För lite tid..

Ja, tiden bara flyger iväg. Det är inte klokt hur den kan försvinna så fort. Det bara svischar till och så är ännu en dag till ända, helt galet. Just nu har jag några minuter över mellan tandläkaren, julstökandet, jobbet och allt annat som ska fixas och donas idag och då tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg. Antagligen blir det det sista innan måndag men jobbar man hela helgen så gör man. Har varken tid eller lust att blogga varelse innan eller efter jobbet. Går hemifrån ca tio på morgonen och kommer hem vid tolv. Det är ganska långa dagar och då försöker man ta till vara på den lilla tiden hemma på ett bättre sätt, så är det. Och det är samma sak under veckorna, tiden bara försvinner. Vet inte vart den tar vägen. Har massor med olika saker inplanerat varje dag. Träningar, julklappshandlande, kvalitetstid med Kenneth (hihi), städning, matlagning osv. Dessutom har jag massor med söta kommentarer som jag vill svara på här på bloggen! Men har inte riktigt hunnit, förlåt ni söta. Ska verkligen försöka bättra mig. Jag lovar. Hinner inte svara på dem idag heller tyvärr så ni får vänta tills på måndag när jag har gott om tid igen :)

Vad har då hänt idag? Jag vaknade tidigt, hade ställt klockan på halv nio för min söta mamma skulle komma hit och julstöka lite :) Hon tog bland annat med sig lite tomtar och julsaker hemifrån eftersom jag och Kenneth inte har så mycket att hänga i granen än. Hihi, där var jag lite rolig.. Tjugo över elva hade jag tid hos tandläkaren. Skulle få min nya bettskena och laga ett hål av mina två hål denna gången, men det slutade med att jag fick lagat bägge två! Jag var tydligen så duktig och eftersom jag kom lite tidigt så hade vi tid över. Så nu sitter jag här hemma med en helt bedövad överkäke. Hålen var ju på varsin sida så jag fick otroligt mycket bedövning. Haha. Var riktigt roligt att vara hos tandläkaren idag. Jag har världens bästa så det är kanske inte så konstigt att jag trivs! Benosh heter hon, jätteung tjej med världens största leende och jättefina bruna ögon. Jag är liiite avundsjuk må jag säga. Hon är hursomhelst världens goaste tjej, så pigg och glad. Även min tandsköterska är väldigt käck och trevlig :) Dom skrattade gott åt mig idag när jag satt med båda mina bettskenor i munnen, helt bedövad. Dom tyckte jag såg smått onykter ut och undrade om de hade gett mig för mycket bedövning.. Roligt var va det var. Men det var inte bara en positiv upplevelse. Inte för min plånbok iaf, 3300 kronor fattigare är jag nu, men det är det såklart värt. Skönt att få det gjort, känns bra att slippa komma tillbaka i januari för att laga nästa hål liksom. Efter tandläkaren har jag och mamma fixat i lägenheten och nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Hoppas Kenneth hinner komma hem innan vi åker annars får jag inte träffa honom på hela dagen :(

Förresten! Tränade fotboll igår precis som vanligt och det var HUR KUL SOM HELST! Gick jättebra för min egen del faktiskt och för alla andra också för den delen. Vi spelade riktigt, riktigt bra! Skoj!

Nu ska jag umgås med mina söta mamma igen. Ha det bra allesammans!


Bjuder på ett kort på världens bästa föräldrar! Älskar er! <33

Tävling!

Är med i ännu en tävling, har gärna fått smak på det här nu..
Man kan vinna otroligt fina örhängen ifrån
Pinky Webshop och jag hoppas givetvis på det bästa! Tävlingen hittar du här, hos http://sexandthecitty.blogg.se/
var med ni också vettja ;) 

Hemska drömmar..

Ja, mina drömmar blir bara värre och värre. Snart vågar jag inte sova om natten! Inatt drömde jag först om att jag var tvungen att gå runt och mörda folk, trots att jag inte ville, och hugga av deras ena ben med en yxa för att sen trä på det blodiga, avhuggna benet på mitt eget. Usch, ryser när jag bara tänker på det. Var tvungen att holka ur det för att få plats med mitt eget. Sen satt det på mitt ben och ruttnade sönder. Det bara rann blod och tills sist var jag tvungen att döda en ny och byta. Hur hemskt som helst. Jag skrämmer mig själv, hur kan man drömma såna sjuka drömmar? En riktigt mardröm var det :( Sen drömde jag något ännu värre. Eller värre och värre, det kanske beror på hur man ser på det men.. Jag drömde att jag var otrogen mot Kenneth. Med tre stycken killar på samma kväll! Två av killarna var jättefula och kysstes uselt. Det tredje såg okej ut. Killarna var inte från Sverige, utan typ ifrån Turkiet eller nåt.. Jag ville verkligen inte, men det var som nån annan tog över min kropp och tvingade mig. Och jag tänkte hela tiden i drömmen att jag måste berätta för Kenneth så fort jag träffar honom.. Det var hur hemskt som helst. Hur kan jag drömma sådana hemska drömmar? Jag skulle aldrig någonsin få för mig att vara otrogen, det är verkligen det absolut värsta som finns. Om man blir intresserad av en annan kille, kan man väl ha mage nog att göra slut med den gamla innan man gör något med den nya..!? Jag skulle bli så otroligt ledsen om Kenneth hade gjort något sådant. Inte för att jag tror att jag har någonting att oroa mig för men. Jag kommer iallafall aldrig vara otrogen mot Kenneth och jag kommer aldrig någonsin bli intresserad av en annan kille. Jag bara vet det. Kenneth är den enda för mig och jag är så otroligt kär i honom. Vi är menade för varandra, gjorda för varandra och jag är övertygad om att han känner likadant. Han är så underbar. Han har inte en enda negativ sida, och det är inte bara något jag säger. Han har inte en enda dålig egenskap. Det är sant! Han fäller till och med ner toalettringen efter sig ;) Han är helt perfekt. Älskar dig så mycket älskling <333

Dagen idag har potential att bli väldigt stressig men också väldigt bra. Jag gick upp i tid imorse så jag har gjort fint i hela lägenheten nu. Plockat, fixat och donat. Diskat all disk mm. Kenneth borde komma hem ifrån jobbet när som helst nu och sen ska vi till maxi och veckohandla med hans mamma. Hon kommer antagligen komma upp och hälsa på oss innan eller efter med, för vi ska få två adventsljusstakar och en dörrkrans av henne. Sen kanske hon vill se hur fint det blev med alla krukväxter? Sen ska det hinnas lagas mat och städas lite innan träningen ikväll. Jag ska kanske iväg på box med Sissi halv sju men nu visste hon inte om hon hann det. Så vi får se. Men fotbollsträning blir det iaf! Ser fram emot detta :) Just det ja, var ju och tränade på hälso igår med, det kanske jag ska nämna några rader om. Var på core-intervall. Riktigt roligt pass faktiskt. Ganska jobbigt men inte mördande. Var väldigt mycket balans och smidighet i passet, något som jag verkligen behöver träna upp. Sen var det även styrka och kondition med, ett komplett pass helt enkelt! Tydligen det passet som ska ge mest resultat också :) Så det kommer jag försöka gå på ofta i fortsättningen! Fina nya lokaler har vi fått på hälso med, sånt är alltid roligt!!

Men vad tycker ni om mina drömmar och drömmar i allmänhet? Någon där
ute som är en hejare på drömtydning..? Och vad tycker ni om otrohet?
Har ni vart otrogna eller blivit utsatta för det?


Nu kom min älskling så nu ska jag pussas! Ha det bra! :)

Julstök och filmmys

Japp, vi har varit riktigt duktiga denna veckan, jag och min älskling. Vi har fått gjort massor i lägenheten, har bland annat satt upp alla julgardiner och lagt på de flesta juldukarna. Vi har satt upp vår adventsstjärna som vi fick utav mina underbara föräldrar och imorgon kommer adventssljustakarna och dörrkransen fram (som vi ska få av Annkie och Stig)! Vi har även städat hela lägenheten och gjort iordning alla krukväxter som vi fick av Annkie! Jag och mamma var nämligen i stan igår och letade krukor hela dagen. Haha. Vi skulle dessutom köpa två större krukor till två av mina gamla växter (typ två minipalmer) men det slutade med att mamma fick ta med de växterna hem medan jag köpte nya träd! Var så trött på de fula växterna ändå och det fanns INGA krukor som passade! Det är så att vi vill ha svarta + två röda krukor i hela lägenheten, ingen annan färg duger och det var där kruxet var. Det fanns knappt några svarta krukor! Men det ordnade sig till sist iaf. Lägger upp lite kort i slutet av inlägget så ni för se hur det ser ut nu! Blev en otroligt skillnad, mycket mycket snyggare att ha så många krukväxter i fönstren! Ser mycket maffigare och hemtrevligare ut nu :)

Kvällen avslutades med en mysig filmkväll och middag framför teven. Spaghetti och köttfärssås stod på menyn, mums! Såg The Librarian 2, kommer inte ihåg exakt vad den hette, men den var riktigt bra om ni frågar mig! Älskar den sortens filmer, med mysterier och myter och så. Den är lite småfjantig men på ett riktigt charmigt sätt. Och Noah Wyle passar perfekt in i rollen som Flynn Carson - en Indiana Jones med läsglasögon - som det stod på baksidan av filmen :) Så se den allihopa!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska träna halv sju med Cecilia och Lenita. Vi ska på core/intervall och det är jag galet nervös över. Blir alltid lite hispig när jag ska gå på pass som jag aldrig gått på förut! Men det ska nog gå vägen det här oxå :) Nu blir det paketinslagning på hög nivå - take care! Och glöm för guds skull inte:

Följ min blogg med bloglovin.


