En väldigt bra dag!

Japp, dagen har varit väldigt bra! Har fått gjort massor :) Kenneth har gjort sin redovisning i skolan, jag har träffat Sissi på stan, ätit lunch på stentrapporna på torget med Kenneth, solat en del, gjort mitt nationella skriftliga prov i engelska, har fått besked om min KY-utbildning (ska på intervju den 13 maj!), jag och Kenneth har vart ute och gått i över en timma, vi har sett på vår valpträning-film som vi har köpt, kollat på Harry Potter och fången från Azkaban osv osv :)

På tal om mitt engelskaprov, det gick oroväckande bra! Kändes verkligen jättebra och jag var klar väldigt tidigt för att vara mig, men det är ju oftast när det känns som om det går bra, det istället går åt skogen... :/ Så jag är lite orolig över att det gick för bra! Hade vart betydligt lugnare om det hade känts som om det hade gått åt skogen för då brukar jag få MVG liksom.. Knasigt det där. Nu ska jag hoppa ner i sängen, älsklingen ligger och väntar på mig så nu kan jag inte sitta här och uggla mer. Men som sagt, en riktigt, riktigt bra dag idag som alltid nuförtiden! Helt underbart! :) :)

Världens sötaste Ludde!



Om bara några dagar är du hos oss :) Vi längtar efter dig!! <3 <33

Ordentlig uppdatering.

Japp, nu ska ni allt få veta vad som har hänt de senaste dagarna :) Jobbade ju som sagt på Liseberg hela helgen, var faktiskt riktigt roligt. Utbildade två kottar i lördags och det gick väldigt bra och i söndags var jag reserv hela dagen med Sofia, sjukt soft! :) Jättefint väder var det hela helgen med, underbart. I måndags hände väl inte direkt jättemycket, var hos läkaren med nageltrånget och var i stan med mamma en sväng. I tisdags, gårdagen alltså, hände det desto mer :)

Jag och älsklingen gick in till stan tidigt för att köpa de sista hundsakerna till lilla Ludde som kommer nu på lördag! Äntligen! Vi längtar så :) Köpte även ett par nya skor och en ordentlig iläggssula till mig som jag kan ha på jobbet i sommar. Hade verkligen en jättemysig dag, åt lunch i stan, skrattade, myste osv :) Vid två var vi hemma igen och då var vi verkligen effektiva. Kenneth pluggade hela dagen (han har en artikel-redovisning idag som har vart ganska tuff) och jag började röja i köket för att få tomt ett skåp som vi kan använda till alla hundsaker. Det var inte det lättaste. Vi har, som jag kanske nämnt förut, väldigt gott om skåp och utrymmen i köket men vi har ändå lyckats sprida ut våra saker och redskap ganska bra på ett år om man säger så. Ni förstår, när vi flyttade in så tänkte man ju inte jättemycket utan bara ställde in alla saker där man tyckte det passade bäst. Men nu när man har bott här i över ett år så vet man ju vilka kökssaker man använder oftast och vissa av dom sakerna stod typ längst ner i skåpen, inte det ultimata direkt.  :) Men observera: stod - inte står. För nu har jag möblerat om rejält i vårt fina kök! Så nu ligger de sakerna man använder oftast i de översta lådorna, hur lätttillgängligt som helst. Jag har även börjat använda de översta hyllorna i alla skåp och gömt undan de sakerna som man aldrig använder, och vips - helt plötsligt hade vi massor med plats igen! Flera tomma skåp, och då har vi redan använt ett till hundsaker (det stora under micron) :) Ska röja ut de sista porslinssakerna som nu står i skafferiet och byta plats på pastan mm, sen har vi ännu ett skåp till vårt förfogande. Shit va nöjd jag är!!! Det blev verkligen jättebra! Det ser mycket snyggare ut nu när alla skåp är ganska fulla, än när de står och gapar halvtomma. Och det bästa av allt är att det ändå inte är fullt i dom! Dom är liksom inte fullknökade, utan de ser sådär snyggt och lagom fullt ut :) Hihi, riktigt roligt. Allt är mkt mer organiserat nu med, alla bak-redskap är samlade, alla ljus-saker ligger på samma ställe osv osv. Är verkligen jättenöjd som sagt! Bra jobbat Evelina :)

Det var även träning igår, för första gången på gräs i Sverige för min del. Det var helt underbart skönt att springa omkring på! Och blev ganska nöjd med min träning med, sånt känns bra. Tyvärr ställdes torsdagsträningen in, typiskt för jag kunde kommit på den, men tydligen var det någonting som heter Valborg då och alla skulle ut och... vad heter det nu igen... festa? ;)

Slut på ironin. Lite rörigt inlägg idag känner jag men det kan inte hjälpas. Känns som om det är massor som jag glömt att förtälja för er läsare... Provar mig på en liten lista med mer som har hänt/kommer hända under de senaste/närmaste dagarna för att, i ett tappert försök, försöka komma på vad. Varsågoda:

