Dagens lista x2

Det var riktigt längesen jag lade in dagens lista, så vi slår på stort med en dubbel idag dagen till ära! Ikväll (eller möjligvis imorgon) kommer jag även lägga upp ett helt inlägg med massor med bilder ifrån julen. Ska bara låna hem mammas och pappas kamera först :) Men tills dess -  håll till godo!

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[X] Jag är arbetslös.
[X] Jag har tagit studenten.
[X] Jag har fullständiga betyg efter gymnasiet.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har vart sjukskriven i mer än en månad.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[  ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag har gått vilse.
[X] Jag börjar fortfarande gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[  ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
[X] Jag har tagit "fel" mamma/pappa i handen.
[X] Jag har kissat på mig.
[X] Jag har kissat i duschen.


Den bästa julen någonsin!!! <3


Glitter, godsaker och tomteluvor. Skratt och tårar. Lutfisk, låtsastomtar och ett stort berg av julklappar. Glada miner. Dans, spel, lite stress och total avkoppling. Mer skratt. Julklappsspel och tärningar. KÄRLEK. Julskinka, sill och Janssons frestelse. Ännu mer julklappar. Tomtar. Julstrumpor och kärleksförklaringar. Mer kärlek.


Ja, den här julen har verkligen innehållit allt och lite till och det har lätt vart den bästa någonsin! Det finns så många saker jag vill berätta om, så mycket att skriva! Det har hänt så otroligt mycket roliga och mysiga saker. Men tyvärr så känns det övermäktigt att ens försöka skriva ner allt. Dessutom skulle det ta flera dagar och läsa och det tvivlar jag starkt på att någon skulle orka med ;) Så jag funderar på att nöja mig såhär. Jag vill bara poängtera än gång till att det verkligen har vart en helt underbar jul. Det har vart otroligt mysigt och roligt att fira jul med en annan familj - Kenneths familj. Min familj. Ja, för det känns som om jag verkligen är en del av hans familj. Kan inte i ord beskriva hur glad det gör mig :) Och Kenneth är verkligen en del av vår, såklart. Allt känns så bra. Helt underbart.

Kan berätta att vi på julaftonsmorgonen blev hämtade av min pappa ganska tidigt, strax efter åtta. Då åkte vi och hälsade på farfar och var även en sväng på både min farmors och mormors grav. Sen åkte vi hem til Lövhult och åt en smarrig julfrukost med familjen Ekblom. Bytte även julklappar. Jättemysigt. Vid ett kom morfar och Tommy och vid tvåtiden åt vi lutfisk allihop. Det godaste som finns på julbordet om ni frågar mig :) Sen var det dags för Kalle Anka och efter det började vi dela ut alla julklapparna ifrån det enorma berg vi hade byggt upp under (och brevid) granen. Kenneth var lyrisk. Han hade gått hela dagen och till och med filmat julklapparna och högt läst för kameran: "God Jul Kenneth. Detta paket är också till mig" osv. Han kunde inte hålla fingrarna borta, skulle klämma på alla paket precis som ett litet barn. Hihi, han är så söt min älskling. Vi fick till och med passa honom. "Mamma, ta honom - nu är han på väg till granen igen..!!!" kunde det låta. Mest på skoj såklart men roligt var det :) Vi öppnade alla klapparna, och sen hann vi inte med så mycket mer. Kändes lite otacksamt att åka precis efter paketöppningen men vi skulle vara hos Annkie och Stig, som satt ensamma hemma och väntade på oss, klockan sju så det kunde inte hjälpas. Och jag vet att mamma och pappa inte tog det så. Vi hade en helt underbar mysig jul hemma i Lövhult!! Som sagt, bästa någonsin! Och med mest paket någonsin med. Hihi. Jag och Kenneth fick flest. Han fick nog nästan mest, han fick jättemånga av min mamma och resten av gänget. Inte så många dyra klappar, men små personliga som är minst lika värdefulla så han var riktigt glad :) Och jag hoppas och tror att han var glad för mina paket med. Köpte många personliga saker, två av de finaste paketen innehöll dels ett jättesnyggt halsband och inuti det andra fanns det en personlig almanacka, som det stod Kenneth - Läkarstudent '09 på på framsidan, som jag hade beställt på nätet. Långt innan vi fick reda på att han kom in. Jag blev ganska nöjd med den klappen faktiskt. I början på almanackan står det en liten kärleksförklaring ifrån mig till han också, som avslutas med; Lycka till på läkarlinjen älskling! Han blev riktigt glad, tror han älskade alla sina paket :)

Väl hemma hos Annkie och Stig bjöds det på god mat men innan dess var det dags för paketöppning där med. Stig gick ut för att hämta dricka, som han alltid gör, och nån minut senare knackade det på dörren. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Skrattade så jag grät. In genom dörren kommer självaste tomten!! Riktigt roligt. Jag har inte haft en riktigt tomte på besök sen jag var liten så det var verkligen JÄTTESKOJ. Synd att Stig missade det bara ;) Hihi. Fick bland annat ett ursnyggt och sjukt bra hemmabiosytem av Annkie, Stig, Stefan och Anna, tusen tack! Vi älskar det! Resten av kvällen spenderades dels vid köksbordet, spelandes spel (Alias - Hur skoj som helst. Köp det allihop!) dels vid teven. Julaftonen avslutades med att vi sov över, i Kenneths gamla pojkrum och pojksäng, precis som innan vi flyttade ihop. Riktigt, riktigt mysigt faktiskt :)
 
Så julen var alldeles perfekt. Det hade inte kunnat gå bättre i min vildaste fantasi. På juldagen var vi ute i Lövhult igen och sov över. Spelade även vårt traditionella julklappasspel, galet roligt, och på annandagen var det julfirande hos Annkie och Stig igen tillsammans med Stigs släkt. Då skrapade jag fram 500 kr på en av Kenneths (och mina eftersom vi delar på allt^^) tialotter!! Fatta att jag blev chockad, har aldrig vunnit mer än 25 eller 50 kr åt gången! Lite häftigt. Så nu har vi nästan 700 kr i lotter att hämta ut jag och min älskling :) Även jag fick massor med fina julklappar. Ett par underbara silverörhängen, presentkort på en kurs med gratis sminkning och makeup till ett värde av 495 kr på Make up store, singstarmikrofoner och ABBA-skiva, filmer, träningskläder, ursnyggt rött underdelsset (BH och trosor) mm. Alltihop ifrån Kenneth. Av mamma, pappa, Tommy och morfar fick jag bland annat en Ipod Nano. Hur fin som helst! Även örhängen, kläder mm mm. Och ihop fick jag och Kenneth en hel del saker. Orkar som sagt inte räkna upp allt, jag har redan kramp i fingarna. Jag blev mer än nöjd med alla klappar om man säger så. Som Kenneth sa, har aldrig kännt mig så bortskämd en jul som den här :) Inte dumt att få julklappar av två familjer heller kan jag lova, det kan jag rekommendera!! :)

Dagarna såhär efter jul har vart lugna. Vi har mest myst, myst, vilat upp oss och åter myst. Helt underbart. Har även träffat Kenneths kompis Anton för första gången och jag har även träffat Emmelie och hennes underbart fina dotter Ebba för första gången. Hur söt som helst. Världens sötaste flickebarn någonsin :) Ikväll kommer Linda, Malin och Michelle hit på en liten återträff med linedancegänget. Ska bli skoj! Skoj att dom får se vår fina lägenhet och träffa Kenneth med! Imorgon, på nyårsafton, ska vi hem till Linda och Magnus för att äta lite god mat, spela spel och skjuta raketer. Ska bli riktigt mysigt! Första gången på länge som jag ser fram emot nyår!! (Förra året firade ju inte jag och Kenneth ihop).