Vardagsrummet före: 


Vardagsrummet efter:

Ser ni skillnaden på antalet krukväxter? Och lägg även märke till våra nya
snygga ljusstakar som vi satte upp i förra veckan :)


               
Här ser ni ljusstakarna i vardagsrummet en gång till, samt julstjärnan och
växterna i sovrummet. (Bilderna är klickbara!)

Underbar :)

Helen Sjöholm är en underbart duktig sångerska och här visar hon ännu en gång upp sin bredd :) Måste bara testa och lägga upp ett youtubeklipp för första gången så;
se, lyssna och njuuuut!





Fixat med bloggen

Yes, igår ramlade poletten ner och jag började äntligen förstå bloggkoll. Hade lite svårt att få prenumeranter-bilden, eller vad man ska kalla det på rätt ställe men vet ni vem som fixade det åt mig? Kenneth såklart! Den killen upphör aldrig att förvåna mig. Han kan verkligen ALLT. Det är helt otroligt. Han är extremt intelligent, kan räkna ut de svåraste uppgifterna i ett nafs, samtidigt som han är otroligt händig. Han snickrar, sätter upp hyllor och fixar. Han har koll på elsaker, kan byta trasiga strömbrytare mm. Han lagar mat (mkt oftare än mig) som en gud, tvättar, städar och diskar. Han är teknisk, kan allt om datorer, teven mm och han kör bil som en hel karl. Han vattnar blommor och han kan till och med sy. Det finns inget som han inte klarar av. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Trodde bara såna bra killar fanns i filmens värld men så är det alltså inte! Kenneth kan allt. Och det bästa utav allt - han är min!!! Jag älskar dig så otroligt mycket Kenneth. Du anar inte :)

På tal om bloggkoll igen. Jätteroligt att jag redan fått fem prenumeranter! Vad söta ni är som gillar att läsa min blogg och veta vad som händer i mitt liv. Ni får jättegärna berätta vilka ni är så kanske jag kan lägga till er med! :) Men jag vill, såklart, gärna ha fler. Fem ser fortfarande väldigt lite ut och jag vet ju att det är många fler än så som är inne på min sida dagligen. Så kom igen - lägg till mig på bloggkoll och gör mig glad! :D

Följ min blogg med bloglovin´

Prenumerera på min blogg

Nu kan du äntligen lägga till min blogg på bloggkoll eller bloglovin som det numera heter! Så börja prenumerera med en gång! Ni trogna läsare som ändå brukar titta in på min blogg regelbundet kan väl lika gärna lägga till mig? Ser så väldans futtigt ut att "bara" ha två prenumeranter ;) Följ min blogg med bloglovin.


Hjälp med bloggkoll..?

Följ min blogg med bloglovin

Är det verkligen såhär det ska se ut? Ska länken klistras in såhär? Ser väldigt konstigt ut och jag har inte sett en enda som har det så.. Men jag fattar ingenting! Är den någon som kan hjälpa mig...!? Skulle gärna vilja veta hur man kan göra så att alla bara kan trycka på en länk på min sida för att börja prenumerera, typ: Glöm inte lägga till min blogg på bloggkoll, det gör du här. Och hur gör man för att se på sin blogg hur många prenumeranter man har? Skulle verkligen behöva er hjälp för jag är helt förvirrad. Är tacksam för all hjälp jag kan få! :)





Edit: Nu tror jag jag fattade det med! Visst är det såhär det ska se ut!?!

Tävling igen!



Är med i en tävling på Marias sida, där man kan vinna att bli avtecknad :) 
Titta in och var med ni också vettja!

Omväxlande helg

Mm, helgen har varit omväxlande, minst sagt. Ena dagen har vart fullkomligt underbar medan nästa har varit mindre bra om man säger så. Och visst är det så att omväxling förnöjer men det vet jag inte om jag höll med om i lördags. Det var nog den jobbigaste dagen i hela min långa och trogna karriär på Liseberg. Men vi tar det hela från början, precis som vanligt :)

Fredag: Reserv som vanligt, mycket trevligt. Stod mestadels i slagskottet. Kommer knappt ihåg några detaljer ifrån jobbet ifredags faktiskt, det var ju ett tag sen nu.. Men jag och Gustav fick iaf fem lussekatter var av Dahls bageri för att vi var så trevliga. Alltid skoj med uppskattning! Fick skjuts hem av Annkie och Stig med, väldigt snällt. De hade vart på konsert i Liseberghallen och stannade kvar lite extra för vänta in mig. Jag har helt underbara svärföräldrar! Väl hemma väntade Kenneth, som inte jobbade dubbla pass den här fredagen (sjukt trist att jobba på Liseberg de dagarna Kenneth är ledig därifrån för övrigt) utan som "bara" jobbade på Citymail. Och ni anar inte hur underbart det var att komma hem, det var helt otroligt. Kenneth hade gjort världens överraskning. Han hade lagat mat, potatisgratäng och fläskfilé, och dukat fint inne vid teven. Han hade värmt vitlöksbröd och tänt ljus i hela lägenheten. Så underbart, förstår ni vilken tur jag har..!? Och när jag kom in i köket så fick jag se hela köksbordet fullt med blommor. Han hade köpt tio röda rosor till mig och vi hade dessutom fått sju krukväxter av Annkie med. Två julstjärnor bland annat. Så fina :) Jag har verkligen haft sån galen tur, jag har världens finaste pojkvän och världens bästa svärföräldrar. Tack Kenneth för att du finns och för att du vill vara med mig. Du har gjort mig till världens lyckligaste tjej :) 

Lördag: Dagen började underbart bra men efter ett tag på jobbet så tog det tvärt slut. Stackars Joss började blå näseblod och eftersom jag är reserv så tvingades jag rycka in och ställa mig i hennes spel på min rast. Det gjorde jag gärna, det var inte det. Men spelet i fråga var Julgrisen, det värsta av alla, och dessutom hann jag inte hämta ut min egen kassa. Jag fick alltså låna Josefines rör och springa omkring med dom och växla. Snacka om att man känner sig handikappad utan sig egen börs och kassa. Allt går mycket långsammare, eftersom jag inte har någonstans att göra av de pengarna jag får in. Det gör det hela mycket svårare att ha full koll på vad jag gör och det måste jag ju ha eftersom det är Joss pengar "jag leker med". Lägg sedan på det faktumet att det var otroligt mycket att göra, otroligt mycket folk. Polfärskt hade tydligen någon mässa i Gothia Towers, på andra sidan vägen, och hade fått gratis femkampsbiljetter att göra slut på på Liseberg. De var ca 900 pers och alla skulle spela i mitt spel ungefär samtidigt. Jag höll på att dö. Trodde jag skulle avlida, seriöst. Jag brukar aldrig bli direkt stressad utan fortfarande kunna ta det kallt och skoja med alla men det gick inte i lördags. Har aldrig haft så mycket att göra under mina fyra säsonger på Liseberg och jag hade inte ens en egen kassa! Ringde till Niklas på ds och bad om hjälp med gråten i halsen flera gånger. Till sist kom Joss tillbaka, ca en timme efter det att jag tog över och då hade jag inte ens haft någon rast. När jag en stund senare väl hade lunchrast (med Kenneth <3) så ringde dom efter en halvtimme och sa att jag behövde gå ut igen. Men då sa jag nej. Jag har en timmes obetald lunchrast och då ska jag banne mig ha det tänkte jag. Orkade verkligen inte ut igen och jag hade ingen lust att jobba gratis i en halvtimma. Efter lunchen ordnade allt upp sig dock. Jag fick hämtat min kassa och tog över Julgrisen. Inte lika mycket folk då heller så det var lugnt och skönt. Kenneth och jag slutade samtidigt för en gångs skull och eftersom vi hade fått låna bilen av mina kära föräldrar så åkte vi hem snabbt som tusan efter jobbet. Var så skönt att komma därifrån. Vi åkte och hyrde film, Hulken och myste i soffan hela kvällen. Jag hade svårt att hålla mig vaken men väldigt mysigt var det iallafall. En skön avslutning på en jobbig dag. 

Söndag: Söndagen började skakigt. Jag var lite ledsen på morgonen, vilket flera på jobbet lade märke till. Tack Sofia, Niklas och Nina för att ni är så söta mot mig. Speciellt Nina, dina ord värmde mycket. Tacktack. Annars var dagen riktigt bra! Fick ett special uppdrag, satt inne på lagret i spelhuset och paketerade vinster till varujackarna. Väldigt trevligt faktiskt, kul med omväxling. Jag gillar att fixa och dona med sånt. Sen slapp jag stå ute och frysa med, sjukt gött. Det enda tråkiga var att jag inte träffade Kenneth lika mycket som jag brukade men vi hade iaf lunchrast ihop. Myys. Efter jobbet åkte vi hem till mina föräldrar som bjöd på tacos och sen bar det iväg hem till sängen. Vi somnade riktigt gott båda två :)

Idag har det inte hänt mycket. Kenneth kom precis hem(!) efter jobbet. Roligt när han slutar så tidigt :) Nu ska jag fixa iordning lite i lägenheten och diska medan Kenneth duschar. Ikväll kanske det blir träning, får se hur pigg jag känner mig och om min huvudvärk har gått över tills dess. Måste verkligen komma igång med träningen på Hälso nu igen. Segt bara att Sissi jobbar när jag är ledig och tvärtom. Jaja, det löser sig. Nu har jag kramp i fingrarna så jag får ge mig för stunden. Ska försöka svara på alla kommentarer under dagen med. Ha det bra allihop och glöm inte att kommentera mera! puss och kram :)

Elva månader <3

Shit, va tiden går fort. Det är helt galet att det var över elva månader sen jag träffade Kenneth för första gången och att det idag är elva månader sen vi blev tillsammans. 11 månader. Det är ganska lång tid. Helt otroligt underbart att Kenneth fortfarande vill vara tillsammans med lilla mig :) Elva månader. Jag kan inte riktigt fatta det. Elva månader och jag är fortfarande tokkär ska ni veta. Hihi, va roligt ordet elva ser ut när man har skrivit det så många gånger.. Jag ska nog ge mig nu, men tänk - Jag och Kenneth. 11 månader. Tack för de bästa månaderna i mitt liv älskling!

