. Verkligen värt varenda krona, 320kr på Vinden, som sagt. Jag fullkomligt älskar det! Gillar att det är vitt undertill också. Men nu är jag nyfiken på era åsikter.. Lägger till en före och efter bild med så ni kan jämföra. Så, vad tycker ni?

       Före                                             Efter    




Två bilder till (lägg märke till rosorna på den ena bilden, som jag fick av min älskling en helt vanlig dag, bara sådär! Han är helt underbar min älskling)

           


Mys i Nolhaga

Idag har jag vart i Nolhaga djurpark med Cecilia och världens sötaste unge, Lukas. Var verkligen jättemysigt, jättefint väder och härligt sällskap. Lukas var på sitt allra goaste humör, pigg och glad i 2,5 timmar. Inte dåligt! Så nu sitter jag här vid datorn och tänkte lägga upp några av alla de fina korten vi tog :)


                 


           


Var verligen jättefint höstväder ute men på något konstigt sätt kändes det som vår!
En riktigt toppendag idag. Tacktack!


Sjukt nöjd :)

Igår var jag riktigt, riktigt duktig om jag får säga det själv. Jag städade hela lägenheten helt ensam! Dammade, torkade väggar o lister, dammsög osv. Tänkte överraska Kenneth ordentligt när han kom hem ifrån jobbet. Tyvärr kunde jag inte hålla mig så jag skickade ett sms och berättade om min plan. Attans. Men han blev lika glad för det :D Så roligt, kändes verkligen som jag gjorde lite nytta. Nu kunde Kenneth plugga extra länge igår istället för att städa lägenheten tillsammans med mig som det var tänkt. Men nu skiner hela lägenheten iaf! Är sjukt nöjd med resultat måste jag säga! :)

Gårdagen var helt otroligt underbar. Vi hade en supermysig eftermiddag/kväll. Åt thaimat, var och handlade, såg på film mm och kvällen avslutades med en skön ryggmassage. Tack älskling för att du förgyller mitt liv! 

Idag ska jag träffa min kära barndomsvän Hanna Larsson. Var jättelängesen sist, ett Ikeabesök i Kållered om jag inte minns fel, så det är verkligen på tiden. Ser fram emot detta! Ska antagligen med mamma till Maxi oxå en sväng innan dess. Ska köpa färg och måla vårt tidningsställ vitt. Ha det bra :)

puss och hej!

Visste ni att..?



...Dromedaren Alpotto planerade mord, blir exakt samma sak baklänges? Det ni ;)


puss och hej!

Lite tid över :)

10 frågor om dig själv:

1. Ditt fullständiga namn? Ingela Evelina Carlsson
2. Sminkar du dig? Ja, när man går ut eller gör något speciellt. Oftast ej på vardagar.
3. Vad har du på dig just nu? Svarta mjukisbyxor och ett lila linne, myys.
4. Vilken årstid är bäst? Sommar, helt klart.
5. Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Mysmorgon med min älskling
6. Vad tycker du mest om hos dig själv? Mina ögon och mitt skratt
7. Vad är du bra på? Fotboll o bugg
8. Vem älskar du mest på denna jorden? Familjen och Kenneth
9. Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon
10. Vilket är ditt största misstag? Det finns nog en del är jag rädd..

10 frågor om idag:

1. Vad har du gjort idag? Sovit ut och ätit en god frukost
2. Har du varit glad idag? Ja
3. Har du varit ledsen idag? Ja
4. Har du gjort något bra idag? Nja, inte direkt.
5. Vad har du haft på dig? Först ingenting alls, nu mjukisarna o linnet :)
6. Vad ska du göra nu? Börja städa lägenheten, dammsugning behövs!
7. Har du haft smink? Nepp
8. Vad har du ätit idag? Mackor med skinka och gurka, en kiwi och druckit mjölk
9. Har du duschat idag? Nej, inte än
10. Är du trött nu? Lite sömndrucken fortfarande kanske

Tio frågor om kärlek:

1. Är du singel? Nej
2. Har du haft sex? Ja
3. Har du varit gravid? Nej
4. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det gör jag.
5. Vill du gifta dig i framtiden? Ja, definitivt
6. Har du varit riktigt kär i någon? Ja och jag är det forfarande!
7. Finns det någon för dig just nu? Mm :)
8. Om ja, vad heter han/hon? Kenneth, om nu någon skulle ha missat det?
9. Hur länge har ni vart tillsammans? Nio och en halv månad ungefär.
10. Kärlek eller sex? Båda två!! Men måste jag välja, så kärlek då.