Kenneth ja, hur har jag kunnat skriva en så här lång text utan ett en endaste gång skriva hur mycket jag älskar honom?? Det är ofattbart. Det är ju tack vare honom den här underbara julen blev precis så underbar som den faktiskt var. Jag har honom att tacka för bokstavligen allt. För det är ju det som är skillnaden, det här året hade man någon att verkligen fira julen ihop med. Allt blir så speciellt, det går inte att förklara. Jag vet bara att jag älskar Kenneth mer och mer för varje dag som går och att vi kommer vara tillsammans för evigt och ännu längre. Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, förstår inte hur jag klarade mig innan vi träffades. Du får min värld att snurra Kenneth. Tack för allt. Tack för den här julen. Tack för att du finns.

Jag älskar dig.

Dan före dopparedan :)

Yes, imorgon är det alltså julafton. Och jag har aldrig sett fram emot julen så mycket som jag har gjort och gör detta året. Detta är ju första året som jag och Kenneth firar jul ihop :) Ska verkligen bli hur mysigt som helst. Men det kommer nog bli lite tajt med tid de närmaste dagarna så jag passar på att önska Er Alla En Riktigt God Jul redan idag så hörs vi framåt helgen igen. Hoppas tomten kommer med många fina klappar och att ni har en riktigt trevlig morgondag allihopa!!
       

GOD JUL ALLESAMMANS :)

Ett år tillsammans!

Japp, i söndags var alltså den stora dagen. Dagen då jag och min älskade pojkvän Kenneth firade ett år <3 Det absolut bästa året i hela mitt liv, alla kategorier! Det har gått så otroligt fort. Löjligt fort. Jag kan inte fatta att det redan är ett helt år sen vi träffades. Ett år sen vi satt där i bilen, ett år sedan han följde med mig hem första gången. Det känns som igår när man tänker tillbaka på det. Samtidigt har det hänt så mycket sen dess. Vi har flyttat ihop, varit utomlands, lärt känna varandra utan och innan. Känns som om vi har känt varandra hela livet. Jag tror inga andra känner varandra så bra efter bara ett år tillsammans, som jag och Kenneth gör. Men så blir det nog, vi flyttade ju ihop efter tre ynka månader, en stor chansning enligt många - det enda rätta enligt oss. Vi var så säkra på vår kärlek redan då, vi visste att vi skulle tillbringa resten av livet ihop. Sedan dess har vi sovit tillsammans varje natt. Jag har somnat med Kenneths armar runt mig varenda natt sen den 6 april. Det är klart vi har lärt känna varandra då :)  Minns knappt tiden innan vi träffades, det känns bara som en enda lång transportsträcka innan mitt liv började på allvar. Innan jag träffade Kenneth. Det kan låta hårt men det är så det är. Jag trodde inte livet kunde vara såhär bra, jag är lyckligare än någonsin!

Vad hände då i söndags? Jo, vi vaknade ganska tidigt. Hade ställt klockan på åtta för att hinna ha en riktigt mysig morgon och äta en riktigt mysig frukost innan det bar av till Göteborg och Gothia Towers. Vi låg ett bra tag i varandras armar och pratade om vad vi har upplevt tillsammans under året. Första gången vi träffade varandras föräldrar, resan till Gullholmen och Turkiet, småsaker som vi minns mm mm. Hur mysigt som helst. Jag blev till och med lite sentimental och fällde några tårar när vi pratade om första gången vi var ute och gick med Jojo tillsammans. Min älskade vovve som bara blev åtta år, som vi tvingades ta det svåra beslutet att avsluta hans liv på grund av hans hjärtfel. Men det var inga jobbiga tårar. Vi pratade om en gång i somras när vi var och badade hemma hos Kenneths föräldrar och när vi plockade hallon ihop första gången. Massor av minnen. Underbara minnen. Vi bytte presenter och åt en smarrig frukost framför teven. Det visade sig att vi hade tänkt precis likadant och köpt varsitt armband till varandra. Hihi, lite sött. Jag hade även köpt en chokladkartong med Geisha, som jag vet att han älskar, och skrivit ett kärleksbrev. Blev jätteglad för mitt armband. Han hade inte kunnat köpa en bättre ett-årspresent till mig. Jag älskar det. Och jag tror han tycker rätt bra om sitt med ;)

Vid tolv kom Annkie och Stig med bilen, som vi skulle få låna under dagen. Tack! Vi åkte ner till Liseberg och gick till skjutbanan där vi möttes första gången. Detta var innan parken hade öppnat så vi var helt ensamma. Väldigt romantiskt var det :) Stod och pussades ett tag innan vi gick och köpte kaffe och begav oss vidare till Heaven 23, som vi hade bokat bord på dagen till ära. Vi var och åt på den restaurangen precis i början när vi blev tillsammans med Annkie och Stig så det var ett ganska självklart val för oss. Väl där fick vi ett fint bord och beställde in varsin Kings Size Räksmörgås som verkligen gjorde skäl till restaurangens namn. Den var minst sagt himmelskt god. Vi satt och åt och njöt av varandras sällskap ett bra tag. Sen beställde vi in efterrätt och varsin cappuchino. Efter en och en halv timme vände vi hemåt igen. Nöjda, glada och precis lika nyförälskade som för ett år sedan. Vi åkte till Maxi och handlade lite för att sen åka hem och bara ägna oss åt varandra. Vi lagade mat och tittade på Love Actually, en helt underbar film som jag rekommenderar alla att se. Började dock känna av min förkylning rejält framåt kvällen så det var lite tråkigt men samtidigt så gjorde det ingenting. Söndagen den 21/12 2008 var ändå en av de bästa dagarna i hela mitt liv och verkligen en dag att minnas för tid och evighet. Tack för allt Kenneth.
 
Tusen tack Kenneth för att du gjorde vår årsdag så perfekt. Och tack för att du fortfarande står ut med mig efter ett helt år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid att älska dig lika mycket. Du är mitt allt, mitt liv, min dröm. Du gör mig till en bättre människa, du gör mig hel. Vi två för alltid..? <333

Ofrivillig bloggpaus.

