En kärleksfull helg

En kort summering av en underbar helg då jag är lite stressad för tillfället :)

Lördag: Kenneth skojbråkade med mig så mycket att jag missade träningen som jag skulle gå på med Lenita. Han gör mig galen när han är på det humöret men jag älskar det ändå. Men denna gången fortsatte han och fortsatte så att vi till slut började bråka på riktigt. Jag blev sur för jag verkligen missade träningen :( Det var ju såklart inte hans mening så vi blev vänner snabbt igen. Men lite surt att missa träningen, hade verkligen sett fram emot den! Kvällen tillbringades tillsammans med Kenneths föräldrar. De kom hit på fika och sen blev vi bjudna på bio av dom. Såg den nya Bondfilmen - sjukt bra! Helt klart den bästa bondfilmen jag sett och Craig passade ju in i rollen perfekt! Jag måste erkänna att jag var misstänksam innan, har ju inte sett Casino Royale och trodde inte han skulle vara en bra Bond men ack så fel jag hade ;) En mycket trevlig kväll som sagt. Kul oxå att Kenneths föräldrar kom hit och hälsade på innan, det är inte var dag det händer. Roligt att dom får se vilka framsteg vi gör i lägenheten, den blir bara finare och finare för varje dag om jag får säga det själv :)

Söndag: Tog en låång sovmorgon/mysmorgon (Kenneth gjorde bland annat pannkakor till frukost, så mysigt!)innan det bar av till Lövhult för att gratta min papps på hans stora dag. Fars dag alltså. Vi gav han några lotter som tyvärr inte gav någon utdelning men ändå. Det är tanken som räknas ;) Vi drack kaffe, åt bullar och tårta och sen spelade vi lite Hjärter oxå, riktigt roligt spel. Vid fyratiden körde mamma upp oss till Annkie och Stig för ännu mer firande av fars dag. Stig fick en bok av oss och Stefan och Anna, kommer inte ihåg vilken dock.. Vi fick avnjuta en smarrig middag och sen var det dags för lite spel. Spelade Jeopardy och jag var spelledare :D Vid sju var vi hemma igen och hade en riktig myskväll. Kollade på The Faculty mm. UNDERBART. Han är verkligen världens finaste min man, älskar han så mycket. Han är för fin för att vara sann, jag kan inte fatta att den underbara människan vill vara tillsammans med lilla mig!? Du gör mig så lycklig älskling <33 Tack för en underbar morgon imorse med, det är helt underbart att bli väckt av att få pussar över hela kroppen på det viset. Synd bara att du inte kunde ligga kvar längre utan var tvungen att gå ut i regnet och rusket för att cykla till jobbet :(

Jag har även hunnit med och fixa iordning bloggen lite under helgen. Har gjort några nya kategorier och lagt in alla inlägg där de hör hemma. Organiserat lite helt enkelt. Blev faktiskt jättebra, jag är supernöjd! 

Nu ska mamma snart hämta upp mig så ska vi gå in till stan. Inte direkt lockande att gå utanför dörren i detta skitvädret, blåser ju nästan storm ute, men men. Ska anmäla mig till ENG B på vux och kanske köpa årets första julklappar? Mysigt att umgås med mamma lite med. Ikväll blir det träning för min och Kenneths del. Så om ni vill oss något så hittar ni oss i spinninghallen mellan sex och sju eller i sal ett (för ett corepass) mellan sju och halv åtta. På hälso givetvis. Dåligt inlägg idag känner jag, har ingen aning om vad jag egentligen skrivit.. Men sak samma, hinner inte läsa igenom det. Nu ska jag skynda mig att byta om, stress-stress!! Ha det fint allihopa :)

 


Kommentarer
Postat av: Emma Sandström - Fotograf

Hej Evelina! Tack för dina fina ord! Här på denna länken kan du hitta ett nerladdningssida till cameraraw. Men du behöver inte programmet om du inte fotar i raw format utan fotar i jpg. Har du fler frågor är det bara att fråga, antingen genom bloggen eller adda mig på msn!

2008-11-10 @ 18:23:06
URL: http://puppyeye.blogg.se/
Postat av: Cathrine

Craig är inte alls bra som Bond! Inte på långa vägar, enligt mig i alla fall ;) Hehe.. men men smaken är väl olika!

Vi får ta och titta på lite gamla Bondfilmer med dom "riktiga" Bond.. men andra ord Moore och Connery .. Brosnan är bra också :)Tar med mig Dr. No nästa gång jag kommer :D Vilket blir snart hoppas jag :)



Puss på dig så länge

2008-11-12 @ 18:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0