Dagen har varit väldigt bra så här lång. Emmelie kom hit och åt frukost med mig vid kvart över elva och stannade ett bra tag. Mysigt att umgås med henne lite, vi ses alldeles för sällan, det är ett som är säkert! Sen när hon gick satte jag mig här vid datorn och började blogga lite. Och precis när jag tänkte sms:a Kenneth och fråga varför det tar så lång tid att svara på mitt senaste sms så vreds låset om och han kommer in genom dörren! Snacka om överraskning! Blev otroligt lycklig när jag såg han, trodde inte vi skulle hinna ses innan jag åkte till jobbet idag. Men nu är han alltså här, hemma hos oss i vår underbara lägenhet :)
 
Väldigt konstigt blogginlägg idag känner jag. Första delen skrev jag innan Emmelie kom, mittendelen skrev jag när hon precis hade gått och när Kenneth kom, ett bra efter jag skrev första delen alltså. Och nu skriver jag klart det, ännu ett bra tag senare. Haha, men så blir det ibland. Kände att jag var tvungen att utnyttja den lilla tid som jag och Kenneth får tillsammans idag på ett bättre sätt än att sitta och blogga liksom ;)  Men måste ju skriva klart och publicera nåt innan jag åker till jobbet idag, så att alla ni där ute vet att vi firar månadsdag och att vi är lika kära som när vi precis hade träffats - därför skriver jag klart det nu, snabbt och lätt :)




Bjuder på en bild ifrån Turkiet i somras :)
Älskar dig så mycket Kenneth!

Hemma i Lövhult

Idag har jag vart hemma hos mina föräldrar hela dagen och slagit in julklappar till Kenneth, riktigt roligt :) Tio stycken har det hunnit bli än så länge men jag ska köpa minst två till iaf. Haha, han kommer bli bortskämd min älskling. Men det gör inget, älskar att skämma bort honom så! Sofia, vår söta granne har också varit nere och hjälpt till. Hon är den sötaste tjejen som finns. Helt klart världens goaste fyraåring! Hon klänger och pussas hela tiden och idag sa hon till och med att hon älskar mig. Det var första gången, så sött :) Älskar dig med Sofia! Snart ska jag bege mig hem till "storstaden Alingsås" igen och antagligen blogga lite mer. Kan inte skriva på den här datorn förstår ni, jag är inte direkt vän med tangenterna! Men först - en liten lista:

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[  ] Jag är arbetslös.
[X] Jag har tagit studenten.
[X] Jag har fullständiga betyg efter gymnasiet.
[  ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har vart sjukskriven i mer än en månad.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.


En underbar onsdag!

Dagen har varit helt underbar. Har gjort massor med roliga saker :) Jag har varit med Cathrine största delen av dagen, hon kom nämligen hit och hälsade på mig vid halv ett ungefär. Mysigt värre. Vi satt och tjötade ett tag innan vi bestämde oss för att ta bilen in till stan. Var alldeles för blött och kallt för att gå kom vi fram till. Väl där gick vi en vända i Storken, letade efter potentiella juklappar och bara hade väldigt trevligt helt enkelt. Jättemysigt att gå runt i stan idag, älskar att shoppa i juletid och dessutom hade man ju exceptionellt trevligt sällskap idag! Vi åt lunch på Thai Take Away - otroligt gott med thaimat för övrigt - och hittade faktiskt ännu en julklapp till Kenneth. Han kommer nog få mest paket i hela Sverige på julafton, hihi, men jag kan inte låta bli ;) Hann också med att träffa Mimmi en snabbis på Bokia innan det bar iväg hem till mig igen. Mycket trevligt! När vi kom hem slog vi in Kenneths julklapp och därefter installerade vi oss vid datorn, det skulle lekas med photoshop! Cathrine var en klippa, hon kunde en hel del trots att hon inte ens har ps hemma - imponerande. Riktigt riktigt roligt, nu känns det som om jag börjar förstå det på allvar :) Man kan ju göra hur häftiga saker som helst, möjligheterna är obegränsade! Så nu ska jag försöka lära mig grunderna så jag kan fixa och trixa lite med mina bilder iaf. Lärde mig en hel del bara på nån timme idag så klurar man lite varje dag så kanske man till och med kan bli bra på det så småningom. Lägger upp en bild i slutet av inlägget så får ni se hur resultatet blev :)

När vi hade suttit ett tag kom Kenneth hem och joinade oss. Han slutade inte förrän halv sex idag, det var en av de jobbigaste dagarna i Citymails historia. Det har tydligen aldrig kommit så mycket post förut som det har gjort och kommer komma i denna veckan. Jobbigt. Vi satt och gjorde inget ett tag (laddade ner lite musik och tjötade ännu mer) och sen kokade vi kaffe och åt lussekatter. Mums :) Började även spela kort, plump med trumf och det var Cattis som gick segrande ur striden. Vi hann dock inte spela klart för vid åttatiden kom Ingegerd och Mimmi och hälsade på och gick husesyn. Jättekul att träffa Ingegerd igen med, det var inte igår inte. Hon verkade gilla lägenheten med, sånt är alltid skoj!

När familjen Kempe åkte hem, tittade jag och Kenneth på photoshop ett tag, sen åt jag lite cornflakes och Kenneth gick och la sig. Han kunde dock inte sova med en gång så jag var lite gullig och gav han en massage så han skulle slappna av lite och det verkade funka för nu sover han så sött så sött. Älskar när jag kan göra någonting sånt för honom, älskar att göra så han mår bra och är lycklig. Jag ska oxå snart sova, var bara tvungen att blogga om denna underbara dagen först. Har haft jätteskoj! Är verkligen jättekul att jag och Cathrine har börjat umgås igen, fattar inte varför vi inte setts oftare som sagt, men nu är det iaf ändring på detta :) Nu tackar jag för mig för den här gången, måste gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Ni förstår att mor min kommer och hämtar mig vid elva imorgonbitti, jag ska hem till Lövhult och slå in Kenneths alla julklappar. Ska bli riktigt mysigt :) Kanske kan slänga på en julskiva så man kommer riktigt i stämning med..? Vi får se på det. Men mysigt ska det bli iaf. Och vid fyra ska jag vara hemma igen, har tvätttid då och dessutom kommer Kenneths mamma Annkie på besök och ska hjälpa oss sy upp våra nya gardiner. Myys. Sen blir det fotbollsträning och Hell's Kitchen som vanligt på kvällen, precis som varje torsdagskväll. Det var morgondagens planer det. NU - sängen.



Här kommer alltså min första testbild! Jag har alltid velat lära mig hur man har kvar en detalj i färg och resten i svartvitt och nu, tack vare Cattis så kan jag! Har även mörkat ner kanterna och fixat lite. Kanske inte jättebra, vad vet jag, men väldigt skoj iaf :D 

Massor med julklappar :)

Japp, nu sitter jag här igen, ett x antal timmar senare. Är helt slut i kroppen, har ont i huvudet och är täppt i näsan. Det tar på krafterna att gå i affärer en hel dag. Men det var det värt! Har hittat MASSOR med fynd :) Har bland annat köpt klart alla julklappar till morbror Tommy och morfar Arthur. Och nästan alla till pappa. Alla klapparna till julklappsspelet är klara och jag har även hittat en hel del till Kenneth. Känns otroligt skönt att vara ute i så god tid! Det har nog aldrig hänt förr. Det är så skönt, nu kan jag lugnt gå omkring och strosa i affärerna ändå fram till jul och fnissa åt alla som är tokstressade och inte vet vad dom ska köpa. Hihi. Kommer säkerligen köpa fler julklappar till både morfar, pappa och Tommy trots att jag känner att jag har köpt klart men jag kan inte hjälpa det! Tycker det är så skoj att ge bort presenter, älskar julen när man får köpa massor med paket till familjen och vänner. Det är mycket bättre än att fylla år! Hursomhelst. Jag vet dessutom vad jag ska köpa till Kenneth och vi har en hel del funderingar om vad vi ska köpa till mamma och till Kenneths familj. Ska bara dra med mig Kenneth till stan nån dag fram i genom så vi kan handla dom ihop :) Ska bli mysigt. Älskar att gå i affärer med Kenneth. Hoppas vi hinner göra det några gånger bara, stackaren jobbar ju varje dag fram tills julafton nu.. Men det löser sig säkert. Är lite tråkigt att inte Kenneth kan vara med och inhandla alla klapparna men jag förstår att det inte går, inte när han jobbar vareviga dag. Men även om han inte är med i själva affärerna så är han ju minst lika delaktig. Det är så roligt att sitta och spåna om vad vi ska köpa till våra nära och kära :) 

På tal om julen - jag älskar verkligen julen. Det har jag alltid gjort. Älskar stämningen, dofterna, färgerna, allt. Och i år ska det bli särskilt underbart att fira jul. Jag har nog aldrig sett fram emot julen så mycket som jag gör just nu. Nu har jag ju en speciell person att fira julen med. En som jag delar allt med och som jag känner utan och innan. En person som jag älskar och som älskar mig tillbaka. En pojkvän. Min pojkvän. Vi har dessutom en egen lägenhet att pynta och göra julfin tillsammans och två familjer att fira hos. Det är ju helt underbart! Tänk att lilla jag har blivit en del av en annans familj. Det trodde jag inte för ett år sedan. Att jag skulle sitta hos mina kommande svärföräldrar och fira julafton nu i år. Det är helt otroligt. Känns så underbart bra, det går inte att beskriva hur lycklig och tacksam jag är över detta. Kenneth, du gör mitt liv värt att leva. Det känns som en perfekt dröm som jag inte vill vakna upp ifrån. Men det är ju ingen dröm - det är verklighet! Jag har sån tur!  