Japp, nu var det några dagar sen jag skrev här igen men det kan faktiskt inte hjälpas. Dels har jag haft fullt upp, jobbat mm, dels har jag gått och blivit sjuk - igen. Denna gång är det förkylning, en riktigt ordentlig sådan. Mår verkligen uselt. Jag nyser, snörvlar och snyter mig dagarna i ända och nu har jag till råga på allt fått en ordentlig hosta med. Igår låg jag utslagen i sängen hela dagen, förutom en halvtimma mitt på dan när jag använde mina sista krafter till att gå upp och pilla i mig lite lunch, couscous och stekt falukorv som min älskling hade gjort åt mig. Det var också allt jag åt på hela dagen. Så igår vad jag inte kaxig, det kan jag lova. Har aldrig haft en såhär kraftig förkylning förut. Jag har aldrig legat i sängen en hel dag som jag gjorde igår, det är verkligen inte likt mig. Kändes som om jag kunde sova hur länge som helst. Usch och fy säger jag bara. Jag ska aldrig mer klaga på att Kenneth, min pappa eller min morbror är klena och mesiga när dom är förkylda. Det har jag fått äta upp nu. Undrar om förkylningarna blir värre med åren..? Hmm, det måste jag ta reda på. Hursomhelst. Förkylningen slog ut i söndags med ett rejält halsont. Halsen var bättre igår men nu kan jag knappt svälja igen. Bläää. Och idag har jag redan snytit mig säkert 150 gånger. Lägg då till i beräkningen att jag vaknade vid elva och inte överdriver det minsta. Känner att jag måste få klaga av mig här lite i bloggen, någon där ute kanske tycker synd om mig..?  

Idag ska jag ner till Liseberg och lämna in min kassa. Har ju vart hemma ifrån jobbet både idag och igår och eftersom det är sista dagen för säsongen idag så måste kassan och kläderna lämnas in, annars får jag inte min semesterersättningi januari. Det är enda anledningen till att jag orkat mig upp ur sängen idag och fram till datorn för att blogga. Hade det inte vart för det så hade det nog inte blivit något blogginlägg idag heller. Sjukt segt att behöva ta sig ända ner till Göteborg när man mår som jag mår just nu men vad ska man göra? Ska även försöka fixa iordning i lägenheten under dagen idag med så att det är städat och fint tills ikväll, hur nu det ska gå till. Får nog förlita mig på Kenneth och hans städförmåga känner jag. Men det löser sig säkert. Ikväll ska vi ha en riktigt myskväll, äta en mysig middag och bara vänta in julafton. Kyckling á la Kenneth står på menyn, en rätt som jag har berättat om här på bloggen förutom och som dessutom är min absoluta favoriträtt. Ser fram emot detta :)  

Men vad har du hänt det senaste? Orkar inte berätta om alla dagarna men kan iallafall nämna att i torsdags, alltså den 18/12, var Kenneths föräldrar här på besök för att fika och för att spana in vår fina julgran bland annat. Mycket trevligt. När vi precis hade satt oss ner för att spela Absolut Överens, ett riktigt roligt spel, så ringde det på dörren. Jag och Kenneth tittade på varandra, vem var det..?,  vi väntade oss ju inget besök. Kenneth gick och öppnade och utanför stod mina underbara föräldrar med varsin tomtelova på huvudet och hoade att "här kommer tomten"! Dom hade med sig varsitt paket till mig och Kenneth och ett stort till Annkie och Stig. Vi fick ett tankespel, jag och Kenneth, och Annkie och Stig fick en av pappas berömda grisar som han gör på jobbet till släkt och vänner varje år. En gottegris. Dom blev jätteglada för den! Riktigt roligt :) Sen satte dom sig ner och så spelade vi klart spelet tillsammans, alla sex. Hur mysigt som helst. Är så roligt att se att våra föräldrar kan umgås tillsammans och att dom verkar trivas ihop :)

Hursomhelst. I söndags var det en speciell dag. En dag som bara kommer hända en enda gång någonsin.. Det var min och Kenneths ett-årsdag! Det var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv. Ska berätta allt som hände men jag tycker nog att det är såpass stort att det förtjänar ett eget inlägg, vad tycker ni..!?! :)

Jag har fått en award!

Fick en award av söta Alisa, blev otroligt glad och tacksam!
Söt du är gumman som gillar att läsa min blogg :)

Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande!"

finfin utmärkelse!

"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg , skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!"

Jag sänder denna vidare till åtta personer som jag tycker har varma bloggar fyllda med värme och närhet och givetvis tillbaka till Alisa som har en helt underbar blogg :)

Emmelie 

Sanna 

Anne-Lie

Maria

Malin

Daniella

Sussie

Nadja


Ett år sen första kyssen!

Mm, idag var det ett helt år sen jag och Kenneth kysstes första gången. Undrar hur många gånger vi har kysst varandra sen dess? Om det finns något slags rekord så måste vi ha slagit det iaf ^^ Och fortfarande har jag inte tröttnat det minsta, tvärtom :) La märke till att jag har lagt in väldigt många pusskort här på bloggen det senaste och inser att det kanske inte är så jätteroligt att titta på.. Men idag kommer det sista på ett tag iallafall. För är det ett år sen vi kysstes första gången så är det och det  s k a  ju firas med ett pusskort, så är det bara! Kanske till och med med ett av de finaste någonsin, taget av Kenneths pappa Stig på Gullholmen i somras. En helt underbar semester för övrigt!! Men håll ut alla trogna läsare, ska försöka variera mig mer i fortsättningen. Jag lovar  ;)

Älskar dig mest av allt älskling!!

Utmärkelse :)



Den här utmärkelsen fick jag av söta Anne-Lie.
Jätteroligt att du gillar att läsa min blogg!

Jag skickar den genast tillbaka till dig gumman! :)

Julbak och julstök

Oops, lite dålig uppdatering här sen sist känner jag! Men jag har faktiskt haft fullt upp det senaste så ni får lov att ursäkta mig. Här kommer iallafall en liten uppdatering om vad som hänt här hemma hos oss i veckan :)

Tisdag: Tisdagen var minst sagt händelsefull. Fick gjort massor med saker, kontentan av det hela blev dock att vi gick och lade oss ganska sent och att Kenneth nästan försov sig till jobbet dagen efter. Men det var det värt! Hade hur mysigt som helst :) Vi satte ihop vår julgran och pyntade den så otroligt fint! Det är den finaste julgranen jag någonsin sett! Menar inte att skryta alltså.. eller jo, det gör jag faktiskt. Den blev sååå fin! Vår första julgran. Helt otroligt. Det var verkligen hur mysigt som helst att pynta den. Fick nästan tårar i ögonen när den var klar :) Hursomhelst. Vad gjorde vi mer? Jo, mamma kom upp och hjälpte oss borra upp våra tavellister i sovrummet (som blev riktigt, riktigt bra!). Det blev precis så som vi hade tänkt, ljusen lyser så mysigt upp mot väggen. Vi åkte även och handlade ingredienser till vårt lilla julbak och köpte en julgransmatta. Det var inte det lättaste att få tag i en sån, en vecka innan jul, ska ni veta. Var nog i tre, fyra olika affärer innan vi hittade en! 59 kronor kostade den med, ingen rea på julsakerna på Maxi inte, men den var fin iallafall :) Sen bar det iväg hem igen för att börja baka. Blev pepparkakor och ischoklad sen gjorde vi även lite marsipanfigurer som vi doppade i choklad. Riktigt roligt var det! Kenneth och hans mamma brukade göra det och nu fick alltså jag vara med. Myys. Gjorde ischoklad både med ljus och mörk choklad förresten. Den mörka blev bäst. Kenneth fick in snitsen med pepparkakorna med så dom blev riktigt bra till slut med. Ett mycket lyckat julbak skulle man kunna sammanfatta det som, och en riktigt lyckad dag :) Riktigt skoj att se att mamma och Kenneth trivs så bra ihop med. Dom skojar och retar varandra hela tiden, underbar stämning. Väldigt skönt att de har en så bra relation! Tack söta mamma och min älskade man för att ni är så underbara. Älskar er!!!

