Världens lyckligaste tjej?

Jag låg precis i sängen med Ludde på ena sidan av mig med huvudet på min axel och Kenneth likadant på den andra. Båda låg och sov som små troll och jag låg i mitten med tassar, armar och ben runt om mig. Så om jag mot förmodan inte visste det innan, så vet jag nu hur det känns att vara världens lyckligaste tjej :)

Glöm inte att kommentarer uppskattas!!

Framtidsplaner?

Jag och Kenneth har en väldigt väl utstakad framtid framför oss. Vi ska nämligen bo i Glasgow tillsammans med våra två söner och åtta vildsvin. Vi ska tjäna 80 000 kronor i månaden, gifta oss i Hemsjö Kyrka när vi är åttio år gamla och vår bröllopsresa ska, hör och häpna, gå till Södertälje! ;) Såhär kommer det faktiskt bli, iaf om man ska tro på spådom. Jag och Kenneth (och Ludde såklart!) har nämligen vart ute och tältat på en öde ö på Ömmern natten till idag och då passade jag på att spå honom, på det sättet man gjorde när man var liten ni vet? :) Och det blev väl ett ganska är resultat tycker jag!! Haha :) Hursomhelst. Vi har haft det hur mysigt som helst! Att tälta med Kenneth är antagligen det bästa och mest underbara jag har gjort i hela mitt liv! :) Vi förberedde oss i förrgår och åkte ut tidigt igår morse, vi gick upp redan vid sex och åkte ut på sjön vid sju. Väl där går vi badat x2, gjort upp eld, grillat korv, fjantat oss, gått på upptäcksfärd, kissat i det fria, pussats i massor, skrattat, eldat lite mer, lekt med Ludde osv osv. Vi har helt enkelt haft en helt perfekt dag, kväll och natt ute i naturen och jag är väldigt lycklig! :) En sådan här minisemester slår alla utlandsresor och alla dyra spahelger med hästlängder! :) Nu blir det mys och film framför teven :) Hoppas ni har det bra allihop. Förresten! Bilder ifrån de senaste veckorna kommer komma så fort jag är hemma och sitter i lugn och ro framför vår datorn :p Kramar!

Underbara Gullholmen :)

Ja, nu är det fredag och vi kom hem ifrån underbara Gullholmen igår :) Vi har verkligen haft det hur bra som helst. Vädret blev bara bättre så vi fick oss några salta bad, många soltimmar och massor med härliga promenader innan vi åkte hem :) Trivs underbart bra vid västkusten, det är så otroligt vackert där! Miljön är underbar och havet är ju klarare än i medelhavet, otroligt! :) Så tack Annkie och Stig för några underbara, lata dagar vid havet! Hursomhelst :) Vi var dock bara hemma i några timmar sen gick färden vidare mot Lövhult och mitt barndomshem. Vi tyckte som så att eftersom väskorna redan var packade och vädret skulle bli fint var det lika bra att fortsätta färden med en gång. Hade ju planerat att vara här ute några dagar på semestern, inte jätteskoj att vara mitt inne i stan när det är så här fint väder ute :) Så nu sitter jag ute i trädgården med Ludde sovandes brevid mig och lapar sol :) Har vart ute och sprungit några kilometer imorses med Kenneth (började med det på Gullholmen så varför sluta?) och haft det allmänt gott :) Igår var jag, Kenneth och pappa och plockade 1,5 liter blåbär och sen gjorde jag och Kenneth världens godaste blåbärspaj, så sjukt god blev den! :) Idag ska vi nog bara slappa och sen går vi nog ut på sjön med båten ikväll och fiskar lite abborrar. Ska bli mysigt :) Sen får jag inte glömma att hälsa grattis till mina två kära Lindor (Pihlblad och Ivarsson) som fyller år idag respektive imorgon, grattis! Hoppas ni får toppendagar båda två :) Alla ni andra som fortfarande läser min otroligt dåligt uppdaterade blogg nuförtiden får givetvis ha det bra ni med! Många kramar :)

Mobilbloggning :)

Hej allihopa! Det har hänt oändligt mycket sen jag skrev här sist. Jag har jobbat massor och varenda lediga stund har man tillbringat ute i det fina vädret :) Ingen människa vill väl sitta inne vid datorn och uggla när det är så fint ute? Så vad har hänt? Jag har mestadels umgåtts med min alldeles egna lilla familj, myst, badat, skrattat, busat och bara njutit av livet :) En dag tillexempel så överraskade Kenneth mig med räkor och vin i solnedgången på balkongen när jag kom hem ifrån jobbet. Hur underbart är inte det? Jag går verkligen världens finaste pojkvän <3 Jag har även hunnit med och skaffa ny mobil (min gamla gick typ sönder) som jag nu testar att mobilblogga med :) Hoppas det går bra! Jag befinner mig nämligen på Gullholmen tillsammans med Kenneth och hans familj just nu (och Ludde såklart!) och kände för att berätta för er hur lycklig jag är! :) Trivs utomordentligt bra här ute, är så otroligt vackert. Vädret är väl inte lika fint men det hos faktiskt inte så mycket, vi har det så kul och mysigt ändå :) Vet inte riktigt när vi kommer hem igen men då kommer det komma en ordentlig uppdatering iaf. Tills dess får ni ha det så bra! Kramar :)

RSS 2.0