Vad har jag gjort mer idag då? Inte mycket faktiskt. Har ätit, pussats med Kenneth och slagit in en del paket. Det var så många så jag orkade inte slå in alla på samma gång! Dessutom tycker jag det är så roligt att slå in just julklappar så jag drar gärna ut på det en eller två dagar. Hihi. Nu ska jag snart sova. Kenneth ligger redan och slumrar sött och det har han gjort ett tag. Han har tydligen haft en helvetesdag på jobbet, kallt och regnigt hela dagen. Kan inte vara roligt att dela ut post med moped sådana här dagar. Har nog aldrig sett han så trött som när jag kom hem idag. Trots det ställde han sig och gjorde världens godaste couscous-sallad åt oss. Tack älskling! Nu ska jag försöka orka att svara på era kommentarer innan jag ger mig för dagen. Imorgon ska jag antagligen umgås med söta Cathrine, det ser jag fram emot :) Godnatt och sovgott!



Tisdagsmorgon

Japp, nu är klockan snart halv elva och om en halvtimme kommer mamma och hämtar mig. Vi ska ha en riktig mor och dotter - dag idag och det ser jag verkligen fram emot :) Ska bli jätteroligt! Vi ska åka till Borås och shoppa, kanske handla lite julklappar mm. Så förhoppningsvis så kommer jag uppdatera bloggen imorgon genom att berätta om dagens alla fynd. Försov mig imorse tyvärr, så hinner inte skriva ett jättekreativt inlägg nu. Fattar inte hur jag lyckas. Antagligen har jag lärt mig att stänga av alarmet på mobilen i sömnen, alltså inte bara trycka snooz utan att stänga av det helt första gången det ringer.. Hoppas verkligen inte att det är så! Får nog börja ställa dubbla klockor de dagar jag verkligen måste upp i tid.

Gårdagen var väldigt mysig. Vi skulle gått och tränat var det meningen jag och Kenneth men det blev inte riktigt så tyvärr. Men dagen blev väldigt bra som sagt ändå. Vi kollade på Ensam mamma söker och sen på en film, VIRUS. Har sett den förut och den är väl helt okej. Jag var ganska lättretad igår med. Vet faktiskt inte varför det blir så ibland. Blev irriterad och sur med jämna mellanrum, hela dagen. Tur att Kenneth tål mina små tykna kommentarer och bortser från dom så totalt. "Jag vet att du inte menar det där.." kan han svara om jag gnäller och han har så rätt. Det gör jag ju inte heller. Då kommer jag på mig själv. Antar att alla har såna dagar ibland. Kenneth hittade även en "knapp", på min kind, som han tryckte på för att stänga av min grinighet. Det funkade varje gång. Jag kan ju inte fortsätta sura när jag har en sån fjant till pojkvän. Haha. "Åå, är Evelina sur nu igen, då måste jag komma och trycka på knappen..." Funkade det inte så fortsatte han: "Nej, hittade den inte. Tryckte fel, vänta lite.. Sådär. Nu är du glad igen" Det går ju inte att hålla sig från att skratta när han håller på sådär. Så det var verkligen inga långa stunder jag var grinig. Han kan vara så fjantig ibland och jag fullkomligt älskar det. En tönt är vad han är. Världens bästa, finaste, sötaste, smartaste, snyggaste och roligaste tönt. Min tönt. Haha. Gud va jag älskar dig Kenneth.

Nu måste jag kila. Ska försöka hinna diska innan mamma kommer med, hur det nu ska gå. Dumma mig som inte vaknar när jag ska. Men ha det bra så länge allihop :)

Vinst och 80 lussekatter

Kan ni tänka er? Lilla jag vann en tävling, helt galet !
Tusen tack till Emelie och till er andra - kika gärna in hennes 
blogg :)

Här kommer en uppdatering om en underbar helg:
Har jobbat hela helgen på Liseberg, som ni alla förstod i förra inlägget, och det är därför jag inte har hunnit uppdatera bloggen. Sorry för det! Men hursomhelst; helgen har vart UNDERBAR. Det har vart jätteroligt att jobba igen, jätteroligt att få träffa alla söta arbetskamrater. Och va skoj vi har haft sen, har skrattat så tårarna har runnit, speciellt igår. Men vi tar det hela dag för dag så jag inte missar några detaljer ;)

Fredag: Första dagen. Utbildade Daniel i spel (han har bara jobbat som vaktmästare innan) så dagen gick riktigt fort. Grymt skönt att vara två hela tiden! Vi var avlösare mellan snöborgen och tärningen. Började dock dagen med att gå runt i parken och dela ut kartor över Liseberg till alla spel, grymt skönt. Fick även rycka in lite i slagskottet med mera, där jag verkar få tillbringa största delen av min tid. Det är ett roligt spel och det är skönt att man alltid är två när jag är där, eftersom det är jag som är extra. Man har alltid nåt att göra, känns som om man inte gör annat än att samla puckar. Lite segt då jag har en halvkass rygg,  jag kan få lite ont ibland eftersom man måste böja sig ner hela tiden.. Men nu har jag kommit på ett sätt som underlättar så det ordnar sig nog! Är säkert lite stel och ovan i början bara. Men det är ett roligt spel som sagt, man kan skoja med gästerna och man behöver aldrig frysa. Det är bara att ta klubban och skjuta några skott emellanåt :) Fredagen, eller hela helgen rättare sagt, har även vart otroligt mysig. Kenneth och jag träffades ju just på Jul på Liseberg så när jag såg han komma gående till mig i fredags höll hjärtat på att hoppa upp ur halsen på mig, så mycket dunkade det! Han var så snygg, han såg precis likadan ut som första gången vi träffades. I den röda fleecen, mössan, halsduken osv. Helt underbart. Jag är så otroligt kär så det är inte sant. Galet är vad det är.

Lördag: Dagen började snurrigt. Jag skulle hjälpa Anna och Sara och öppna Kringlan och Slagskottet. Det gick väl sådär. Haha. Är en konstig väg in till Kringlan denna julen så vi var tvungna att ringa Lorens om hjälp, vilket han blev mkt glad för.. Haha igen. Det gick bra till sist iallafall. Huvuddelen av dagen stod jag i slagskottet, mycket folk så det var skoj. Fick även rycka ut ett par gånger då mina kära arbetskamrater behövde låna toaletten, alltid skoj det med. Om ni undrar varför jag är ute och flänger så mycket istället för att vara placerad i ett spel som alla andra, beror det på att jag är reserv - varje dag hela julen. Har fått det bästa schemat man kan önska sig! Riktigt roligt :) Behöver aldrig stå fast i ett spel utan jag får göra lite allt möjligt. Hämta saker, springa ärenden, rycka in där det behövs folk mm. Annars så flöt lördagen på snabbt och lätt. Dagen gick jättefort, precis som fredagen och söndagen. Fick även ha lunchrast med min älskling. Underbart. Blir så lycklig när jag får träffa han så mycket på en dag!

Söndag: Roligaste dagen, helt klart. Skrattade konstant hela tiden. Dels åt Kasper och hans danska "psychic medium", dels åt Olle och hans huvudnickningar.. Även åt Emelie och hennes kloka kommentarer. Haha, hade en underbar rastgrupp igår alltså. Bästa någonsin typ. Haha. Jag och Olle umgicks en hel del då han var fyllare (vinstsamordnare) och jag var reserv. Jätteskoj, vi har verkligen kul tillsammans jag och Olle. Sen träffade jag även på Kenneth en hel del, det kan inte bli bättre :) Dagen var supertrevlig. När jag och Daniella skulle stänga slagskottet fick vi den överblivna korven för dagen i en av bodarna mitt emot. Verkligen schyst av dom, korven var jättegod! Och när Kenneth och dom tömde så fick dom varsin låda med lussekatter ifrån Dahls Bageri som oxå hade blivit över ifrån dagen. Så Kenneth fick med sig åttio lussekatter! 80 lussekatter! Fattar ni hur många det är? Vi bjöd bort ca 20, då det inte fanns så många kvar att ge till, eftersom Kenneth slutade en timme efter parken stängde. Sen fick vi med oss sextio lussekatter hem. Helt galet. Jättestora och jättegoda lussekatter. Gav bort en tredjedel till mina föräldrar, en tredjedel till Kenneths föräldrar och resten tog vi själva. Så nu har vi lussekatter så det räcker under hela december :D Det är en sån stor skillnad på att jobba sommarsäsongen och på att jobba jul ska ni veta. Det är som att vända på en hand. Alla är så mycket gladare och piggare på julen. Det är färre som jobbar (iaf på vår avdelning) och man kommer mycket närmare varandra. Även cheferna är gladare. Gästerna är mindre stressade och allt är bara så mysigt. Alla är så givmilda och snälla. Älskar att gå till jobbet nu på julen :) 

Det var min helg. Nu sitter jag här och funderar på om jag orkar göra en kraftansträning och städa lägenheten. Men jag är så sjukt trött idag. Ställde klockan på nio och när jag hade snoozat en timme öppnade jag ögonen för första gången. Och det var knappt att det gick alltså. Förstår inte hur Kenneth orkar. Han jobbade ju hela veckan på citymail förra veckan. Slutade fyra på fredagen och åkte då direkt till Liseberg där har började klockan fem och slutade elva. Dubbla pass den dagen alltså. Sen har han jobbat hela lördagen till elva och hela söndagen till nio på Liseberg och nu började han klockan sju på citymail imorse igen. Han är otrolig. Nu ska jag svara på alla era söta kommentarer :)

Visst ser det gott ut..? 

Ny tävling

Yes, ny tävling hos Emelie och självklart är jag med igen!! Denna gången handlar det om en söt klänning som jag verkligen vill vinna :) Tävlingen hittar du här.