Onsdag: Skulle egentligen jobbat men tji fick jag. Var nämligen på vårdcentralen på dagen för att få min andra, och starkare, antiobiotikakur. Min urinvägsinfektion vägrar ju ge med sig och nu börjar jag verkligen bli trött på det. Så när jag fick rådet av läkaren att stanna hemma några dagar för att antibiotikan skulle få en ordentlig chans att "bita i" som han uttryckte det, kunde jag inte göra någonting annat än att lyda. Jag tempade dessutom lite och det är inte bra att stå ute och frysa en hel dag när man har uvi. Har haft ganska ont av det den senaste veckan faktiskt. Ryggen/njurarna har gjort jätteont på jobbet och jag har känt mig allmänt hängig. Men nu så hoppas vi på att det går över en gång för alla! Ni kanske tycker jag låter gnällig och klen som stannar hemma "bara för" urinvägsinfektion men så är faktiskt inte fallet. Det är inte "bara" en uvi, jag har gått med den i över 2,5 månader och det är inte bra för kroppen. Njurarna kan faktiskt ta stryk. Nåväl, slutpratat om sjukdomar. När Kenneth kom hem ifrån jobbet gick han raka vägen till sängen och somnade och då tänkte jag passa på att blogga. Jag hade dock ingen motivation och sängen såg så lockande ut så jag kröp ner brevid honom och somnade som en stock jag med. Sov i över två timmar och Kenneth i tre! Så jag antar att vi båda behövde sova ut lite. När vi vaknade till liv bestämde vi oss för att beställa pizza och gotta oss framför en film. Såg Daylight, en ganska gammal film med Syllvester Stallone och Viggo Mortensen bland annat, riktigt bra faktiskt!  Sen slog vi in lite julklappar till släkten innan vi bestämde oss för att sova. Så gårdagen var väldigt lugn och skön :)

Idag: Dagen idag har vart, om möjligt, ännu lugnare och skönare. Sov till elva! Helt otroligt länge, får nästan ångest när man sover bort hela dagen på det där viset :/ Men iallafall. Jag gick upp, åt frukost och kollade på gårdagens Bonde söker fru på datorn. Har ju missat massor med avsnitt men det var ändå skoj att se vilka som blev valda. Sen duschade jag och då kom Kenneth hem :) Så nu ska vi snart äta middag och slå in de sista paketen. Ikväll kommer antagligen Annkie och Stig på besök en sväng för att fika och kolla in vår fina julgran. Ska bli mysigt. Så ja, är hemma ifrån jobbet idag igen tyvärr. Men jag räknar kallt med att vara back on duty tomorrow again. Men nu blir det matlagning på hög nivå. Ha det bra allesammans och kolla in alla klickbara bilderna, här nedanför, ifrån veckan som varit :)

                                
    - Söta hjärtformar som jag köpte till Kenneth va?  

Underbara tisdag!

Ja, ännu en härlig dag idag! Gårdagen var toppen, träffade ju Cattis på förmiddagen och tog en fika på café Viola här i stan och sen hämtade Kenneth mig strax efter ett och det bar av till Gbg och Nordstan. Vi var riktigt effektiva, hittade massor i stan! Så nu är nog alla julklappar klara, riktigt skönt :) Vi hade en helt underbar dag, åt på Jensens och bara strosade omkring. Blev dock inget Liseberg, vi var helt slut när affärerna stängde vid åtta och hade kramp i armarna av att bära alla påsarna så vi åkte hem och myste istället. Vi har så grymt skoj ihop jag och Kenneth! Galet att vi fortfarande kan ha så otroligt mycket att prata om, vi ses ju nästan varje vaken minut och ändå känns det som det inte räcker! Hihi :) Idag är det förövrigt tre dagar kvar tills det är ett års sedan vi kysstes första gången och fem dagar kvar tills vi firar ett år tillsammans! Helt otroligt! Det har gått så löjligt fort, dagarna och månaderna har bara flugit förbi. Det har verkligen vart det bästa året i mitt liv, alla kategorier! Tack älskling för att du vill dela ditt liv med mig! <333

Så, vad händer idag? Jo, det är en hel del kan jag tro. Idag ska vi baka julgodis var det tänkt. Jag är ingen hejare i köket, det är Kenneth som står för matlagningen hemma hos oss, och bakningen är inget undantag. Men idag ska vi alltså baka tillsammans! Kanske att min kära mamma kommer upp och är med en stund med, vi får se :) Det blir iallafall ischoklad och pepparkakor och kanske något mer!! Sen ska vi hinna med och klä vår gran (som vi köpte igår) med alla ljus, kulor och allt glitter (som vi köpte igår). Tänk er, vi ska klä vår första gran tillsammans! Det känns riktigt stort. Ska bli myys! Sen ska vi slå in alla paket (som vi köpte igår) och prova kläderna som vi ska ha på julafton (som vi också köpte igår). Alla julkort (som vi skrev igår) ska postas och lägenheten småstädas lite. Jag ska även hinna med och gå och handla alla ingredienser till bakningen, vilka det nu är..? Haha, småjäktig dag kan det tyckas men vi ska nog få tiden att gå ihop. Det är ju trots allt sista dagen innan julafton som jag är ledig, förutom på söndag när vi firar ett år, så vi får ju passa på att umgås och fixa det mesta idag. Ser fram emot dagen, minst sagt!!
    

Kenneth, min älskling, fick även hem papprerna ifrån Göteborgs Universitet igår :) Han börjar den 19 januari och sen är det full fart från början. Tänk att han verkligen kom in! Jag är sååå stolt och lycklig över detta!


Kan även passa på att hälsa min nittonde prenumerant välkommen! Tänk att det redan är så många som prenumererar på min blogg! Det är helt otroligt! Riktigt roligt att ni är intresserade av vad som händer i mitt liv varje dag :) Men jag vet ju att det är många fler än så som är inne och kikar här dagligen. Så nu tycker jag att alla ni andra följer detta exempel ni också; gör mig glad och börja prenumerera..!

Följ min blogg med bloglovin.

Härliga måndag!

