Mys i Göteborg <3

Ja, gårdagen var riktigt mysig. Åkte ner till Gbg vid halv två-tiden och träffade Olle och Zandra i stan. Vi drog vidare till Haga för vi skulle gå på julmarknaden där eftersom vi råkade missa den förra året.. Men det gick väl sådär om man säger så. Vi missade den IGEN. Haha, det visade sig att den vara var öppen på helger. En liten miss kan det tyckas, men nu får vi ännu en anledning att åka dit nästa år igen. Och nästa år ska vi lyckas pricka in rätt datum, om vi så ska behöva ta ledigt för att komma dit. Ni vet vad man säger - Tredje gången gillt! :D

Efter en stunds kikande i affärerna var Zandra tvungen att gå till jobbet och då passade jag och Olle på att ta en fika. Delade på en Haga-bulle. Hur stor och god som helst :) Efter ännu ett tags shoppande kom Kenneth ner och hämtade mig för vi skulle en sväng till Ikea innan vår bio började. Hittade en hel del smått och gott, bland annat småhanddukar till badrummet, ljuslyktor till våra tavellister som vi ska sätta upp i sovrummet, två klappstolar till köket mm mm. Tycker om Ikea, hittar alltid bra och billiga saker där. Vid åtta mötte vi upp Olle för att ta en fika och sedan gå på bio alla tre på Bergakungen. Älskar den biografen för övrigt. Stolarna är perfekta, även jag som är knappa 160 cm ser gott och väl över personen som sitter framför och det hör inte till vanligheterna ska ni veta. Underbart är det :) Vi såg Twilight, denna publiksuccé, som ska vara så otroooligt bra. Och jag kan säga att jag blev besviken. Det blev varken Kenneth eller Olle, de tyckte den var riktigt bra men jag delar som sagt inte deras uppfattning. Visst den var okej, inte dålig på nåt sätt, men jag skulle inte vilja se om den om jag säger så. Och jag kan inte för mitt liv förstå hur alla kan tycka att huvudrollsinnehavaren (långt ord) är så otroligt snygg..!?! Jag kan bara inte fatta det. Han var rätt så okej, eller finare iallafall, som Cedric i Harry Potter-fimerna men i denna såg han inte mycket ut för världen. Inget att hänga i granen. Jag tycker rent ut sagt han var ful. Nog om detta. En riktigt mysig dag med två toppenkillar var det iaf! Och Kenneth, min älskade Kenneth. Du är så jäkla fin!

Idag ska jag på julbord på Hamnkrogen, på Liseberg med Kenneth och hans familj. Kan säga att jag är direkt exalterad över att gå dit. Hade helst sett att vi hade gått på Liseberg och ätit en halv special på Äteriet. Är inte mycket för dyra fina middagar på dyra fina restauranger kan jag säga. Dessutom är det västkustinspirerat julbord. Jag vettetusan hur det här ska gå. Usch och fy och ve och fasa. Men det löser väl sig, som han som sket i Valhallabadet sa.

Nu ska jag göra iordning lite i lägenheten och kanske försöka få i mig lite frukost.

På återseende!!

Kommentarer
Postat av: Alisa

Det var så lite så:) Bara sanna ord!:) Det är bra nu är du på rätt väg och med positiva tankar!:) Håller tummarna för dig och att allt ska bli bättre!:)

jo de e bra med mig tack, jobbar på för fullt:!

2008-12-09 @ 14:00:53
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: stina

ah okij..

fint där?

2008-12-09 @ 14:04:38
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Ja usch, det är inte kul när det är jobbigt....

Tackar!! :)

Vi ska ev. till Götet på Lördag!!

Jobbar du då??

puss puss

2008-12-09 @ 14:07:15
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: Madelli

jajjemen ;)

vaknade nyss typ bara haha!!

va ska du göra ida då?

puss

2008-12-09 @ 14:17:54
URL: http://madelli.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad konstigt :( Jag skickade det efter lön. Tack så mycket, hoppas också att jag mår bättre snart. Vet inte vad felet är! Idag är My sjuk så vi är bara hemma =( du då?

2008-12-09 @ 14:31:23
URL: http://emeliiiees.blogg.se/
Postat av: Sanna

Varsegod gumman :) Bra då blir jag ihågkommen då hahah. Det där julbordet ni ska på, tror jag min mamms var på i helgen, nej usch sådant är inget för mig heller. Hahha en halv special är mer min melodi. Jag hoppas iaf att ni får det superdupermysigt gumman. Jadå allt är bara bra, har en sådan tråk dag när man ska fixa och dona med massa grejer. Så får la fortsätta med det :) Puss gumman

2008-12-09 @ 14:36:57
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Mary

Det är bara bra med mig. Hur är det själv?

Hur jobbar du i veckan? Puss

2008-12-09 @ 14:52:59
URL: http://www.maaarys.se
Postat av: daniella

Jag hoppas verkligen att du slipper allt skitsnack från din chef i fortsättningen! Jo det är bra med mej faktist :) är det bättre med dej nu? kram

2008-12-09 @ 14:56:59
URL: http://dellisch.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej!

Varje dag pågår en "dagens kluring" hos mig! Kika in du med och ha chansen att vinna superhäftiga julklappar! Både till dig, din familj och dina vänner.



Kramar



2008-12-09 @ 15:01:53
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: korven

allt är finfint, lite nervös inför nationella Ma C imorgon bara.. hur är det sj? :)

2008-12-09 @ 15:07:07
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Nej ingenting, börjar bli störd på detta.. men men inte mkt o göra alltså.

2008-12-09 @ 15:32:42
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: sarah

tack söta =) detsamma

2008-12-09 @ 16:11:06
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0