Jul på Liseberg




En stämingsfull tradition sedan sekelskiftet. Gammaldags julmarknad, varm choklad, isbana, knäckäpplen, mysig julmusik, tomtefar, allsång, glögg och brända mandlar. Allt detta upplyst av miljontals glimarande juleljus. Jag ser fram emot en lika mysig julsäsong som förra året, nu när Jul på Liseberg slår upp portarna för nionde gången :)

Det är inte konstigt att det ska bli roligt att få börja jobba nu igen. Julen på Liseberg är något speciellt. Allt är mycket lugnare och mysigare trots att det ibland är fler människor i parken under julen än på sommaren. Det är ingen stress, alla gäster är trevligare och mer avslappnade. På julen är det ingen idé att springa omkring och hasta. Det är inga stora åkattraktioner igång som man måste stå i kö för att få åka och dessutom är ju själva tanken med Jul på Liseberg att det ska vara en mysig och roingivande stämning. Julstämning helt enkelt. Och det är det verkligen, det är det :) Men det är inte för alla juleljusen eller alla mysiga bodar som jag gillar det som mest. Utan det är Kenneths förtjänst. Det var nu, för snart ett år sedan som vi träffades, just på Jul på Liseberg. Jag stod i Skjutbanan och han kom förbi med Kakan och pratade. Eller aa, Kakan pratade rättare sagt. Efter en stund kom det fram att både jag och Kenneth bodde i Alingsås. En vecka och några tågresor senare vi var tillsammans. Helt underbart <3 <33

Idag är det alltså säsongspremiär. Och jag ska jobba precis som alla andra öppetdagar (förutom fyra!) fram till den 23 december. Förhoppningsvis kommer inte bloggen lida för mycket pga av detta. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan. Men antagligen så kommer det bli kärvt att blogga på helgerna, uppdaterar nog därför oftast på veckodagarna. Men vi får se, man ska aldrig säga aldrig.  Ni får kika in lika ofta som tidigare helt enkelt ;)

Måste skriva några rader om gårdagen också, innan jag glömmer det. Den var helmysig. Mamma kom upp till oss och, hör och häpna, lagade middag! Snacka om vardagslyx! Men hon hade tråkigt och kände sig lite ensam. Hon har ju inte vår älskade Jojjsen att gå och prata med på dagarna längre så det är klart det känns lite tomt så här i början :( Så jag fick ett telefonsamtal om att det skulle bjudas på Korvstroganoff med ris och så blev det. Vi hann även med att spela lite kort, ett parti plump. Riktigt roligt var det! Sen vid halv åtta körde hon mig till träningen i Ingared. Den gick helt okej. Mycket känslor och hårda närkamper på planen. Sånt är jättebra, går vi in till 110 procent på träning gör vi det i matcher också. Men det får inte bli sura miner och tjafs som det har blivit lite det senaste, sånt är aldrig kul. Efter träningen måste man vara vänner igen. Menmen, det ordnar sig nog. Sjukt skoj att spela när alla tar i iaf! Fast denna träningen var lite sämre än vad de senaste har varit tycker jag. Alla dröjde kvar alldeles för länge på planen, alldeles för långa byten. Det är ju meningen att man ska kämpa så hårt att man bara klarar i en, två minuter och sedan måste byta snabbt för att hämta andan. Men vår huvudtränare var inte där så det kanske berodde på det. Förhoppningvis.

Va skoj förresten att få så många fina och positiva kommentarer om vårt "nya" vardagsrum :) Verkligen jätteroligt! Kul att ni tyckte om det. Vi älskar det som sagt, kunde inte vara mer nöjda. Så tusen tack allihop! 

Nu ska jag diska lite, fixa lite och sen blir det till att laga nån snabb mat. När man börjar fyra så måste man nästan äta något innan annars kanske man hungrar ihjäl och det vill vi ju inte riskera ;) Haha. Ha det bra allesammans! 

Tävling igen!

Yes, nu är jag med och tävlar igen, det ni :)
Denna gången handlar det om puder och tävlingen hittar du hos Emeliiiee, klicka här.


             

Vilken hund är du?

Gjorde precis ett roligt test på svts hemsida, som jag hittade här.
Testet handlade om vilken sorts hundras man är och jag måste medge att resultatet är skrämmande likt. Jag blev en Jack Russel Terrier och det kändes som om jag läste om mig själv! Läste det högt för Kenneth och han utbrast "Det är ju du!" Haha, så jag kan rekommendera er alla att göra samma test, riktigt roligt :) Det faktumet att jag dessutom älskar dessa hundarna och länge sagt att det är en sådan hund jag vill ha när jag blir stor gör det hela ännu roligare :) 


Jack Russel terrier


Såhär lät resultatet:
Jack russel terriern är en alert och livlig hund. Den kräver uppmärksamhet och har ett stort aktiveringsbehov. Den är lättlärd och lär sig ofta tricks snabbt. Älskar att vara utomhus. Jack Russel terriern är en glad, stolt, lojal och intelligent hund, men den kan också vara mycket envis och lite väl självständig. Jack Russel terriern är mycket hund i liten kropp. Ettrigheten och orädslan gör dem ibland aggressiva mot andra hundar och de drar sig heller inte för att utmana mycket större hundar eftersom de har lite problem med sin egen kroppsuppfattning. Den älskar att arbeta, men det måste vara rolig sysselsättning annars blir det trist och tråkigt något som den kompenserar med att hitta på egna aktiviteter som kanske inte alltid uppskattas av matte och husse.
- Låter det inte som mig så säg..?

Tvätt och dagens lista

Japp, idag står tvättning på schemat. Inte jätteroligt, men inte heller så illa som jag försöker få det till. Är ju egentligen inte jobbigt alls. Fast idag blev jag lite lack. Hon som tvättade innan hade kvar sina kläder i torktumlaren alldeles för länge. När jag tillslut tänkte "Nej, nu får det vara nog" och skulle gå ner och slänga ur dom så var dom borta iallafall. Skönt det. Annars händer inte så mycket idag. Fick ett supersött meddelande av min älskling imorse, han hade skrivit en lapp och lagt på köksbordet :) Sånt blir man lycklig av. Och imorgon börjar jag jobba igen, det ska bli kul.



Förresten, skulle behöva er hjälp lite igen. Jag har gått med i bloggkoll och lagt till lite bloggar som jag följer. Men hur gör jag för att länka till den sidan här på min blogg? Alltså typ: " Ni glömmer väl inte att lägga till min blogg på bloggkoll.. Det kan ni göra här:" Och hur lägger man till så man ser hur många prenumeranter jag har? Antagligen är jag riktigt blåst som inte har förstått mig på detta..  Är väldigt tacksam för all hjälp jag kan få!



Dagens lista handlar om hälsa:


HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[  ] Jag har fått sy stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[X] Jag har haft hål i tänderna.
[  ] Jag har genomgått en operation.
[  ] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.
[X] Jag har åkt ambulans.
[  ] Jag äter någon sorts medicin dagligen.
[  ] Jag har haft/har glasögon eller linser.

Vardagsrummet :)

Före:


Efter:


Erkänn det är stor skillnad?? Ni som är uppmärksamma märker att det är fler nya saker i rummet än de som jag räknade upp i förra inlägget. För er som inte är det kan jag berätta att förutom gardinerna, kuddarna och ljuslyktorna är även mattan, båda borden, duken, ljuslyktorna på det lilla bordet mm nya. Vi blev riktigt nöjda med förändringen! Tycker faktiskt det blev jättebra! Här kommer det lite fler kort ur några andra vinklar:

          

                 

           

      

Sådär. Nu har ni en hum om hur det ser ut hemma hos oss iallafall. Ni ser en bild på vår tv, de nya kuddarna, vår DVD-samling (som vi försöker bygga på så fort vi får chansen), vår bokhylla och till sist vår finfina utsikt.
Nu är jag såklart jättenyfiken - vad tycker ni!?!

Gårdagen var helt fantastisk!

Japp, fantastisk var ordet.

Först gick jag som sagt upp med älsklingen för att äta frukost tillsammans innan hans jobb. Hur mysigt som helst :) Sen kom mamma och hämtade mig vid elvatiden för vi skulle ha en heldag med shopping mm i Gbg. Först åkte vi till Stena och lämnade in kläderna, skönt att ha det gjort. Sen åkte vi in till femman för att handla lite julklappar. Hittade en klapp till pappa och sen köpte jag bara saker till mig själv och till vår lägenhet. Det brukar bli så när jag ska handla julklappar, att jag kommer hem med massa påsar bara till mig själv. Haha. Köpte en klocka och två par örhängen, jättebilligt - tokrea på Ur och Penn! Sen köpte ja ett diadem för 19 kr, en lite längre, grå, kofta med polokrage på GinaTricot och en klänning (svart och röd) på Indiska som jag tänkte ha på nyår :) Så nu behöver inte jag shoppa förrän nästa år iallafall, skönt det. Till lägenheten (för tidig julklapp till både mig och Kenneth) köpte jag två röda och två svarta kuddar ifrån Hemtex, tre ljuslyktor ifrån Indiska och i måndags köpte jag två röda längder så nu har vi förvandlat om vårt vardagsrum. Istället för lila och grönt så är det nu rött, svart och grönt. Plus de vita sofforna med. Ursnyggt. Vi blev riktigt, riktigt nöjda. Rummet känns mycket vuxnare och mer moget nu - stilrent helt enkelt. Kenneth var jättepositiv, han tycker oxå det blev mycket snyggare nu. Lägger upp massa bilder på rummet senare idag, så fort jag lagt över dom till datorn :)