~ De nya lisebergskläderna som jag var väldigt emot i början av året var toksköna och toksnygga. Jag tar tillbaka allt jag har sagt! :)
~ Robinsonavsnittet i lördags var riktigt bra och riktigt spännande! Heja Jarmo!
~ Som sagt bara tre dagar kvar tills vi får vår lilla Ludde! Gud va vi längtar!! :)
~ Har nationellt engelskaprov klockan fem idag. Är redan nervös. Usch och fy.
~ Har tagit ledigt ifrån jobbet så nu kan jag vara med på de två kommande seriematcherna! Ska verkligen bli jätteskoj, ser fram emot två vinster med! (Det var nog detta jag tänkte berätta, skönt att jag kom på det.)
~ Alla nya lisebergare verkar vara väldigt trevliga, kommer bli ett härligt gäng i sommar!
~ Har inte hört något ifrån min KY-utbildning än, börjar bli nervös nu :/
~ Fick MVG på min uppsats jag gjorde i skolan förra onsdagen, skönt det. 

Det var nog allt för nu. Nu blir det frukost och sen ska jag försöka ragga upp någon som kan tänka sig gå en promenad med mig i solskenet :) Ha det bra allihop! :D


Uppdatering: Nageltrång.



DET GÖR ÄNNU ONDARE.

Såhär såg mitt högra ringfinger ut imorse. Jag kan ju säga som så att det har gjort väldigt ont att jobba i helgen :( Jag kan även påpeka att bilden faktiskt ljuger lite, det såg betydligt värre ut i verkligenheten. Fingertoppen är så svullen så den är nästan dubbelt så tjock som den borde vara. Men nu är den snart ett minne blott, har nämligen vart på vårdcentralen och stuckit hål på den idag. Det gjorde fantastiskt ont vill jag lova och antalet centiliter (ja så mycket var det nästan!) som rann ut vill jag inte ens tala om. Usch! Men nu känns det lite bättre iallafall, det har slutat dunka i den fast den är fortfarande väldigt röd och svullen. Men som ni alla vet: Det som inte dödar, det härdar!


Nageltrång :/


Tv: Min vänstra ringfinger. Th: Min högra ringfinger.

DET GÖR ONT.

Kickoff på Liseberg :D

Japp, igår var det alltså dags för den årliga kickoffen på Liseberg! Var riktigt roligt att träffa alla glada jobbarkompisar igen! Hälsade på alla jag hann med, sen blev det karusellåkning mm med älsklingen :) Åkte Balder två gånger i rad och sen båda nyheterna; HangHai och Rabalder. Båda var bra, HangHai var ganska skön faktiskt men den var inte äcklig för fem öre. Vi hann även med att spela lite på hjul, äta mat och spela de nya skicklighetsspelen. Ankjakten var en riktig höjdare vill jag lova! Man skulle skjuta med paintbollgevär på ankor och samla poäng. Sjukt roligt! Jag fick 380 poäng (250 var första vinst och 500 stjärnvinst) och Kenneth fick hela 680! Han var hur säker som helst! Grymt bra av han :) Vann tyvärr inga vinster där igår eftersom allt var gratis. Inträde, alla åkattraktioner, all mat, alla spel - you name it! Det enda vi lade pengar på var att spela på hjulen och det var halva priset. Spelade bort 100 kronor och vann stjärnvinst på Geisha och en film på filmhjulet! Så det var en riktigt billig och lyckad kväll :) Strålande solsken var det hela dagen med! Åkte hem relativt tidigt eftersom Kenneth hade skola dagen efter, och hann med att kolla på vår nyvunna film; I´m not there. En film om Bob Dylan där hela sex skådespelare spelar huvudrollen! Bl.a. Cate Blanchett, Heath Ledger, Richard Gere och Christian Bale. Var enormt förväntansfulla men blev besvikna, den var väldigt speciell och en väldigt konstig film. Men en otroligt mysig kväll blev det iallafall! Har så roligt tillsammans med dig Kenneth! :)


Ett kort på min fina älskling, bara för att! Taget förra försommaren :)