Idag är det måndag och gud va skönt det är! Den som sa att måndagar borde tas bort ur veckan vet inte vad han (eller hon) pratar om och därmed basta. Måndag-tisdag är min nya helg nu när jag jobbar som jag gör på Liseberg. Så idag är jag alltså ledig. Ställde klockan på åtta men vaknade kvart i tio. Blir så trött på mig själv! Det ska bli ett av mina många nyårslöften till nästa år, just att sluta snooza. Man kan ju inte må bra av det. Mycket b'ttre att ställa klockan två timmar senare, gå upp med en gång när den ringer och få en ordentlig sömn. Istället för att ställa den tidigt, snooza i två timmar men att hela tiden vakna till efter nio minuter och somna om igen.. Så sluta snooza, det är mitt första nyårslöfte. De andra får ni ta del av så småningom :) 

Idag ska jag gå in till stan om en timme ungefär och fika med söta Cathrine. Hon åker till Egypten imorgon och ska fira jul och nyår där så vi tänkte passa på att ta en hejdåfika. Sen bär det av till Gbg med älsklingen för att köpa de sista julklapparna! Det är vår enda dag som vi kan göra det på typ. Sen kanske det blir en sväng till Liseberg också, bara för att känna stämningen när man är där utan att behöva jobba. För det är otroligt vackert och mysigt där men när man jobbar tänker man liksom inte på det på samma sätt. Man stressar igenom parken till matsalen utan att ta någon vidare notis om alla vackra juleljus och allt annat vackert. Men vi får se hur det blir. Mysigt ska det bli iaf. Älskar att shoppa med Kenneth! Älskar att göra allt och ingenting med Kenneth i och för sig men. Ja, ni fattar vad jag menar. Gick upp och slog in hans paket (de ska ha julklappsbyte på hans jobb) imorse med, helt underbart :)

Nu måste jag stressa iväg. (Hatar och stressa!! Men det blir nog bättre när jag slutar med den förbannade snoozningen nästa år ;)) Men först måste jag rikta ett STORT GRATTIS till min älskade syssling som blev mamma igår! Tio över tio kom lilla Ebba, 3750 g och 51 cm lång. Hur häftigt är inte det? Helt otroligt coolt! Tänk er att min vän och barndomskompis, som bara är ett år äldre än mig, nu har en dotter!? Lite galet får man väl säga. Jag menar, hon har ju vart gravid i nio månader men det är först nu jag verkligen har fattat det. Hon är mamma! Coolt. Grattis även till den stolta pappan Johan :) Ni kommer bli jättebra föräldrar!!
 
Nu måste jag kila. Ha det fint allesammans!!

Fredagkväll

Precis hemkommen från Liseberg och dagens arbetspass. Ett trevligt sådant för man väl säga, dagen har vart helt okej. Mycket tack vare att Kenneth och min kära mor var på Liseberg, tillsammans, bara de två! Hur sött är inte det på en skala? Jag pratade med mamma när jag satt på tåget på väg in till Gbg och hon sa att hon inte hade något att göra ikväll för att pappa skulle ut och spela, och att hon därför funderade på att åka ner till Liseberg och gå där alldeles ensam. Sen pratade jag med Kenneth och berättade antagligen detta, för några minuter senare så får jag ett sms av min kära mamma där hon skriver att Kenneth precis hade ringt och frågat om han fick åka med! Helt underbart sött. Jag blir så varm i hela kroppen när jag tänker på det. Vem har en sån underbar pojkvän som vill spendera en fredagkväll ensam med sin svärmor? Jo, jag! Jag har världens finaste kille. Det har jag verkligen. Han är den underbaraste och mest perfekta pojkvän man kan önska sig. Är så otroligt glad och tacksam över att jag har dig Kenneth. Du är ljuset i mitt liv, det enda som betyder något. Det som får mig att se fram emot framtiden för vad som än händer så kommer vi alltid vara tillsammans, det spelar ingen roll vad jag jobbar med osv. Vi kommer alltid ha varandra. Älskar dig av hela mitt hjärta! Hihi, det var en liten parantes, nu tillbaka till dagens händelser. När jag sen träffade dom på Liseberg så såg dom verkligen ut att ha roligt ihop. Dom gick omkring med varsitt stort leende på läpparna och skojade med varandra hela tiden. Mamma såg så barnligt glad ut, hon hade verkligen blivit jätteglad när Kenneth hade ringt. Och han tyckte det va lika skoj han! Pratade med honom nu efteråt och han hade verkligen haft roligt! Och sa att det måste dom göra om snart igen. Underbart :) Det gör mig så lycklig att de trivs i varandras sällskap och har kul ihop. Nu hoppas jag bara att jag och Kenneths mamma Annkie kan göra något liknande snart. Hade verkligen vart skoj!

Nu ligger Kenneth redan och sover. Han har antagligen haft alldeles för lite kläder på sig ikväll för han var kall som isbit  när han kom hem och frös så han nästan skakade. Så jag pälsade på honom hans varmaste tröja och satte på honom mina raggsockar. Sen lade jag hans fötter mellan mina lår och försökte värma dom så gott det gick. Allt för att min älskling ska må bra :) Kände att jag behövde pyssla om honom lite, han är värd det bästa!

Bloggade inte innan jobbet idag förresten som ni säkert märkte. Men det var nämligen såhär att Kenneth slutade redan fem över elva idag så jag fick en chans att träffa honom innan jag åkte till jobbet! Ganska länge dessutom! Och då tyckte jag inte att datorn och bloggen var särskilt lockande om ni förstår vad jag menar ;) Hihi. Nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska göra min dagliga kvällsrutin, krypa ner i soffan och äta en stor skål med Kelloggs Special K. Mmm, ska bli ljuvligt. Ni får ha det bra allihopa så kanske jag uppdaterar imorgon igen! puss!!


Ett kort på dagens huvudpersoner, taget hos Tommy i höstas :)
Älskar er så otroligt mycket!!
<33

Mysmorgon

Idag har Emmelie vart här en sväng och ätit frukost och kollat på Björn Gustavssons nya film; Ett livsverk. Otroligt roligt namn förresten med tanke på att materialet bara är samlat ifrån det senaste året typ, efter det att han blivit känd. Så man känner igen det mesta men vad gör det? Sjukt bra hur som helst. Alltid lika trevligt att träffa syssling med. Hon är stor som ett hus nu, har redan gått över flera dagar. Stackaren. Men jag tror det tittar ut en liten kille imorgon! Vi får se om jag har rätt ;) Jag var även uppe och åt frukost med min älskling idag precis som vanligt. Så mysigt :) Han klippte sig igår förresten! Blev skiitsnyggt såklart.

Igår jobbade jag på Lisberg hela dagen och det ska ja göra idag med. Har redan bett om att få sluta en timme tidigare så jag hinner hem till Hell's Kitchen, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas det går vägen! Då hinner jag även mysa med min älskling när jag kommer hem. Igår sov han som en stock. Han gick och la sig vid sex och sov runt tills imorse. Det behövde han. Han har vart så trött det sista så jag hade inte mage att väcka honom :) Har inte så mycket mer att skriva nu. Ska snart iväg till tåget och innan dess ska det hinnas med en hel del. Så nu - denna ljuvliga stress!  

I brist på tid.




I brist på tid så slänger jag in ännu en låt av och med Winnerbäck. Och det är inte fy skam det inte! Han är ju faktiskt världens bästa artist och min största idol! Detta var en av de första låtarna jag hörde med honom och den har vart en av mina absoluta favoriter ändå sen dess :) Lyssna och njut! Kommer ett ordentligt inlägg imorgon igen
- jag lovar!

HAN KOM IN!

Min älskling klarade det! Han kom in på läkarlinjen i Göteborg!

Kan ni tänka er? Min älskling kom in. Han ska bli läkare och ingen är gladare och stoltare än jag :) Det är helt otroligt. Helt otroligt underbart. Vilken lycka!! Jag är så otroligt stolt över dig Kenneth. Otroligt stolt och glad för din skull. Och jag vet att du kommer klara det galant. Jag tror på dig och jag kommer alltid finnas här för dig. Du är underbar. Älskar dig av hela mitt hjärta. Mer än du någonsin kommer kunna förstå. Kyssar och all min kärlek <33


Älskar dig så mycket! Grattis älskling!!