10 frågor om din familj:

1. Vem står dig närmast? Min mamma
2. Bor dina föräldrar ihop? Japp
3. Har du några syskon? Nej, tyvärr
4. Vem är äldst? Pappsingen
5. Har ni några djur? Ja, tre katter och en hund.
6. Vem har du mest gemensamt med? Båda två 
7. Vem står för underhållningen? Alla tre :)
8. Vem bråkar du oftast med? Mamma
9. Roligaste kvällen med familjemedlem? Oj , alldeles för svårt att svara på.
10. Vem är farligast i din familj? Min stoora skräckinjagande vovve Jojo ;)


Sex månader <3

Ja, idag firar jag och min älskling sex månader - igen! Vi har nämligen bott ihop i exakt sex månader idag. Sex helt underbara månader!! Dagen firades med god middag och mycket mys :)

Har även hunnit med och träffa Sissi och Lukas en sväng. Gick på stan och shoppade lite och tog en god fika. Mycket trevligt, vi får också försöka ses oftare gumman!

Men som sagt, sex månader idag. Är inte klokt att sambolivet fungerar så bra som det gör, jag har aldrig vart lyckligare. Är så glad att jag träffade dig den där dagen i skjutbanan Kenneth. Du har gjort mitt liv perfekt. Du är perfekt. Älskar dig!

Det var allt för nu, nu blir det ännu mer myys. 

puss och hej!

Måndagsmorgon (?)

Idag är det måndag, yes it is. Morgon vettef*n om det är morgon dock. Klockan är kvart över tolv och jag har väl vart vaken en halvtimme. Lägg därtill att jag gick och la mig tjugo över tio igår så kan ni räkna ut att jag antagligen behövde lite sömn, sov ganska många timmar. Hade ställt klockan på halv nio imorse men det verkar som jag har stängt av den i sömnen :/ Kan bero på att jag är småsjuk med. Är förkyld och har jätteont i halsen. Hostar och nyser om vartannat. Men man ska inte klaga. Trots förkylningen så leker livet just nu, är så löjligt lycklig på något sätt. Är galet kär, pirrar i mig bara jag tänker på Kenneth, det är såhär det ska kännas när man är tillsammans med någon - och så har det känts ifrån dag ett. Helt underbart. Älskar att få somna och vakna i dina armar dag ut och dag in Kenneth, du är världens finaste. Men nu var det faktiskt inte enbart Kenneth detta inlägget skulle handla om, så åter till ordning.

Hursomhelst; det var ett par dagar sen jag skrev här igen. Inte min mening, men har jobbat på Liseberg hela helgen och då kan det bli svårt att hinna med. Här kommer iaf en kort resumé om vad som har hänt i helgen: Fredag: Intervju och shopping som sagt, fredagskvällen tillbringades i Tollered hemma hos vår allas käre Emil. Jag, Kenneth, Linda och Daniel var där för att dricka några öl, spela spel och bara ha allmänt trevligt. Och det hade vi! Måste ses oftare helt klart, har saknat er :)

Lördagen var det jobb som stod på agendan. Jobbade mellan elva och nio så det blev inte mycket tid över varken på morgonen eller kvällen. Efter jobbet åkte vi iaf till mamma och pappa en sväng åt och Jansson, GOTT.

Söndagen var helt klart den mysigaste dagen <33 Jag jobbade mellan elva och sju, fick sluta en timme tidigare så jag hann med direkttåget klockan åtta, så skööönt. Min älskling däremot var faktiskt hemma ifrån jobbet idag. Han är förkyld och så är hans finger antagligen bruten/krossad. Stackarn har så ont, förstår inte hur han kanha jobbat med den flera dagar. Men jag var alltså hemma relativt tidigt igår, vid tjugo i nio för att vara exakt. När jag öppnade dörren kom Kenneth emot mig och ledde in mig till köket. På bordet stod en stor bukett med tio röda rosor och en lapp med texten: " För att jag älskar dig". Så sött! Blev jätteglad, älskar när han hittar på såna gulliga överraskningar. Hade verkligen inte väntat mig nåt sånt just igår, vi firar ju ingen månadsdag eller nåt annat speciellt. Helt underbart var det, en sjukt mysig kväll.

Nu sitter jag här och funderar på om det är värt att äta frukost. Jag vet att frukosten är det viktigaste målet på dagen pch jag brukar aldrig hoppa över den i vanliga fall men känns ganska lönlöst när man vaknar så sent.. Jaja, det ger sig.

puss och hej!