Igår var det även dags för den mindre roliga händelsen att min kära vän Jeanette åkte hem efter fyra härliga dagar här i Alingsås. Och även om vi inte har gjort något speciellt (förutom Ullared och shopping och rundvandring i Alingsås) s har vi haft väldigt trevligt! Är alltid lika skoj att träffa dig gumman, det får inte dröja lika länge tills nästa gång! Du är verkligen en sann vän och vi kan prata om ALLT :) Så tusen tack för att jag har fått haft dig här gumman!! Hälsa värmland!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska städa hela lägenheten och förhoppningvis kommer mamma upp och går en liten promenad med mig i Alingsås, är ju så fint väder ute :) Ikväll blir det kanske bowling med Kenneth och några av hans vänner, vi får se! Kommer säkert bli en trevlig dag iaf! Och imorgon är det premiär för Liseberg igen, ser inte direkt fram emot att börja jobba där dock, är ju som sagt ingen hemlighet att jag hellre hade jobbat här i Alingsås men det är bara att gå dit ändå. Men missar tyvärr första seriematchen imorgon på grund av det och det är surt vill jag lova. Dessutom hade jag hellre vart hemma och vart ute i det fina vädret.. Men men, vad gör man inte för ekonomin? Det är ju faktiskt en väldigt mysig arbetsplats och hade det inte vart för de dumma arbetstiderna och för pendlingen så hade jag fullkomligt älskat det. Tänk er själva att få vara utomhus en hel sommar, prata och skoja med folk, se alla glada miner, få folk att skratta mm. Sprida glädje en hel sommar helt enkelt! Det är inte dumt det! :) 


It´s always sunny in Philadelphia.

Jag såg ett avsnitt av den här serien häromdagen, för första och sista gången i hela mitt liv. Jag kan inte förstå hur en enda människa på denna jorden kan tycka det är bra!!? Det var det gapigaste och skrikigaste programmet jag någonsin sett. Hela programmet handlade dessutom om att en i gänget bajsade i sömnen och de skulle ta reda på vem det var. Hur sjukt låter inte det? Det var så fruktansvärt dåligt så jag mådde nästan illa. Jag kan inte fatta att det finns någon som kollar på det här programmet och blir road. Men det måste väl det finnas, annars skulle det väl inte sändas i tv!? Är det någon mer än jag som har sett det? Finns det någon därute som skulle säga att det är bra? Jag tror inte det. Jag skulle aldrig få för mig att se ett enda avsnitt till, jag hade inte klarat av det. Fy f*n va dåligt rent ut sagt. Hur i all världen kan tv4 visa sån skit??

 

Hemma igen!

Ja, då var man äntligen hemma igen efter fyra härliga dagar i Danmark. Träningslägret har varit väldigt lyckat med strålande solsken och en klarblå himmel varje dag men fy vad jag längtade hem emot slutet! Det känns i hjärtat att vara borta ifrån sitt andra hälft så länge ska ni veta, men givetvis är det underbart att sakna och längta varandra också :) Och till min stora glädje kom Kenneth och mötte mig på Byvallen tillsammans med min mamma, vilken överraskning! Helt underbart att få komma hem och bara vara i hans armar igen :) Väl hemma i Alingsås möttes jag av en nystädad lägenhet och en riktigt god middag, tack älskling! Du är världens finaste <333

Tänkte inte berätta så mycket mer om träningslägret utan tänkte ladda upp lite bilder istället. Så varsågoda - och kom ihåg att en bild säger mer än tusen ord! :)

                 

           
     
           

Bild 1: Vår kära tränare Lennart och min kära far :)
Bild 2: Jag och Cattis kopplar av i solen efter en träning.
Bild 3: Nästan hela gänget spelar familjestress :)
Bild 4: Värmer upp inför en träning.
Bild 5: Mina kära rumskamrater :)
Bild 6: Mycket skratt blev det!
Bild 7: Charader, och G-O vet hur en förlossning går till ;)
Bild 8: Åkte till stranden och solade en dag :)
Bild 9: Träffade min underbara vän Olle på båten dit och hem!

Och till sist, en gruppbild på hela vårt tappra och fina gäng!

Tack alla för ett underbart läger!

Idag händer det en hel del vill jag lova! Min kära vän Jeanette kommer hit ändå ifrån Värmland för att hälsa på och umgås i fyra hela dagar. Ska bli riktigt roligt! Och dessutom blir det en tripp till ULLARED idag med :) :) Jag, Jeanette och min älskade mamms ska åka ner tillsammans, kommer bli naaajs. Så nu har jag inte tid att sitta här och uggla, ska packa upp alla mina kläder ifrån Danmark och göra lite nytta hade jag tänkt. Så, på återseende och Höör sen! ;)

Träningsläger imorgon! :)

Japp, träningsläger imorgon och det har jag helt glömt att förtälja för er läsare. Men nu vet ni iallafall! Vi åker ifrån Byvallen klockan åtta imorgonbitti och kommer inte hem igen förrän på söndag-kväll. Tänk er, jag ska vara ifrån min älskling i fyra hela dagar! Hur ska det gå..!?! Det kommer bli tufft, helt klart. Men det är nyttigt att längta och sakna varandra ibland med. Ser fram emot att komma hem på söndag iaf ;) 