Mys i Göteborg <3

Ja, gårdagen var riktigt mysig. Åkte ner till Gbg vid halv två-tiden och träffade Olle och Zandra i stan. Vi drog vidare till Haga för vi skulle gå på julmarknaden där eftersom vi råkade missa den förra året.. Men det gick väl sådär om man säger så. Vi missade den IGEN. Haha, det visade sig att den vara var öppen på helger. En liten miss kan det tyckas, men nu får vi ännu en anledning att åka dit nästa år igen. Och nästa år ska vi lyckas pricka in rätt datum, om vi så ska behöva ta ledigt för att komma dit. Ni vet vad man säger - Tredje gången gillt! :D

Efter en stunds kikande i affärerna var Zandra tvungen att gå till jobbet och då passade jag och Olle på att ta en fika. Delade på en Haga-bulle. Hur stor och god som helst :) Efter ännu ett tags shoppande kom Kenneth ner och hämtade mig för vi skulle en sväng till Ikea innan vår bio började. Hittade en hel del smått och gott, bland annat småhanddukar till badrummet, ljuslyktor till våra tavellister som vi ska sätta upp i sovrummet, två klappstolar till köket mm mm. Tycker om Ikea, hittar alltid bra och billiga saker där. Vid åtta mötte vi upp Olle för att ta en fika och sedan gå på bio alla tre på Bergakungen. Älskar den biografen för övrigt. Stolarna är perfekta, även jag som är knappa 160 cm ser gott och väl över personen som sitter framför och det hör inte till vanligheterna ska ni veta. Underbart är det :) Vi såg Twilight, denna publiksuccé, som ska vara så otroooligt bra. Och jag kan säga att jag blev besviken. Det blev varken Kenneth eller Olle, de tyckte den var riktigt bra men jag delar som sagt inte deras uppfattning. Visst den var okej, inte dålig på nåt sätt, men jag skulle inte vilja se om den om jag säger så. Och jag kan inte för mitt liv förstå hur alla kan tycka att huvudrollsinnehavaren (långt ord) är så otroligt snygg..!?! Jag kan bara inte fatta det. Han var rätt så okej, eller finare iallafall, som Cedric i Harry Potter-fimerna men i denna såg han inte mycket ut för världen. Inget att hänga i granen. Jag tycker rent ut sagt han var ful. Nog om detta. En riktigt mysig dag med två toppenkillar var det iaf! Och Kenneth, min älskade Kenneth. Du är så jäkla fin!

Idag ska jag på julbord på Hamnkrogen, på Liseberg med Kenneth och hans familj. Kan säga att jag är direkt exalterad över att gå dit. Hade helst sett att vi hade gått på Liseberg och ätit en halv special på Äteriet. Är inte mycket för dyra fina middagar på dyra fina restauranger kan jag säga. Dessutom är det västkustinspirerat julbord. Jag vettetusan hur det här ska gå. Usch och fy och ve och fasa. Men det löser väl sig, som han som sket i Valhallabadet sa.

Nu ska jag göra iordning lite i lägenheten och kanske försöka få i mig lite frukost.

På återseende!!

Dear penis


Antar att de flesta redan har sett den här men lägger in den ändå. Får be om ursäkt för skratten i bakgrunden men jag hoppas ni har överseende med detta.
Den är ju lite smårolig faktiskt :)

Ny dag, ny vecka.

Tack för alla söta kommentarer angående mitt förra inlägg. Det värmer ska ni veta. Tack även till alla underbara jobbarkompisar som visar sitt stöd och speciellt till dem som tröstade och tog hand om mig i fredags. Bland annat Olle, Nina, Tom mm. Ni är guld värda. Tänkte skriva ett långt och argt (ledset) inlägg om det hela idag eller imorgon men jag tror jag struntar i det. Känns inte som om jag behöver få ut det längre. Men ni ska veta att det här inte är en engångsföreteelse och det är inte bara mig han säger sådana här saker mot. Vet flera andra som också har fått sig en skopa då och då. Men för att jag är såpass glad och skojfrisk människa så får jag stå ut med en hel del och ta många "skämt". En gång i somras till exempel, när jag och Mats stod i ett spel tillsammans med en annan tjej på avdelningen,
utspelade sig denna lilla konversation:

Mats till pers 1: -Du är änna blivit tjock. 
Jag: -Nej, det har du verkligen inte blivit.
Mats till mig: -Ska du säga, du lägger ju på dig till varje säsong.

Hur kan en chef säga så? Det är för mig en gåta. Det borde inte vara okej. Det ÄR inte okej. Men bara för att han är chef så skrattar alla till och låtsas att det är kul, vilket gör att han tror att han är rolig och kan fortsätta hålla på på det här sättet. Egentligen borde man göra någonting åt det men jag har varken lust eller ork till detta, inte just nu iallafall. Det skulle få bli när jag mår lite bättre isåfall, men vi får se.

Hursomhelst. Idag ska jag in till stan och träffa världens bästa Olle. Vi ska gå på julmarknad i Haga var det tänkt, ska bli väldigt mysigt. Tråkigt bara att jag försov mig imorse. Men jag var så fruktansvärt trött. Kunde inte hålla upp ögonen när klockan ringde. Så jag snoozade en gång och sen vet jag inte mer förrän jag vaknade nu. Usch. Men det har vart en jobbig vecka så jag tror att jag behövde sova. Kenneth, som jag faktiskt inte nämnt något om i detta inlägget än, jobbar idag precis som vanligt. Men när han slutar kommer han in till stan och möter upp mig och Olle. Sen blir det lite shopping (tänkte hitta de sista julklapparna) och sen går vi antagligen på niobion och ser någon mysig film. En riktig heldag i Gbg kan man säga! Så jag får vänta med era kommentarer tills imorgon, tyvärr. Har lite bråttom, mycket som ska fixas och donas. Ha det bra och glöm inte: Följ min blogg med bloglovin.

NU - Duschen.

Jobbig gårdag :(

Ja, gårdagen var ingen höjdare. Dagen började bra men slutade i katastrof. Jag har inte tid att berätta hela historien nu så det tar vi på måndag eller möjligtvis tisdag. Men det handlar iaf om jobbet och om min chef. Han har under hela året skojat upprepade gånger om min vikt och igår fick jag nog. Han skojade om det under lunchen och när han kom in med chips till oss i pausrummet några timmar senare sa jag: Nej, jag kan inte äta för Mats tycker jag är tjock. Då svarade han: Ja, men det är inte bara jag som gör det Evelina. Det gör alla. Jag satt tyst ett tag sen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det gjorde så ont. Det gör så ont varje gång någon "skojar" på det sättet. Det är inte kul. Jag har otroligt dåligt självförtroende. Har alltid tyckt att jag inte vart smal nog. Jag undviker speglar, mår dåligt när jag ser hur jag ser ut. Jag har dessutom aldrig vägt så mycket som jag gör nu. Jag tycker att jag är tjock. Jag tar åt mig. Visst, jag utstrålar inget dåligt självförtroende. Tvärtom som många säger. Jag gillar att slänga käft, skojar mycket och gärna. Men inte om andra personers vikt. Det skulle jag aldrig få för mig att göra. Förstår inte hur man kan göra en sådan sak. Även om personen i fråga är smal så är det inte okej. Ingen människa ska behandla någon annan på det viset, speciellt inte en chef i maktposition. Det är idiotiskt, elakt och totalt oetiskt. Så jag åkte hem. Jag kunde inte sluta gråta, det gick inte. Mamma kom och hämtade mig vid niotiden och körde hem mig till Kenneth. (Som för övrigt är världens bästa pojkvän). Men idag är det jobb igen. Tillbaka till helvetet. Har verkligen ingen som helst lust att åka tillbaka dit. Har ingen lust att träffa Mats igen, än mindre prata med honom. Men det är väl bara att bita ihop. Vet inte någon annan utväg.

