Sötaste klippet någonsin?? :)


Hihi, så sött så jag tror jag dör. Skönt att något kan pigga upp
mig en dag som denna. Hatar att vara sjuk!


Första tentan avklarad :)

Japp, nu är alltså första tentan avklarad. Otroligt skönt! Vet att jag har vart väldigt dålig på att blogga det sista. Men jag har så mycket att göra hela tiden! Har aldrig en ledig kväll känns det som. Men jag jobbar på det, jag lovar!

Sen jag kom hem har jag iallafall vart ute och gått en riktigt långpromenad med Ludde i det fina, klara, kalla vädret och så har jag haft min kära mor och svärmor här på fika och härligt tjejsnack!! Nu blir det lite mat och sen träning på hälso ikväll :)

Tänkte lägga in en väldigt roligt Elvis-strip som jag till och med klippte ur
Metro och satte upp på kylskåpet! Det ni!


Dålig kvalité jag vet men visst är den bra?? Hihi :)


Kolla in denna GIGANTISKA orm!


Långpromenad i höstrusket :)

Japp, idag var jag uppe relativt tidigt och halv tio gick jag, Ludde, syssling Emmelie, Ebba och Tilda ut och gick en långpromenad runt båda bergen! Inte dåligt va? Tycker det var riktigt bra kämpat av oss faktiskt. För det är fruktansvärt kallt och blåsigt ute. Blåser nästan storm här i Alingsås idag! Så bra jobbat av oss - får klappa oss själva rejält på axeln idag tycker jag :)

Nu ska jag ägna några timmar åt att plugga. Ska inte bli jätteroligt direkt men det måste göras. Och sen ska jag hinna med att städa och få fint i lägenheten innan Kenneth kommer hem med, kommer känna mig riktigt duktig ikväll när jag (förhoppningsvis) har fått gjort så mycket :)

Kenneth är i skolan idag och gör sin skriftliga tentamen i Histologi. Han gjorde preparattentan igår och fick alla rätt! Bra jobbat älskling! Skönt att han klarade den, är så sjukt svåra saker han läser. Så nu får vi hålla tummarna för att denna går lika bra!

Har inte så jättemycket mer att tillägga. Var hemma ifrån skolan igår för magen är dum och gör ont utan anledning och dessutom håller jag på att bli förskyld. Har galet ont i halsen.. Fy va trist det är att må dåligt. Får hoppas att förkylningen bryter ut på allvar i helgen nu. Det borde den åtminstone göra efter en sån här ruskigt kall promenad i höstrusket.

Men men, nu får jag sätta fart om det ska bli något gjort. Tråkigt inlägg idag känner jag men det blir inte mycket roligare än såhär en sån här dag! Nu ser jag att det har börjat regna med. Usch och fy. Blir till att hålla sig inomhus resten av dagen. Får bli en riktigt myskväll uppkurad i Kenneths famn med en bra film och massor av tända ljus. Dom tankarna fick mig faktiskt på lite bättre humör. Tack bloggen. Ha en bra dag i regnet allihop!

RSS 2.0