Vad har då hänt sen sist? Igår var jag ute och gick med Kenneth och Emmelie en sväng, sedan lagades det god mat här hemma. Kycklingfilé och ris. Mmm... :) Idag har jag redovisat, eller rättare sagt, idag höll jag mitt engelska-tal på Utbildningens Hus här i Alingsås. Gick faktiskt riktigt bra, kändes som jag inte stakade mig en enda gång. Innan dess har jag även hunnit träffa både min mor och min svärmor, vart på ams mm. Nu ska jag snart ta mig i kragen och börja packa! Är verkligen inte en av mina bästa sidor, att packa alltså, så jag skjuter gärna på det så länge som möjligt. Men har iaf pratat med Cattis på telefon idag så nu vet jag exakt vad jag ska ha med mig. Typ. Haha. Jooo, förresten. En annan viktig sak som har hänt under dagen: Kenneth har hjälpt mig med mitt bilduppladdningsproblem (långt ord) och det var helt enkelt så att min nya kamera tar för bra bilder! Det konstiga är att det är nästan en exakt kopia av min gamla kamera och jag tyckte att jag hade kollat inställningarna så jag var nästan hundra på att jag hade samma upplösning osv men så var det alltså inte. Alltså var det ett ganska simpelt (men bra!) fel som jag nu har lärt mig åtgärda, ändrar kvalitén i PS bara, så nu kan kommer det komma upp massa med bilder på bloggen! :D Jippie! Min älskling är verkligen inte dålig. Han KAN ALLT.

Bilder ja, laddar upp en del som vi har tagit under påskhelgen. Varsågoda!!


Tipspromenaden på långfredagen tillsammans med alla grannar :)


         
Kenneth hjälper pappa byta däck :)


Sofia sitter och leker med en vattenpistol strax före det stora kriget bröt ut... ;)


         
Kenneth leker med Sofia (helt underbart att se!) och Jonas verkar ha fattat fel
och skjuter vatten på sig själv... Eller var han bara törstig!? ;)


     
Vi som utklädda. Jag som påskakärring och Kenneth som påskgubbe :)
Och så klart en riktig påskapuss med! :)



Hela gänget innan vi gick ut och påskade! Snygga vi var! :D

Sådär, nu fick ni lite bilder iallafall ifrån vår underbara påsk. Den absolut bästa påsken någonsin! Jättefint väder var det med, helt underbart! :)

Ps. alla småbilder är klickbara ds!

Otroligt duktig tjej :)



Såg att min kära bloggkompis Anne-Lie hade lagt in den här videon på sin blogg (för ett bra tag sedan iofs) men jag var bara tvungen att sno den, speciellt nu när det är så dåligt med bilder på bloggen. Behövs ett litet avbrott när det blir så mycket text! Men hursomhelst, vilken tjej! Hon dansar ju otroligt bra för att vara så liten, tycker ni inte det? :)

Händelserik helg, minst sagt.

Innan jag börjar så förbered er på ett långt inlägg! Men det är ganska roligt och spännande så jag hoppas ni läser igenom det ändå, kämpa på! :)

Ja, fredagen har jag ju redan berättat om och konstaterat att den var toppen. Lördagen var om möjligt ÄNNU BÄTTRE :) Jag och Kenneth åkte hem till mina föräldrar vid tolv-tiden efter att ha vart på ICA och köpt en påsk-kyckling till dom (en porslinaask typ) där vi hade lagt i de bådas absoluta faovritgodis. Polly till mamma och Finska pinnar till pappa. Hihi, Kenneths idé alltihop :) Väl ute i Lövhult så övertalade Kenneth och mina tre kära grannbarn mig att följa med dom ut och påska. Efter en del tjat och gnäll från min sida så fick jag ge med mig och vi började klä ut oss så det stod härliga till. Kenneth hade ett par vinröda byxor, pappas röd/gröna skjorta, en svart väst, käpp och en svart hatt. Jag hade mammas röda klänning, en svart/grön/orange skjorta knyten i midjan, en blå hätta på huvudet och en piasavakvast. Jag hade målat illrosa kinder på mig och svarta fräknar och som pricken över i:et hade både jag och Kenneth skrivit GLAD PÅSK i pannan :) Hahhaa, så vi såg ut. Vi gick verkligen in för det, till och med mer än våra grannbarn!!! ;) Har tagit kort på spektaklet som jag väldigt gärna vill lägga ut men det kommer säkert inte funka idag heller :/ Nu är jag riktigt förbannad på blogg.se ska ni veta! Hursomhelst, vi gick runt och påskade, alla fem, runt om i Lövhult och fick massor med godis. Vi fick även agera modeller på vissa ställen för de tyckte vi var så fina. Jag var väldigt tveksam i början, det tog emot att "skämma ut sig" så inför alla grannar men eftersom Kenneth var så taggad och peppade mig så gick det faktiskt över till slut. Lite roligt att han verkligen proppsade på att klä ut sig, det kanske man inte skulle tro om man inte kände honom, men han är en riktig pajas egentligen! Haha, brukar alltid vara jag som är barnsligast och skämmer ut mig mest i alla lägen men nu låg jag faktiskt i lä. Älskar att Kenneth kan bju på sig själv på det sättet. Det är underbart! :D Påskaftonskväll spenderades även det hos mina föräldrar, tillsammans med hela familjen Lövgren (Ingegerd, Lövet, Sissi, Tommie och Lukas), mycket trevligt. Innan dess hann vi med att koka massor med ägg, både "vanliga" och tillsammans med rödlök, spela ett x antal omgångar kubb mm. Det var en helt perfekt påskafton.