Fredag

Idag är det fredag och jag har faktiskt hunnit med en hel del idag :) Gick upp i ottan med min älskling för att äta frukost tillsammans för en gång skull. Jättemysigt <3 Kenneth skulle ju jobba som vanligt och jag skulle på anställningsintervju klockan tio i Göteborg. Hur det gick? - Sådär. Inte alls bra faktiskt. Det är konstigt det där. För jag ingen blyg person, brukar inte bli nervös av mig utan ha lätt för att prata med nytt folk. Detta gäller dock inte på intervjuer har jag märkt. Fattar inte varför. Jag blir helt ställd. Svarar knappt på frågorna, bara hummar och fnissar lite löjligt. Ville verkligen ha det här jobbet med icke. Blir så trött på mig själv :(

Efter intervjun gick jag däremot en sväng på stan, var på jakt efter stövlar även denna dag. Och jag hittade faktiskt ett par som ja tyckte om! 599 kronor fattigare blev jag men det var det faktiskt värt. Inte ofta jag hittar ett par skor som jag verkligen trivs i och vill ha. Jag fullkomligt älskar dom! Jättesköna och varma, perfekt. Så idag är jag på riktigt gott humör, trots det här med jobbet. Tänk va liten shopping kan göra. Hihi.

Ikväll blir det antagligen spelkväll hemma hos Emil med hela gänget. Ska bli skoj, ser fram emot det. Trist bara att Kenneth börjar åtta och jag elva imorgon. Ingen alkohol för oss inte! Men skoj kommer det bli iaf, var så längesen ja träffade dom. Måste ske oftare i framtiden, helt klart :)



DS_238627_A.tifDS_238627_A.tifDS_238627_A.tifDS_238627_A.tif

Mina nya stövlar, älskar dom! (Köpte dock bara ett par..)

Längtar

                   


Nu är det mindre än fem månader kvar tills vi åker till Thailand. Jag, Kenneth, mamma och pappa och ytterligare två familjer. Mammas kusiner och deras respektive. Mamma fyller nämligen 50 år den 4 mars och då blir det ett ordentligt släktkalas på andra sidan jordklotet :) Längtar verkligen! Ser verkligen fram emot att åka, älskar att resa och jag älskar Thailand. Detta är hotellet vi ska bo på, Timber House,
erkänn det ser fint ut? :) 

Booring..

Vet verkligen inte vad ja ska ta mig till. Orkar inte sitta still längre. Har suttit vid datorn hela dagen och försökt förbereda mig för intervjun imorgon men det känns inget vidare. Har även försökt söka lite jobb men det går segt. Har ingen motivation och det blir istället att man surfar runt på olika sidor och andras bloggar. Inte bra alls, hatar när det känns som jag inte får gjort något. Jag har jättedåligt självförtroende när det gäller jobb och sånt just nu. Eller när det gäller allt kanske. Känns verkligen som att det här är en sån där mellandag man får ibland. Usch och fy. Så jobbigt att känna såhär. Igår var allt verkligen toppen och jag kände mig som världens lyckligaste, som en liten flicka i en stor godisaffär ungefär. Men inte idag inte. Vill inte sitta här. Vill åka in till stan, träffa Sanna och shoppa järnet. Men har varken tid eller pengar. Måste verkligen ha ett jobb :( 

Har precis vart nere och slängt i två maskiner tvätt, det är alltid nåt iaf. Skulle behöva komma ut och gå en sväng, behöver frisk luft men kan inte riktigt förmå mig själv att göra det på nåt vänster.. Hittar inte min digitalkamera heller och det är väl därför jag är som mest nere. Förstår inte var den kan ha tagit vägen? Den får inte vara borta, jag älskar min kamera och klarar mig inte utan den... Sen kommer min älskling inte hem ifrån jobbet förrän om ytterligare en timme eller nåt. Vill ha han här hos mig nu. Saknar han mycket. Är så avundsjuk på honom och alla andra med  för den delen som har ett jobb och gå till. Vill verkligen ha det här jobbet imorgon nu. Vill inte sitta hemma utan att göra nåt på veckorna... FAAAAN.
 
Sådär. Nu känns det genast lite bättre. Det är nog egentligen inte så illa som det låter. Behövde bara klaga av mig lite. Jag har faktiskt en hel del och stå i på dagarna, alltid nåt i görningen och alltid fullt schema. Och egentligen är jag världens lyckligaste människa. Kan inte vara annat när jag har en underbar lägenhet, en underbar familj och en underbar pojkvän. Allt som saknas är pricken över i:et. I detta fallet; ett fast jobb. För jag är faktiskt inte arbetslös även om det låter så och känns så ibland. Jag har fortfarande Liseberg och det kan jag ha resten av vintern också om jag inte hittar nåt annat. Så jag ska inte klaga! Det kunde vart värre. Men - ack va skönt det hade varit och va mycket lättare allt hade känts om jag hade ett fast jobb i Alingsås nu. Ja vill, ja vill, ja vill!  