-Är det någon där ute som har varit med om något liknande? Någon som vet vad ska jag göra eller som har några tips eller synpunkter?

Tiden räcker inte till.

Hinner inte skriva ett ordentligt inlägg idag heller tyvärr men jag slänger in en av de bästa låtarna jag vet istället. Att jag älskar Winnerbäck är ingen hemlighet och den här låten är inget undantag. Dessutom är videon helt underbar!! Hinner antagligen inte skriva ett utförligt inlägg förrän på måndag och då svarar jag även på era kommentarer :) Till dess - lev livet och fortsätt kommentera!!


Uppe med tuppen

Ja, klockan är nu 08:50 och jag har varit vaken i inte mindre än tre timmar. Anledningen är som vanligt att få chansen att umgås lite mer med min älskling. Ska försöka gå upp och äta frukost med honom varje morgon nu när vi jobbar så olika tider. Så nu sitter jag alltså här. Ska ta tio-tåget till Gbg för att träffa Emelie och förhoppningsvis inhandla lite fler julklappar innan jobbet. Jobbar samma tider som igår, 15-21, öppning till stängning, precis som vanligt. 

Gårdagen var helt okej. Kände mig väldigt lättretad och irriterad mot slutet av dagen men det har väl sina orsaker kan jag tänka mig. Mår ju inte överdrivet bra just nu om jag säger så. Stod i julruschen inne i spelhuset helda dagen och växlade miljontals(?) med femkampsbiljetter. Verkade som om alla Norges skolklasser var på Liseberg igår. Brukar gilla norrmän men igår gick det bara inte. Skrek och hade sig, fuskade osv. Var väldigt bitter ett tag. Men lika bitter som jag var på jobbet, lika lycklig var jag över att få komma hem. Ännu lyckligare faktiskt. Kändes som om jag hade vart hemifrån i flera dagar.. Har egentligen inte tid att sitta här nu kom jag på. Har en del att göra innan jag ska med tåget. Ta på mig kläder till exempel. Är kanske ingen jättehit att gå omkring med en handduk kring midjan och en virad som en turban runt huvudet mitt i femmanhuset.. ...eller? Nej, kläder får det bli.

- Kan passa på att gratta till en vän till familjen som fyller år idag. Om du mot förmodan läser detta Ingeged så stort GRATTIS till dig! 

Lill-lördag och jobb 15-21.

Yes, idag är det lill-lördag, mitt i veckan eller onsdag om man så önskar. Vaknade med en sån otrolig mensvärk att jag trodde jag födde fram en alien eller något liknande. Nu känns det lite bättre men långt ifrån bra. Förstår faktiskt inte hur jag ska kunna jobba idag. Tänk er att stå utomhus i 6 timmar och frysa med både mensvärk och ryggont. (Ryggont pga av att urinvägsinfektionen har satt sig på njurarna). Inte särskilt lockande. Både mensvärken och ryggen blir ju värre när man är kall. Men jag ska väl klara det här med. Tänker iaf åka ner och göra ett tappert försök, är pinsamt och ringa och säga att man är sjuk nu på julsäsongen.. Jag menar, det är ju öppet så få dagar. Och dessutom är alla pengar som vill välkomna in på mitt konto just nu! (precis som alltid annars, ska tilläggas..)

Annars händer inte mycket idag. Ska bara göra mig iordning och ladda upp inför jobbet. Jag gick upp med min älskling imorse, kommer ju inte träffa honom på nästan 17 timmar idag. Det är mördande lång tid! Känns riktigt jobbigt faktiskt. Mår inte bra när jag är ifrån honom så länge. Men så blir det ju. Han jobbar på citymail mellan sju och fyra typ och jag börjar tre på Liseberg och jobbar till nio. Så mellan kvart i sju på morgonen och kvart över elva på kvällen ses vi inte. Det är hårt. Vi hade ännu en mysig kväll igår iaf som jag får försöka leva på under dagen idag. Var ju på kalas hos morbror Tommy efter Kenneths jobb (han slutade sex!) och sen myste vi här hemma. Imorgon blir det förhoppningsvis shopping innan jobbet med Emelie Mildh. Får se hur magen min mår bara. Ska försöka köpa klart de sista klapparna till Kenneth bland annat. Ser fram emot detta så jag hoppas det blir av :)

Nu ska jag byta om och sen blir det lunch. Take care!

Halvsuddigt pusskort..!
(taget på kräftskivan hos Anton i höstas :))

Hur klantig är du?

Gud va blogg.se är segt idag. Någon mer än jag som märkt av det eller..? Nu sitter jag och väntar på att Kenneth ska komma hem ifrån jobbet och lyssnar på julmusik. Har inget bättre för mig så jag lägger in ett litet roligt test jag hittade igår. Hur klantig är du? Jag utmanar alla som läser att göra den :)

Har du?

(  ) låst in dina moppednycklar i mopeden?
(X) sprayat hårspray i ögat?
(X) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(  ) gått in i en lyktstolpe?
(X) fått tuggummi i håret?
(  ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
(  ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(X) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(  ) trampat barfota på en igelkott.
(X) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(X) slagit dig på fingret med en hammare?
(X) råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(X) snubblat på en fotboll?
(X) gett kattmat till din hund?
(X) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(  ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(  ) fått IG på fler än fem prov i rad?
(X) sprungit på ett litet barn?
(  ) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(X) tryckt in din nyckel i fel skåp och försökt att öppna?


Multiplicera nu ditt resultat med 5
12 x 5 = 60%


00-25% Du är perfekt och felfri, en riktig tråkmåns med andra ord.

25-50% Du är normalklantig. Ett grattis är på sin plats!

50-75% Över medel. Funderat på att gå ett extra år i skolan?

75-100% En tvättäkta klant. Sök hjälp SNARAST!

Grattis morbror Tommy :)

Yes, idag är det ingen vanlig dag för idag är det Tommys födelsedag! Hurra, hurra, hurra, hurraaa! :) Det är inte varje dag världens bästa morbror fyller år så det tycker jag vi skall fira lite extra. Jag och Kenneth ska på kalas där ikväll när Kenneth kommer hem ifrån jobbet. OM han nu kommer hem ifrån jobbet kanske man ska säga. Nejdå, men det var tydligen jättemycket att post idag. Stackars älskling. Hursomhelst. Morbror Tommy fyller år idag! 52 år närmare bestämt, så ett stort GRATTIS än en gång. Det är en respektabel ålder du har kommit upp i nu ;)

Vad har annars hänt idag? Jag har varit hos läkaren för att ha fått min diagnos konstaterad. Jag har urinvägsinfektion - igen. Usch, börjar bli riktigt less på det nu. Har tydligen haft det i flera månader med för det hade spridit sig upp till njurarna den här gången. Inte konstigt att jag har känt mig hängig och småsjuk det sista. Hoppas att ryggvärken och de andra symtomen försvinner helt nu när jag börjat äta antibiotika. Vill bara vara frisk nu, ska det vara så svårt..? 