Söndagen då. Jag och Kenneth gick upp tidigt och såg på en av Disneys absolut bästa filmer genom tiderna, Skönheten och Odjuret. Grymt bra. Efter det åkte vi bort till min morfar och min morbror och hjälpte dom att bära ner båtmotorerna till sjön och efter det bar färden till Olofstorp i Lerum. Vi skulle nämligen kolla på en hundvalp jag och min älskling!! Och vilken hundvalp sen, det var den sötaste krabaten jag någonsin sett. Han var perfekt. Vi blev helt förälskade båda två. Vår valp, som var en av fem valpar i kullen, var inte lik någon av sina syskon. Han är brun med ljusa framtassar och lite mörkare över ryggen och ut på svansen medan hans 3 av hans 4 syskon är helsvarta och den fjärde är lite långhårigare och mestadels vit. Och ja, jag skriver vår valp för det var faktiskt så att vi köpte den!!!!!!! Så nu är vi inte bara sambos utan blivande hundägare! Det är så häftigt! Och ni ska inte tro att det är något impulsköp, för så är det inte. Vi har pratat om detta i många månader. Vi har övervägt det noga, listat alla för och nackdelar mot varandra minst tio gånger, pratat nyktert och diskuterat det om och om igen. Vi vet vilket ansvar det är och vilket jobb det kommer att bli. Men vi ser ingen anledning att vänta, vi älskar djur båda två och är helt överygande om att lilla Ludde (som ha antagligen ska heta) kommer trivas som fisken i vattnet hos oss. Det kommer bli så bra! Han är bara sex veckor nu så vi får vänta tills valborg innan vi får ta hem honom. Vår underbart söta Ludde :) Han är en blandras, men överhängande Jack Russel. Pappan är renrasig Jack Russel och mamman är Jack Russel, Spets och Laphaso. Han är så otroligt fin. Längtar så tills vi får hem vår lilla bebis!!! :)

Så söndagen gick fort, mycket prat om vovve och vid sjutiden på kvällen bestämde vi oss. Innan dess hann vi även med att fika och göra iordning på vår fina balkong, gå och handla mm. På kvällen blev det tacos och filmvisning, Gladiator. Måndagen då, och Kenneths stora dag! Min älskling fyllde nämligen 23 år igår! :) Blev en riktigt mysig morgon. Jag gjorde frukost vid teven och gav honom min present. En jättefin silverlänk som armband, han blev jätteglad :) Vid halv ett hämtade Lennart mig dock, skulle spela match på Byvallen :) Kenneth kunde tyvärr inte åka med och kolla för han behövde plugga (strong och plugga hela sin födelsedag för övrigt) men det fick gå ändå. Vi mötte hursomhelst Arentorp/Helås och vann med 3-1. Och jag gjorde mål! Det ganska viktiga 2-1 målet dessutom! Fick en fin passning ifrån Lisa och höll undan för två backar och satte den med vänstern, riktigt skönt faktiskt. Hoppas mitt målskytte börjar lossna lagom till träningslägret och serien nu! Efter matchen var det kalas för Kenneth hemma hos Annkie och Stig (även Stefan, Anna och mina föräldrar var där). Det bjöds på god mat och Kenneth fick många fina presenter. Blev även mycket snack om hund eftersom Kenneths föräldrar inte är överdrivet förtjusta i vårt beslut, milt uttryckt. Lite tråkigt faktiskt men det är inget att göra åt :/ Kvällen var trots allt riktigt trevlig och Kenneth var riktigt nöjd med dagen :)

Idag är det tisdag och tillbaka till verkligeheten. Jag har en del samtal att ringa och sen ska det pluggas hela dagen. Ska även försöka få med mig syssling Emmelie ut på en promenad. Kenneth går relativt lång dag i skolan och förväntas inte hem förrän vid fem. Kommer förhoppningsvis upp massor med bilder snart, om jag bara får det att fungera! Håll ut!