Nu ska jag vattna blommorna. Och fixa med tvätten. Har slösat bort ytterligare en timma på ingenting. Sanna, nästa gång åker vi och shoppar! Ha det bra!

puss och hej!

Nybörjare

Hmm, nu har jag en liten förfrågan igen.. Hur gör man för att man ska kunna klicka på miniatyrbilderna så att de blir större? När jag skriver och förhandsgranskar inlägget så funkar det på alla små men när jag publicerar så funkar det väl bara på en, den första? Blir verkligen galen på mig själv, hatar att vara så borta. Kan verkligen ingenting om datorer och bloggar :/ Får väl skylla på att jag är nybörjare när det gäller blogg.se och att jag (förhoppningsvis) lär mig med tiden. Tacksam för all hjälp jag kan få är jag iaf! :)

puss och hej!

Köket

               
Här kommer lite bilder på vårt fina kök. 
Bilderna är tagna innan vi bytte köksbord. Kommer lägga upp de nya bilderna under dagen, så fort jag hittar min digitalkamera. Vart kan den ha tagit vägen förresten? :/




                            



              
                                                                                            









                                                                              



puss och hej!

Lyckad dag :)

Idag har väl inte hänt så mycket egentligen, men jag känner mig ändå löjligt lycklig på något sätt :) Fick inte sökt nåt jobb alls tyvärr, tiden bara försvann. Min älskling har haft ännu en tuff dag på jobbet, han har skadat sitt lillfinger rätt illa. Stackarn har ett sår där köttet t.om. sticker ut så jag har fått lekt sjuksyster idag. Vi har även fått vårt nya fina köksbord! Fullkomligt älskar det. Är sjukt nöjd måste jag säga. Bild kommer läggas in imorgon, både ett före och efter kort. Tänkte göra ett inlägg med massa kort på lägenheten så att ni som inte vart här får se hur fint vi har det :)

Vad har vi gjort mer? Myst framför teven, Kenneth (!) har sytt hängen till våra småhanddukar på toaletten, vi har vart och handlat, mamma har vart här en sväng, jag har diskat,  vi har ätit kladdkaka, Kenneth har lagat mat mm mm. Kenneth, du är verkligen min prins. Du anar inte hur glad jag är att jag har dig! Du är för bra för att vara sann <33 Det har kort sagt vart en underbar dag! Och ännu mer underbar blev den alldeles nyss när jag loggade in på msn och min söta vän Jeanette skrev till mig! Hon kommer ner och hälsar på mig 29/10-1/11. Helt underbart, kunde inte fått bättre nyheter :) Saknar henne verkligen. Nu har jag verkligen något att se fram emot i höst! F*N va skoj vi ska ha gumman! :D
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och pussa på min älskling. Lägger in ett litet kort på honom här som han nog glömt av att det finns. Hihi. Men sovgott allihop så hörs vi imorgon igen :)





puss och hej!

Den nya bloggen är ett faktum

Sådär, nu var det äntligen klart! Jag har bytt blogg. För er som undrar varför, så är jag trött på blogspot och ville uppdatera mig lite :) Måste ge ett STORT tack till Sanna som har gjort min fina design medan jag väntar på min  "riktiga" ifrån Sussie. Tusen tack gumman! Jag är verkligen jättenöjd, du är en ängel

Vad kan man mer skriva en dag som detta? Min älskling jobbar idag igen trots att han verklign inte mådde bra igår. Han hade en helvetesdag på jobbet, allt som inte fick hända hände och sen har jag antagligen smittat honm med min förkylningen med, dumtdumt att bli sjuk såhär i början på ett nytt jobb. Eller aa, nytt och nytt, men han har inte jobbat där på många månader iaf. Jag däremot ska tillbringa dagen med att söka lite fler jobb. Inte det roligaste kanske men det behövs. Skulle egentligen ha shoppat med Emelie men tror jag tyvärr får tacka nej. Mår ju inte direkt bra heller :( 

Hursomhelst. Hoppas mina trogna läsare följer efter mig hit och fortsätter kommentera. 
Ha det bra allihop!
puss och hej!

 

RSS 2.0