Jag och mamma hann även med en mysig lunch på Jensens innan vi var tvungna att bege oss till Liseberg för mitt infomöte. Och som den underbara mamma min mamma är så, istället för att åka hem, åkte hon till Allum och gick där och kikade runt medan mitt möte varade, så jag kunde åka med henne hem sen med. Hur snällt är inte det?! Mötet varade i en och en halv timma. Supersnällt mamma, tusen tack! Hon åkte som tur var inte till Allum i onödan iaf, hon hittade en 18årspresent till Fredrik oxå, bra där. Tillbaka till mötet. Det gick jättebra och det var riktigt roligt att träffa alla jobbarkompisar igen. Ser fram emot fredag nu när allvaret börjar igen. Ska bli så skönt att börja jobba, slippa sitta hemma och uggla på dagarna :) Vi hämtade ut kläder och kassan, skrev kontrakt mm. Jag och söta Emma var först i banken så vi var klara riktigt tidigt. Mamma kom och hämtade mig och sen bar det iväg hemmåt. Kände mig så skabbig då va. Usch. Det var så otroligt varmt på mötet och vi var så många som trängdes på ds så jag svettades som aldrig förr. Sen hade vi ju gått i stan hela dagen med och dum som jag var tog jag på mig mina stövlar med klack imorse. Det misstaget gör jag aldrig mer om kan jag säga. Hade sjukt ont i fötterna hela dagen. Så hemfärden gick inte tillräckligt fort. Jag ville bara hem, hem till Kenneth och hans välkomnande famn. Och vilket välkommnande jag fick sen då. Älsklingen hade lagat middag till mig och köpt en bukett blommor som stod på bordet. Underbart! Fattar ni vilken pojkvän jag har eller..!? Han är för fin för att vara sann. Maten smakade ljuvligt och blommarna var så fina så fina. Tack älskling för att du gör mitt liv så perfekt :)

Vi åt upp och sen påbörjades make-overn av vardagsrummet. Har en del småsaker till att fixa, gardinerna behövs läggas upp bland annat men gud så fint det blir. Gillar egentligen inte att handla grejer till lägenheten utan Kenneth men som han själv uttryckte sig; Vi vet inte hur många chanser jag har att shoppa framöver så - köp det! Han litar på mig och min goda smak sa han, antagligen för vi har så lik smak, tur det. Kenneth hade ju sin sista lediga dag innan julafton i söndags så det blir nog inte sådär jättemycket shopping tillsammans i november och december. Jag fattar inte hur han orkar jobba så mycket. Men jag klagar inte, vi behöver pengarna. Jag tycker bara lite synd om han, det gör jag allt. Stackaren. Han är urstark min älskling. Jag får se till att få gjort det mesta i hemmet framöver så slipper han ha det att tänka på iaf. Och sen får jag försöka skämma bort honom så gott det går resten av tiden ;) 

Nu ska jag lägga in korten på datorn så ni får se vårt fina vardagsrum :)
Och glöm inte - kommentera gärna!  


Stressad igen!

Japp, har inte mycket tid att sitta här nu heller. Försov mig imorse, vet inte riktigt hur det gick till. Stälde klockan på nio men vaknade nu :S Jag hinner nog iaf. Idag ska jag och mamma ner till Gbg och härja. Jag ska först till Stena och lämna in mina kläder eftersom jag antagligen inte kommer jobba nåt mer där.. Varför är en lång historia, får dra den en annan gång, men huvudsaken är väl att jag inte trivs helt enkelt. Får se om jag ändrar mig senare, kanske känner mig laddad i vår men skulle inte tro det. Sen ska vi shoppa och kanske handla lite fler julklappar. Japp, lite fler, för när vi var var i stan igår så hände det, jag köpte första julklappen och den gick till Kenneth. Har faktiskt ganska många (bra) idéer om vad ja ska köpa till honom, det är roligt, så han kommer nog få en hel del klappar på dopparedan. Och slutligen, efter dagens shopping, blir det årets infomöte inför julsäsongen på Liseberg. Ska bli skoj att träffa alla underbaringar på avdelningen igen. Så dagen har potential att bli riktigt bra :)

Det enda negativa är att jag inte kommer träffa min älskling på maaaassor av timmar. Men vi hade riktigt mysigt imorse, jag gick upp och åt frukost med honom innan hans jobb. Så mysigt :) Många tycker jag är knäpp när jag går upp halv sex och är vaken i en och en halv timme bara sådär, för att sen gå och lägga mig igen, men det är underbart. Vi var väldigt duktiga igår jag och Kenneth med. Var på spinning en timme och core en halvtimma. Jag har nog aldrig vart så svettig(!!). Sista låten på spinningen var 11,5 minut lång och vi skulle stå upp hela tiden med bra med motstånd på. Och jag klarade det! Jag är lite småstolt faktiskt ;) Sen var det ju core och det är inte min starka sida. Är så sjukt otränad i magen och ryggen men det ska ju bli ändring på det nu. Så det så.

Nu ska jag stressa vidare och äta min andra frukost för dagen. Det är ju trots allt dagens viktigaste mål,  så man ska inte slarva ;) Kommer med ett ordentligt och mer kreativt inlägg under morgondagen förhoppningsvis, är inte roligt att behöva stressa såhär! Ha det bra allesammans.

En kärleksfull helg

En kort summering av en underbar helg då jag är lite stressad för tillfället :)

Lördag: Kenneth skojbråkade med mig så mycket att jag missade träningen som jag skulle gå på med Lenita. Han gör mig galen när han är på det humöret men jag älskar det ändå. Men denna gången fortsatte han och fortsatte så att vi till slut började bråka på riktigt. Jag blev sur för jag verkligen missade träningen :( Det var ju såklart inte hans mening så vi blev vänner snabbt igen. Men lite surt att missa träningen, hade verkligen sett fram emot den! Kvällen tillbringades tillsammans med Kenneths föräldrar. De kom hit på fika och sen blev vi bjudna på bio av dom. Såg den nya Bondfilmen - sjukt bra! Helt klart den bästa bondfilmen jag sett och Craig passade ju in i rollen perfekt! Jag måste erkänna att jag var misstänksam innan, har ju inte sett Casino Royale och trodde inte han skulle vara en bra Bond men ack så fel jag hade ;) En mycket trevlig kväll som sagt. Kul oxå att Kenneths föräldrar kom hit och hälsade på innan, det är inte var dag det händer. Roligt att dom får se vilka framsteg vi gör i lägenheten, den blir bara finare och finare för varje dag om jag får säga det själv :)

Söndag: Tog en låång sovmorgon/mysmorgon (Kenneth gjorde bland annat pannkakor till frukost, så mysigt!)innan det bar av till Lövhult för att gratta min papps på hans stora dag. Fars dag alltså. Vi gav han några lotter som tyvärr inte gav någon utdelning men ändå. Det är tanken som räknas ;) Vi drack kaffe, åt bullar och tårta och sen spelade vi lite Hjärter oxå, riktigt roligt spel. Vid fyratiden körde mamma upp oss till Annkie och Stig för ännu mer firande av fars dag. Stig fick en bok av oss och Stefan och Anna, kommer inte ihåg vilken dock.. Vi fick avnjuta en smarrig middag och sen var det dags för lite spel. Spelade Jeopardy och jag var spelledare :D Vid sju var vi hemma igen och hade en riktig myskväll. Kollade på The Faculty mm. UNDERBART. Han är verkligen världens finaste min man, älskar han så mycket. Han är för fin för att vara sann, jag kan inte fatta att den underbara människan vill vara tillsammans med lilla mig!? Du gör mig så lycklig älskling <33 Tack för en underbar morgon imorse med, det är helt underbart att bli väckt av att få pussar över hela kroppen på det viset. Synd bara att du inte kunde ligga kvar längre utan var tvungen att gå ut i regnet och rusket för att cykla till jobbet :(

Jag har även hunnit med och fixa iordning bloggen lite under helgen. Har gjort några nya kategorier och lagt in alla inlägg där de hör hemma. Organiserat lite helt enkelt. Blev faktiskt jättebra, jag är supernöjd! 

Nu ska mamma snart hämta upp mig så ska vi gå in till stan. Inte direkt lockande att gå utanför dörren i detta skitvädret, blåser ju nästan storm ute, men men. Ska anmäla mig till ENG B på vux och kanske köpa årets första julklappar? Mysigt att umgås med mamma lite med. Ikväll blir det träning för min och Kenneths del. Så om ni vill oss något så hittar ni oss i spinninghallen mellan sex och sju eller i sal ett (för ett corepass) mellan sju och halv åtta. På hälso givetvis. Dåligt inlägg idag känner jag, har ingen aning om vad jag egentligen skrivit.. Men sak samma, hinner inte läsa igenom det. Nu ska jag skynda mig att byta om, stress-stress!! Ha det fint allihopa :)

 


Bilder ifrån Halloween


                                                                        
       Sissi                          Jag (vit på näsan efter ha pussat på Kenneth)




                Kenneth                                      Emil

Dags för en ny lista

Japp, nu var det dags för en ny lista. Roligare kan man kanske ha en fredagkväll men så här kan det vara ibland. Kenneth kom hem ifrån mötet vid kvart i åtta tiden och sen dess har vi haft en riktigt mysig kväll. Kollat på Idol bland annat, det första, hela Idol-avsnittet vi har sett ihop. Och det var faktiskt bra idag! Helt rätt att Lars åkte ut oxå! Var ganska trött på han vid det här laget.. Hursomhelst. Mysigt var ordet. Vi har pussats och kramats och ätit massor med glass. Gammaldags vanilj, hallon och chokladsås. Mmm :)  Nu är klockan tjugo över elva och min älskling har däckat i soffan sen ett bra tag tillbaka. Försökte hålla honom vaken en stund men jag gav upp till sist. Jag förstår att han är trött, han har vart igång sen klockan sex imorse och sprungit i över 100 trappuppgångar (han jobbar ju som brevbärare) men jag kan ändå inte hjälpa att jag blir lite besviken när han somnar ändå. Vill ju umgås med honom. Menmen, nu har jag fått diskat all disk som vi har använt under dagen och vart duktig iaf. Många inlägg idag med känner jag. Så kan det vara ibland. NU - listan: 

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[X] Jag har bott på samma ställe hela min uppväxt.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under tio år.
[X] Jag vill ha barn någon dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har varit gravid.
[X] Jag vill gifta mig någon dag.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag är förlovad.
[X] Jag anser att jag är lycklig.