Har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt. Kom precis på att jag bara ätit ett äpple sen jag vaknade. Måste skärpa mig, det är inte bra att hoppa över frukosten på det viset. Det vet jag ju så väl. Kan även nämna att jag och Kenneth hade en helt underbart mysig dag igår precis som vanligt. Gjorde lasagnette, såg på film mm. Älskar den killen så otroligt mycket va. Det går inte i ord att förklara. Han är min prins, mitt allt. Du gör mig så lycklig älskling. Du är den ende för mig <33


Bjuder på en liten bild på födelsedagsbarnet dagen till ära!

Kan inte låta bli..

Är med i ännu en tävling - jag kan helt enkelt inte låta bli! Tävlingen hittar du här, hos Linda och du kan vinna detta fina arbandet från Aldora :)
Var med och tävla ni också!!



Besöksrekord!

Nu är ni nästan 200 som läser min blogg - jippie! Hoppas några av er följer min uppmaning och blir prenumeranter också, då skulle jag bli ännu gladare :)

Annars då? Jag har antagligen åkt på urinvägsinfektion igen.. För tredje gången det här året! Så jag har lite bråttom nu, har tid på vårdcentralen om tjugo minuter! Tur jag har så nära dit ;) Skriver ett mer kreativt inlägg när jag kommer hem igen.

NU - Farbror doktorn.

Tomteparad och första advent

Igår var en otroligt mysig dag. Heeelt underbart. Både jag och Kenneth var ledig och hade en heldag tillsammans. Älskar när vi bara ägnar oss åt varandra på det sättet. Först tog vi en lång sovmorgon, sen gick vi in till stan för att äta frukost/lunch på Thai Take Away. Hur gott som helst. På tal om thaimat förresten, idag är det exakt tre månader kvar tills vi åker till Thailand! Längtar så mycket :) Men hursomhelst. Det var alltså tomteparad i Alingsås igår. En tillställnings som jag inte missat en enda gång i hela mitt liv. Är så mysigt att gå runt i stan och hälsa på alla man känner, ta lotter osv. I år var det extra skoj eftersom jag fick gå med Kenneth. Jag kan poängera att det är en helt annan sak att gå omkring med den man älskar. Allt blir mysigare. Vi tog en hel del lotter och vann ganska mycket faktiskt! Bra utdelning skulle man kunna säga :) Jag vann bland annat en jättefin ståltermos, en hammare, tumstock, godis och en marsipangris till min älskling. Vi träffade Annkie och Stig på torget och kollade på Jessica Andersson som var i Alingsås dagen till ära och sjöng julsånger. Hon sjunger otroligt vackert men tycker hon sjöng tråkiga låtar den här gången.. Sen gick jag och Kenneth och fikade, tog fler lotter och träffade mina föräldrar. Mamma vann stjärnvinst på Marsipan-lotteriet till Kenneths stroa förtret.. "Varför kunde inte du vinna det..?" nästan snyftade han fram till mig. Han älskar marsipan. Haha. Vi får väl se om mamma delar med sig av sin stora vinst. Sen gick vi vidare till pingstkyrkan och savannen där fyrverkerierna skjuts upp varje år. Fikade en gång till med mina föräldrar och sen kollade jag och Kenneth på fyrverkerierna. Underbart mysigt. De har aldrig vart så pampiga och fina förut. Ett väldigt romantiskt ögonblick :) Hela dagen var väldigt romantisk. Efter fyrverkerierna åkte vi hem till Annkie och Stig och blev bjudna på smarrig söndagsmiddag innan det bar av hemåt igen. Väl hemma satte vi på julmusik, tog fram marsipangrisen, satte oss i soffan och tände vårt första adventsljus tillsammans. Helt otroligt. En perfekt avslutning på en perfekt dag <33



Idag händer inte så värst mycket. Ska träna på hälso klockan sex med Kenneth och Sissi. Det blir spinning och core, kommer bli sjukt jobbigt eftersom jag redan har ont i kroppen.. Men det ska bli skoj iaf. Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem. Har gjort fint i hela lägenheten, diskat och vattnat blommorna så jag tror han kommer bli glad! Nu ska jag slå in de sista paketen jag har här hemma. Sen blir det nog shopping i veckan för att köpa klart de sista :) Förresten, ni glömmer väl inte..!?
 
Följ min blogg med bloglovin.

Jag ska börja BANTA.

Yes, det är dags för hårdbantning efter nyår! Nja, inte riktigt så kanske. Men jag ska iallafall börja tänka (ännu) mer vad jag stoppar i mig. Jag har ju inte ätit en enda godisbit sedan 2006 och nu är det dags att dra ner på ytterligare sötsaker. Ska helt ge upp colan, det är ett som är säkert. Och det är faktiskt inte för viktens skull utan för mina tänders! Vill inte ha något mer hål nu, aldrig någonsin. Sen ska jag försöka sluta att äta bullar, muffins osv. Kanelbullar kommer bli svårast.. Så varför denna brutala förändring helt plötsligt? Jo, jag skyller allt på Kenneth. Haha, nej det är klart jag inte gör men jag kan säga så mycket som att jag aldrig har fikat såhär ofta som jag gjort det senaste året när jag har varit tillsammans med Kenneth. Vi fikar hos mina föräldrar, hos hans föräldrar och hos oss. Får alltid någon jättegod efterätt när vi äter middag hos Annie och Stig med, och visst - det är en jättegott och jättemysigt men jag får nog sluta tacka ja varje gång. Annars kommer jag rulla fram om ett år. Haha. Jag ska alltså inte sluta helt, det klarar jag inte. Jag tycker alldeles för mycket om att bara krypa upp i soffan och möla i mig glass en hel kväll med Kenneth. Det känns ändå mer okej på något sätt att vara onyttig tillsammans med Kenneth. Det är ju han jag vill vara fin för och så länge båda äter.. Hihi. Dumt att tänka så kanske. Kenneth är för underbar mot mig iaf, det är ett som är säkert. Jag ska även börja träna ännu mer än vad jag gör nu. Dels för att komma iform, öka vigheten och smidigheten, dels för att förhoppningsvis gå ner lite i vikt. Men mestadels för att det är roligt! Är verkligen skoj att träna, speciellt när man kommit in i rutinerna. Det tror jag alla kan skriva upp på. Så hälsostudion kommer se en hel del av mig nästa år. Likaså Lennart och resten av fotbollslaget. Ni behöver alltså inte oroa er, någon bantning är det inte tal om. Inte på långa vägar. Jag ska helt enkelt dra ner på sötsakerna, äta mer regelbundet och framförallt ta mindre portioner varje gång jag äter. Jag ska börja äta rätt och träna mer. Sen är det bara och hålla tummarna. Kanske, kanske att jag har gått ner ett kilo eller två till sommaren - vem vet? Den som lever får se ;)


RSS 2.0