Helt underbar dag!! :D

Ja, dagen har varit perfekt. Började som sagt med en tipspromenad i solskenet ute i Lövhult och sedan blev det bara bättre! Var ute hela dagen (från tio till åtta) och njöt av det fina vädret. Kenneth hjälpt bland annat min pappa att byta däck på bilen, vi har ätit middag utomhus, spelat fotboll med våra tre grannbarn och sist men inte minst haft VATTENKRIG! Så sjukt skoj! Och det var inget dåligt vattenkrig heller, vi var fullkomligt dyblöta allihop! :) Vi hade fyra pistoler (på fem pers) och massor med vattenballonger. Hihi. Så dagen kunde inte vart bättre, har verkligen haft jätteskoj och det har varit jättemysigt :) Har massor med fina kort som jag verkligen vill lägga upp men tyvärr så går det ju inte. Verkligen jättetråkigt! Det måste ju börja fungera snart igen, vad ska jag annars ta mig till? Det här fungerar ju inte :/

Men nu ska jag gå och göra min älskling sällskap i soffan tänkte jag. MIn underbart, söta älskling som kommer så underbart bra överens med mina goa grannbarn! Är så härligt att se femåriga Sofia krypa upp i knät på han i soffan eller 12-åriga Andreas se upp till honom och ty sig till honom :) Det är underbart. Gud va livet är underbart.

Tack snälla svärmor!!

Nu har vi precis kommit hem ifrån Kenneths föräldrar. Annkie har hjälpt oss att lägga upp lite jeans, mycket uppskattat så tusen tack!! :) Annars har vi inte gjort något speciellt idag. Fått pluggat lite, jag har sökt mina utbildningar inför hösten, vi har städat mm. En mycket trevlig dag har det iallafall vart!! Morgondagen blir nog minst lika trevlig, ska ut till Lövhult och gå en tipspromenad i det (förhoppningsvis) fina vädret. Nu ska jag och älsklingen krypa upp i soffan och mysa järnet :) Hoppas ni får en lika mysig och kärleksfull skärtorsdagskväll som jag ska ha! <3

Vi var väääldigt trötta igår...

...så trötta, att när vi gick och la oss så glömde vi att släcka sänglampan. Och det är inte lika illa som det låter, DET ÄR VÄRRE. Det måste vara en bedrift att kunna somna med den kraftiga ljuskällan bländande rakt ner i ögonen, det vill jag lova. Den sitter en knapp halvmeter ovanför våra huvuden och lyser verkligen skitstarkt. Den var till och med riktat rakt ner mot oss, inte vriden åt väggen som vi brukar ha den, och det gör nästan ont i ögonen att ha den tänd när den är åt det hållet! Men både jag och Kenneth var så extremt trötta igår så vi somnade alltså ifrån lampan. Det är helt sjukt. Vi måste ha somnat direkt när vi lade våra huvuden på kuddarna. Jag kan inte fatta det. Sen vaknade jag klockan sex imorse och trodde att solen hade ramlat ner på oss eller nåt. Helt galet. Jag hade inte heller satt in mina bettskenor (ja, jag har sådana) i munnen utan antagligen somnat med dom i handen. Har nog aldrig vart så trött förut.

Annars då, umgicks med min kära Åsa hela dagen igår. Var inne i stan och kollade lite och sen gick vi hem hit och kollade på film mm. Jag kan inte ha varit nåt särskilt roligt sällskap. Var dödstrött hela dagen igår, kändes som om jag gick runt i nåt sorts vakuum. Usch och fy. Men vi hade väldigt trevligt iallafall, har alltid roligt när vi umgås även om man inte gör något speciellt och det är så det ska va tycker jag :)

Förklaringen till vår extrema trötthet är bland annat att vi inte sov så mycket natten innan igår. Och nej, då syftar jag inte på att vi hade något snuskigt för oss hela natten, jag mådde faktiskt riktigt dåligt. Vaknade mitt i natten av en sådan otroligt smärta i mitt ena öra så jag trodde min sista stund var kommen. Har haft det här förut och läkarna vet inte vad det är. Mitt öra värker helt enkelt innuti och gör så förbannad ont. Det konstiga är att ytterörat samtidigt i syl-ömt. Kan inte nudda örsnibben utan att börja gråta och att nudda något annat är fullt otänkbart. Men, efter några tabletter och en värmedyna emot örat så började det lisa ganska snabbt och det är ju bra att det inte sitter i längre, det hade jag nog inte klarat. Frågan är bara vad det är!? Kan det hänga ihop med att jag börjar bli förkyld nu? Känner mig ganska hängig och nyser som en tok här hemma. Någon som har nån idé?

Hursomhelst. Trodde detta skulle bli ett kort inlägg för jag hade inte för avsikt att berätta om min mystiska öronvärk här på bloggen men det gick la sådär. Idag händer hursomhelst inte så mycket. Skulle träffat Emma i Gbg men har inte råd att ta mig ner dit :( Vi har det ganska knackigt här hemma med ekonomin nu. Jag har ju ingen inkomst så vi lever enbart på Kenneths studiebidrag, det är tufft speciellt när nästan halva det går åt till hyran.. Lägg därtill till alla andra räkningar och mat så kan ni räkna ut att det inte blir så mycket pengar över till nöjen... Men jag hoppas att det ska lösa sig nu, pratade med Alfa-kassan igår och nu börjar jag ju även få lite lön ifrån Liseberg igen. Skönt det. Men gud va jag kommer in på sidospår hela tiden. Ska inte klaga så mycket! Huvudsaken är ju att jag har Kenneth, eller hur? Det jag skulle ha sagt var att mannen min är och spelar tennis med en kompis nu och jag har precis städat toalettstolen, tråkigt kan det tyckas men det måste göras. Nu ska jag sätta mig lite med engelskan och sen är det träning ikväll som jag antagligen ska gå på :)