Vill ni vara med..?

Tänkte tipsa om en tävling som jag själv är med i. Inte ofta jag orkar bry mig tillräckligt för att delta men tycker dessa armbanden är såå snygga och någon gång kanske man har turen på sin sida :)



Tävlingen hittar du här och kika gärna in på Marmalaids hemsida och njut!

Mkt trevlig fredag!

Ja, idag har vart en riktigt bra dag såhär långt. Det behövde jag verkligen. För igår var ännu en jobbig dag som dock avslutades med en fotbollsträning som hette duga! Var hur kul som helst att spela igår. Båda lagen var jämna och det var ett grymt tempo! Kul att vår egna Lois var tillbaka med efter några års (!) uppehåll. Vi spelade jättebra och det var skiiitkul :) När jag kom hem, efter en trevlig bilfärd med söta Lenita, så väntade Kenneth och TVn på mig. Hell's Kitchen står ju alltid för underhållningen hemma hos oss på torsdagskvällar. Älskar det programmet. Haha. Grymt skönt att Ben åkte ut förra veckan förresten.. Nu hejar jag nog mest på Petrozza för tillfället, det kan iofs ändra sig snabbt. Vad tycker ni, följer ni programmet..? Några åsikter?

Tillbaka till nuet. Har haft en riktigt trevlig dag som sagt. Min underbara vän Cathrine kom nämligen och hälsade på mig klockan tolv och var här ändå tills nu. Även Jasmine kom hit efter skolan. Myys. Förstår inte varför vi inte träffas oftare..!?! Tycker om er och vi har alltid kul ihop. Måste börja umgås tätare, det har vi iaf bestämt nu :) Vi har väl inte gjort så mycket egentligen, mest pratat, pratat och pratat. Har ju mycket att snacka och skvallra om när vi inte setts på ett tag. Jättetrevligt! Vi hann även med och äta mat (rester ifrån Kenneths special som han tillagade åt oss dagen innan) och kolla på Mamma Mia som varken Cattis eller Mimmi hade sett. De verkade tycka om den, nästan lika mycket som jag!

Nu sitter jag här och slappar dock. Cattis och Mimmi skulle bowla med familjen och Kenneth är på infomöte på Liseberg. Förhoppningsvis kommer han hem och håller mig sällskap snart. Är tråkigt att vara hemma själv på kvällar tycker jag, speciellt fredagar. Men mötet håller nog inte på så länge till. Jag fick ju lite tid för mig själv och bloggen iaf så jag är nöjd :) Ska ta itu med disken innan älsklingen hinner hem med. Kanske hinner lägga upp lite kort ifrån i helgen med eller kanske nåt på min älskade vovve som jag saknar ihjäl mig efter. Kan inte riktigt fatta att jag aldrig kommer få pussa på honom och leka med honom igen. Hursomhelst. Det var allt för nu. Som Emmelie skulle ha sagt: Over and out.

Nu orkar jag snart inte mer..

Jag är på väg att ge upp. Jag orkar inte mer. Igår togs det hemska beslutet. Vi var tvungna att avliva vår älskade vovve Jojo. Världens finaste hund. Jag grät i stort sett hela dagen. Verkligen hulkade och skrek. Mamma och pappa åkte upp till veterinären vid tio i fyra och jag stannade kvar hemma. Orkade inte åka med. Klarade det inte. Jag sa farväl till Jojjsepojjsen och sen strömmade tårarna på mig i en timme. Jag fattade inte attt han verkligen var så dålig som han var. Trodde mamma överdrev som hon kan göra ibland. Men nu när jag har vart hemma hos dom i två dagar så har jag förstått hur dåligt han mådde min lilla älskling. Han bara satt på golvet rakt upp och ner och kämpade för att andas. Han har ju hostat mycket det senaste men nu de sista dagarna så har andningen varit så ansträngd. Han flämtade och det såg så otroligt jobbigt ut. Stackaren. Han har även spytt en del och kissat inne. Så vi ringde till veterinären och de sa att det inte fanns någonting att göra för Jojo mer. Jag blev så paff. Vi kunde ha köpt en månad till för honom med hjärtmedicin men han skulle inte levt längre än så. Och han hatar att äta dom där tabletterna. Det är inget liv för en hund. Så vi var tvungna att låta han somna in. Det var ju det bästa för honom. Nu slipper han lida mer. Men det känns så hårt. Han var bara 8,5 år gammal. Ingen ålder för en sån liten hund. Jag fick honom när jag fyllde tretton, en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Och han har verkligen gjort mitt liv den lille krabaten. Jag älskar honom. Han var en familjemedlem, min bror som jag aldrig fick. Vi har verkligen haft roligt ihop och han har haft en underbart liv. Inte instängd utan han fick vara ute så mycket som han ville. Vi fjäskade för honom, tog han på promenader och lekte med honom jämt. Och nu finns han inte mer, det är så orättvist. Jag kan inte sluta gråta. Igår var jag med honom i stort sett hela dagen. Lekte sitt och ligg och gav han godis. Han är så söt. Han provar med allt han kan innan jag hinner säga nåt för att få sin godisbit. Sitter, ligger, sätter sig upp igen och gör vacker tass. Så sött :) Mamma och jag var även ute och gick med honom en bit. Men han orkade inte gå så långt. Han brukar alltid dra i kopplet och inte vilja vända hem igen men nu gick han så långsamt så långsamt brevid mig med slakt koppel. Sen satt jag jämte honom på golvet i vardagsrummet och klappade honom, pussade på honom och sa hur mycket jag älskade honom tills dess att pappa kom hem ifrån jobbet. Han till och med la sig, fick slagsida som vi kallar det, så jag skulle klia han på magen. Världens finaste vovve som sagt. Vi älskar dig Jojo och vi kommer aldrig glömma dig. Du finns för alltid i våra hjärtan. Jag saknar dig så mycket <333

Nu får jag sluta skriva, tårarna strömmar ner för mina kinder igen, som så ofta nuförtiden. Varför händer allt det här mig? Om det nu finns en Gud däruppe varför gör han såhär mot mig? Varför testar han mig? Jag orkar inte mer. Idag till exempel, är det begravning igen. Denna gången är det för en vän till familjen som gick bort för ett tag sen, bara 40 år gammal. Han ramlade ihop efter innebandyträningen. Men jag klarade inte av att gå med idag. Tyvärr. Jag orkade inte. Det här hade blivit min tredje begravning detta året. Fjärde om man räknar med Jojos. För igår kväll så åkte jag, pappa, mamma och Kenneth bort och begravde han på samma plats som vi har begravt alla våra andra djur genom åren. Så nu ligger han brevid Sullo och de andra djuren. Brevid sin bästis Tullebullen som han säkert saknat mycket sen han försvann. Förhoppningsvis har de hittat varandra där i himlen och springer redan runt och leker precis som förr. Om man nu ska tro på det. Jag vet inte vad jag tror. Men jag hoppas att det är så iaf, jag vill tro på det även om jag kanske inte gör det just nu.

På vägen hem åkte jag och Kenneth förbi min mormor och hälsade på henne på hennes grav. Det var första gången Kenneth var där. Vi måste börja åka dit oftare, jag måste hälsa på min älskade mormor oftare. Så där fälldes ytterligare några tårar. Jag saknar henne så mycket ibland. Speciellt nu när jag mår dåligt. Vill ha henne hos mig, vill bli tröstad av henne precis som förr. Gud va jag saknar henne. Älskar dig så mycket mormor.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Orkar inte gråta mer.

Återblick

Satt precis och läste igenom min gamla blogg. Lite roligt att blicka tillbaka på det som har hänt under det senaste året. Började blogga i februari, då jag och Kenneth precis hade vart tillsammans i två månader. Innan vi bodde ihop, när allt var nytt och spännande :) Tänkte att jag kunde dela med mig lite, så här har ni adressen: http://ingelaevelinacarlsson.blogspot.com/. Det är bara att kika in och läsa!

Tänkte även lägga in en lista dagen till ära. Tänkte börja lägga in lite listor av olika slag när jag inte har bättre saker för mig. Kanske är tråkigt att läsa men har man för tråkigt så har man. Första listan handlar om utseende. Håll till godo ;)


UTSEENDE
[  ] Jag är längre än 170 cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.

[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft/har tandställning.
[  ] Jag har glasögon/linser
[  ] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[X] Jag har fräknar.


