Sjukt nöjd :)

Igår var jag riktigt, riktigt duktig om jag får säga det själv. Jag städade hela lägenheten helt ensam! Dammade, torkade väggar o lister, dammsög osv. Tänkte överraska Kenneth ordentligt när han kom hem ifrån jobbet. Tyvärr kunde jag inte hålla mig så jag skickade ett sms och berättade om min plan. Attans. Men han blev lika glad för det :D Så roligt, kändes verkligen som jag gjorde lite nytta. Nu kunde Kenneth plugga extra länge igår istället för att städa lägenheten tillsammans med mig som det var tänkt. Men nu skiner hela lägenheten iaf! Är sjukt nöjd med resultat måste jag säga! :)

Gårdagen var helt otroligt underbar. Vi hade en supermysig eftermiddag/kväll. Åt thaimat, var och handlade, såg på film mm och kvällen avslutades med en skön ryggmassage. Tack älskling för att du förgyller mitt liv! 

Idag ska jag träffa min kära barndomsvän Hanna Larsson. Var jättelängesen sist, ett Ikeabesök i Kållered om jag inte minns fel, så det är verkligen på tiden. Ser fram emot detta! Ska antagligen med mamma till Maxi oxå en sväng innan dess. Ska köpa färg och måla vårt tidningsställ vitt. Ha det bra :)

puss och hej!

Kommentarer
Postat av: Mary

Vilken tid ska vi träffas imorgon? Puss

2008-10-08 @ 14:32:55
URL: http://www.maaarys.se
Postat av: Emmelie

Du kan ju säga till när ni ska dit, så får vi se om jag har pengar så kanske jag kan dra med.

2008-10-09 @ 14:09:17
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det är jätte lätt att göra paj, finn inge enklare, ba följa ett recept. Try it :) haha går snabbt som bara den med. Vad ska du göra idag gumman? Pusspuss

2008-10-09 @ 14:31:01
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jaa.. har vart hemma i 2 månader typ :P hehe kram

2008-10-09 @ 15:12:35
URL: http://noyo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0