Jo, förresten. JAG KAN FORTFARANDE INTE LADDA UPP BILDER. Och inte får man någon förklaring eller hjälp ifrån blogg.se. Det här suger. Jag har massa fina kort som jag vill dela med mig av på bloggen!! Tänk om det aldrig kommer fungera igen!? :/


Nu har vi bott tillsammans i ett helt år!

Ja, det är inte riktigt klokt vad tiden går. Tänk att det redan är ett helt år sedan jag och Kenneth blev sambos och att vi fortfarande är det! Jag är världens lyckligaste tjej! Så hela dagen idag har egentligen gått ut på att klura ut hur jag skulle överraska Kenneth, var nämligen ganska så säker på att han hade glömt av det så jag tänkte hitta på nåt mys för att göra honom riktigt glad när han kom hem ifrån skolan :) Ringde till min kära mor och vi gav oss ut på jakt här i Alingsås. Hittade ett litet paket, kärlekskaffe + fyra choklad-hjärtan-bitar på Village och så köpte jag med mig två cokladmuffinsar ifrån Maxi, våra favoriter. Kom hem, städade iordning lägenheten lite, diskade och satte min fina överraskningsfika på bordet tillsammans med en lapp som det stod: "Tack för ett helt underbart år älskling!" Var som sagt ganska så säker på att han hade glömt av vår lilla årsdag så döm av min förvåning när Kenneth kommer hem ifrån skolan med händerna bakom ryggen och en stor bukett med tio röda rosor till mig! Blev så paff, förvånad och lycklig på samma gång! Vilken underbar överraskning :) Varken han eller jag hade ju nämnt eller ens skickat nåt sms om vårt årsfirande under dagen så vi trodde båda två att vi själva var den enda som kom ihåg det och skulle överraska varandra. Hihi, så mysigt. Kenneth verkade bli uppriktigt glad för min överraskning, tror nästan han blev lika lycklig och förvånad som jag! Så det var helt perfekt, kunde inte blivit bättre! 

Så idag, den 6 april 2009, har alltså lilla jag vart sambo i ett helt år. Det låter helt galet när man säger det så. Lilla jag -sambo! I ett helt år! Hur underbart är det inte? Det bästa av allt är ju att det känns precis likabra som för ett år sedan, eller rättare sagt ännu bättre. Det känns verkligen perfekt! Jag måste vara världens mest lyckosamma tjej som har hittat en sån underbar kille som Kenneth. Han har verkligen inte en enda dålig egenskap. Han är min drömkille och min enda sanna kärlek. Vi hör ihop, på något sätt vet jag att det är så :) Och det känns så osannolikt bra mellan oss!! Jag är så kär! Jag hade ingen aning om att livet kunde vara såhär bra. Jag har haft sån tur. Vilken tur att Kakan presenterade oss på Skjutbanan för snart 16 månader sedan! Tack Kakan! :) 

Nu ska jag snart krypa ner till min älskling igen. Han ligger här, bara nån meter ifrån mig, i sängen och snusar och sover för fullt. Jag kunde inte somna, låg bara och tittade på honom och tänkte tillbaka på allt som har hänt under året, på hur vi träffades och hur snabbt det egentligen gick när vi flyttade ihop. Vi lärde känna varandra utan och innan så snabbt, det är verkligen häftigt hur fort det kan gå, hur snabbt livet kan förändras till det bättre :) Så jag var bara tvungen att krypa upp ur vår varma säng och skriva av mig lite. Är så otroligt lycklig! Det bara pirrar i hela kroppen på mig!! Hoppas att alla någon gång för känna så som jag känner för Kenneth för någon, det är den bästa känslan som finns. Men, nu ska jag som sagt ge mig. Det kommer en dag imorgon också och den är redan väldigt fullbokad; gå upp med Kenneth vid åtta, träna med Emmelie vid tio och sen umgås med Åsa resten av dagen. Ska bli mysigt! NU - sängen. Godnatt!


Tack för ett helt fantastiskt år Kenneth! Jag fullkomligt älskar
att bo med dig!! Det är det bästa som finns <3333

Tävling!


"Jag är med o tävlar hos http://www.emmgus.blogg.se/ om
ett namnsmycke från http://www.parlsmycken.com/"

Nu var det ett tag sen igen.