Nytt bakslag

Mycket har hänt sen jag skrev texten om helgen i förra inlägget. Skrev den imorse men jag väntade med att publicera  den för jag tänkte lägga in lite bilder men nu blev det inte så. Den fick publiceras iallafall. Jag har nämligen vart hos tandläkaren idag. Ringde dit igår eftersom jag har gnisslat sönder min ena bettskena så jag behövde en ny. Det skulle jag aldrig ha gjort. Eller jo, det borde jag kanske men.. Fick reda på att jag hade två hål som behövde lagas samtidigt och ett tredje som var på väg. Samt en del början till hål. Allt som allt (en ny bettsken, undersökning och två lagningar) så kommer kalaset att gå på mellan 4000 och 4500 kr. Och det med avdrag för pengar från försäkringen. Fy fan. Blev så ledsen så jag ringde till mamma som fick komma och hämta mig med en gång. Kunde inte sluta gråta. Inte nog med det att jag i princip är arbetslös nu och att vi inte har så mycket pengar över, sen får man veta att mina tänder är i så dåligt skick med. Hur kul är det att höra? Jag har alltid skött mina tänder och gör det fortfarande men det vill inte hjälpa. Tandläkaren frågade om jag äter mycket godis och det gör jag ju inte. Har inte ätit en enda bit sedan nyårsafton 2006. Sen frågade hon om jag dricker mycket juice till frukost och det gör jag ju inte det heller. Dricker bara möjlk eller vatten. Dricker inte alls mycket oboy, nästan aldrig, även om det har blivit lite oftare sen jag blev tillsammans med Kenneth ;) Det enda jag slarvat med den senaste månaden, och det är bara senaste månaden, är att jag druckit en del cola men det tyckte inte hon kunde förklara hålen, inte bara på en månad. Jag fattar inte. Det är så orättvist. Men som tandläkaren själv sa. Alla har vi olika förutsättningar. Jag har ganska tunna och klena tänder i grunden och har alltså lättare att få hål. Vissa föds med starka tänder och de kan äta hur mycket godsaker som helst och slarva utan att få ett enda hål. Varför kan inte jag vara en av dem? Blev så otroligt ledsen idag. 4500 kr liksom. Det är mycket pengar. Och även om jag vet att det kommer lösa sig med pengarna så känns det hårt. Vill inte ha så dåliga tänder. Så nu blir det ändring. Ingen mer cola för min del och nu ska jag verkligen se till att använda tandtråd och flour minst en gång per dag. Helst två.

Men det är så typiskt. Jag har haft en toppenhelg och allt har verkligen känts som om det är på väg åt rätt håll sen sist. Sen jag skrev förra inlägget om att jag var deppig alltså. Allt kändes så bra. Har fått lite nytt hopp om eventuella jobb och ja. Det kändes bättre iallafall. Sen kommer det här och allt raseras. Jag vet att det kanske inte är en så stor grej som jag gör det till. Men det är verkligen inte roligt att få höra att ens tänder är så dåliga. Jag sköter ju mig och det är det som gör mest ont. Hade jag vetat om att jag hade slarvat så hade jag ju fått skylla mig själv, men icke.

Så nu sitter jag här i Lövhult och bloggar för mig själv. Behövde skriva av mig igen. Vill inte må såhär, vill inte att det här med tandläkaren ska påverka mig så mycket som det gör. Tur att jag har en underbar familj och en underbar pojkvän. Vad skulle jag ta mig till utan er? Tusen tack för att ni finns :) Kenneth kommer antagligen ut hit efter jobbet ikväll. Längtar efter honom. Han får mig att må bra. Allt känns 1000 gånger bättre när han håller om mig och säger att allt kommer lösa sig. Det vet jag ju att det kommer. För oavsett om jag aldrig får jobb (eller körkort heller för den delen), oavsett om jag kommer få 100 hål i tänderna i framtiden osv så komer jag alltid ha Kenneth. Vi kommer vara tillsammans för alltid och det är det som gör mig lycklig. Får nästan dåligt samvete att jag mår dåligt när jag har en sån underbar pojkvän :( Tack även till Sissi som alltid finns där och stöttar mig, du är guld värd gumman.

Nu ska jag gå ner och mysa med min vovve Jojo. Som inte heller mår bra just nu. Usch, det orkar jag inte dra upp nu för jag orkar inte bli ledsen igen. Men hursomhelst. Ha det bra allihopa. Och skicka gärna en kommentar eller två som muntrar upp mig. Det behövs :)

Eldgafflar och snöbollskrig

En galen gynekolog, låtsasblod, pizza och smurfar. Tågresor, bussar och byten. Kärlek. Filmer, FBI-agenter, stress, huggtänder och många skratt. Öl, vin och cider. Mer pizza. Ja, den här helgen har innehållt lite av varje.

Den började tidigt på lördagen. Jag och Kenneth sprang runt som galningar här hemma och packade för att hinna komma i tid till stationen. Klockan tolv skulle vi nämligen möta Sissi, Emil och Ulf där. Tio över tolv steg vi in innanför dörren. Sissi var spänd av förväntan, Ulf var lite förvirrad (eeh.. vem Tony..?) och Emil var bakis. Vi köpte dricka på pressbyrån och gick på tåget mot Falköping 20 minuter senare. När vi väl hade hittat sittplatser, i restaurangvagnen för övrigt, så kom jag på det. Jag glömde min eldgaffel på stationen! What to dooo? Det blev katastrof såklart. Hur skulle jag kunna vara en djävul utan eldgaffel?  Sissi ringde till Tony (han vi skulle bo hos och även han som arrangerade hela festen) som genast började springa runt i de få affärerna som var öppna på jakt efter en ny. Utan framgång. Förvirringen var total tills dess att Sissi kom på den briljanta idéen att vi kunde måla en plastgaffel röd när vi kom fram. Så fick det bli, vi kunde andas ut igen ;) Skämt åsido. Efter två byten var vi framme i Tidaholm några timmar senare. Då hade vi suttit en halvtimme i, ett av Gud bortglömda ställen, Mullsjö och väntat. Väldigt vackert samhälle faktiskt. Snö fanns där med. Och givetvis passade vi på att ha årets första snöbollskrig! Alla var med, alla utan Emil. Han deltog inte direkt, kan möjligvis ha något att göra med alla ölen han drack dagen innan. Mysigt var det iaf och jag lägger antagligen ut lite kort därifrån sen.

Väl framme i Tidaholm gick vi för att äta pizza. Vi behövde mätta våra utsvultna magar. Det är hårt att vara ute på äventyr runt om i Sverige ska ni veta, ingen lek alls inte. Efteråt blev vi hämtade utav en silvrig minibuss och dess chaufför Lasse. Minibussen och Lasse tog oss först till Emil och Ulfs övernattningslägenhet och sen tog den oss, allihopa, hem till vår destination, aka Tonys lägenhet. Väl där blev det till att slappa framför teven. Såg Employee of the Month, eller va den nu hette, riktigt rolig film. Sen blev det så småningom dags at göra sig iordning för kvällen. Sissi startade partymusiken (inte särskilt uppskattad av Ulf dock)  och sedan blev det sminkning på hög nivå. Emil bytte om snabbt, han blev något slags monster, vit och svart i ansiktet, med svart utstyrsel (värde 499 kr ifrån Buttricks). Ulf körde på den lite mer ekonomiska varianten och förvandlade sig som genom ett vingslag till en livs levande... Hör och häpna.... FOTBOLLSSPELARE! Kusligt värre. Haha. Han ville klä ut sig till något han var bekväm i sa han så inget läskigt här inte. Men han fick till några köttiga sår så hans outfit var inte helt oäven ändå ;) Jag, Sissi och Kenneth körde mer på mellannivån, dräkternas arbetarklass om man säger så. Sissi var en vampyr, jag var en djävul och Kenneth var en död munk. Och vad snygga vi blev! Riktigt bra! Emil och Kenneth såg riktigt läskiga ut. Vita i ansiktet och med svart runt ögonen. Jag gjorde även några sår på Kenneth som faktiskt blev riktigt snygga. Såg ganska verkliga ut så jag är stolt! Fast det blir nog ännu bättre nästa år nu när jag har övat lite ;) Jag gjorde även ett på min arm, mest för skojs skull. Några timmar och många öl/cider/vinglas senare så kom vår skjuts igen och hämtade upp oss för att ta oss till festen i Tidaholms parken, helt gratis. Tony hade nämligen ordnat så att vi levde som kungar däruppe, hur schysst som helst. Verkligen hur schysst som helst. Gratis boende, gratis mat, gratis skjuts under hela vistelsen, gratis inträde till parken och gratis dricka. Vi fick även med oss en skiva hem var (som ett av de fyra livebanden hade gjort) helt gratis, givetvis. Otroligt generöst av honom. TUSEN TACK! Det enda vi la pengar på får den här toppenhelgen var resan dit och hem och pizzan första dagen. Helt otroligt. Tack igen.

Hursomhelst. Festen var gryyymt lyckad. Vi hade riktigt skoj. Timmarna bara flög förbi och helt plötsligt var klockan två och då stängde dom för kvällen. Vi var väl hemma hos Tony igen vid halv tre, tre. Innan dess hann Emil med att skaffa ett ragg och jag och Emil + tre till vann pris för bästa utklädnad. Och då ska det nämnas att det var myycket folk där. 750 pers hade köpt förköp och sen kom det ca 250 till, så ca 1000 personer var det där sammanlagt. Skoj för Tony att det blev så lyckat! Men vi vann iaf, mycket tack vare att vi kände arrangören kanske, men ändå :) Ulf hittade även en övergiven eldgaffel på golvet vid scenen som jag fick, tacktack. Så min djävulsdräkt blev komplett till sist trots allt. Haha, vilken toppenkväll. Skoj var det! Hemma hos Tony tvättade jag och Kenneth av oss sminket samtidigt som Sissi lagade mat till oss, makaroner och hamburgare blev det om jag inte minns fel.. Mums. Vi slappade lite framför teven innan vi gick och la oss, mer än nöjda med kvällens bravader.

Söndagen då. Vaknade vid halv tio tiden och satt och tjötade med Tony ett tag. Vi kollade på en film eller två, duschade och gjorde oss iordning. Sen gick vi ner till pizzerian där Tony hade fixat gratismat (tack igen!) och sen fick vi stressa vidare till bussen som gick tjugo i fyra. Hemresan blev ganska slapp, vi var trötta men nöjda över hur helgen firades. Halv sex var vi framme i Alingsås. Vi sa farväl och tackade varandra för en trevlig resa och sen kom Kenneths pappa och hämtade oss. Var ju iskallt ute. Så tack Stig :) Vi åkte hem en sväng, jag sov och Kenneth bytte kläder, sen åkte vi hem till Annkie och Stig för att bli bjudna på lite mat. Stefan och Anna var oxå där, trevligt. Det blev en skön avslutning på en riktigt rolig helg. Tack alla som gjorde den så lyckad! Bilder finns på facebook, det är bara att kika in :)  

RSS 2.0