Ja, lite dålig uppdatering här känner jag. Ska skärpa mig! Men har haft ganska så mycket att göra sen sist och dessutom har de ju vart helt strålande väder ute så jag har inte direkt känt för att sitta inne vid datorn och trycka! Men nu är jag iaf här och tänkte ge er en liten uppdatering om vad som hänt :)

Torsdag: Var ute och gick i en och en halv timme med min söta syssling Emmelie och hennes ännu sötare dotter Ebba. Vi gick till Nolhagaparken och matade fåglar, tog lite fina kort och njöt av solen :) Efter promenaden åkte jag hem till mamma och pappa en sväng för att umgås med grannflickan Sofia ett tag innan jobbet. Var nämligen på infomöte på Liseberg i tisdags. Mycket trevligt att träffa alla igen! Och sen som pricken över i:et, efter en v'äldigt bra dag, fick jag en ännu trevligare och en otroligt mysig överraskning av min älskling när jag kom hem. Kenneth tänt massor med ljus i badrummet och gjort världens skumbad till oss, helt underbart!!! :) Jag har verkligen världens finaste pojkvän. Älskar honom så otroligt mycket.

Fredag: Gick upp och tog tåget till Gbg tillsammans med Kenneth, jag skulle nämligen jobba på Liseberg mellan 09:00 och 14:00 och det stämde så bra att Kenneth gick i skolan precis samma tid! Så det blev en riktigt mysig morgon, otroligt mysigt att åka tåget in tillsammans på morgonkvisten sådär :) Jobbet flöt på bra och vid kvart över två möttes jag och älsklingen upp igen för att äta en smarrig lunch på vårt favoritställe, nämligen Jensen. Efter lunchen gick vi runt i stan och köpte bland annat en försenad inflyttningspresent till våra vänner Linda och Magnus, som vi skulle till senare på kvällen. Var riktigt trevligt att hälsa på dom ute i Hålanda, precis som vanligt!!

Lördag: Jag och min älskling tog en promenad in till torget för att äta en ganska sen frukost. Hann även med en glass i det underbara solskenet innan vi bestämde oss för att åka hem till mina föräldrar i Lövhult för att grilla och tillbringa dagen där tillsammans med alla grannarna. Det var verkligen jättemysigt och jättefint väder. Jag gick i shorts och linne hela dagen, så skönt! Kenneth fick även lekt av sig rejält med vårt söta grannbarn Sofia. Hon är fem år gammal och verkligen avgudar mig. I lördags sa hon när hon höll mig i handen: "Jag älskar dig Evelina. Jag vill aldrig lämna dig". Hihi, så otroligt sött. Men hursomhelst, hon brukar vara väääldigt klängig på mig och vara ganska så blyg inför Kenneth men i lördags så släppte blygheten och hon hängde på Kenneth hela dagen!! Så otroligt roligt och mysigt att se dom två springa omkring och leka på tomten tillsammans! Kenneth är så bra med barn! Sofia kröp till och med upp i Kenneths knä flera gånger, gud va underbart det var att se. Blev helt varm i hela kroppen och jag kan inte låta bli att tänka på vilken otroligt bra pappa Kenneth kommer bli :) Hursomhelst. En riktigt lyckad dag var det iallafall!!

Söndag: Vaknade relativt sent så det var bara raka vägen till samlingen efter frukost, vi hade nämligen match mot KIK igår. Jag hade jätteont i huvudet och två gigantiska skavsår på hälarna så jag var inte säker på om jag kunde spela men det gjorde jag iallafall. Hela matchen dessutom. Vi förlorade med 4-2 så det var la inte jätteskoj men Kenneth var där och tittade hela matchen iallfall och det tycker jag är väldigt mysigt. Han verkade tycka det var riktigt roligt med! Så han kommer säkert följa med oftare i fortsättningen, väldigt kul. Jag tycker att det är skoj när han intresserar sig och engagerar sig för min fotboll! :) Efter matchemn åkte vi och veckohandlade på Maxi med min pappa och sen var det raka vägen hem till sängen som gällde för mig. Huvudvärken blev bara sämre så jag antar att jag fick ett riktigt migränanfall. Min söta älskling lagade mat till mig, spagetti och köttfärssås, sen gick jag och la mig. Sov som en stock mellan halv sex och halv tio, verkligen inte likt mig att sova på dagen, utan att vakna när Kenneth kommer in och tittar till mig till och med. Men vid halvtio så vaknade jag till så då kollade jag och Kenneth på den sista av de sex STAR WARS filmerna som vi har sett allihop under den gångna veckan. Den var galet bra!!! Nästan den bästa filmen jag sett kan jag säga!! Älskar verkligen alla de filmerna! Lite sorligt att det inte finns fler än sex stycken, vill inte att de ska ta slut ;)

Idag: Har sovit otroligt dåligt under natten och har fortfarande efterdyningar efter min fruktansvärda huvudvärk igår :/ Får hoppas det går över under dagen. Ska försöka få lite saker gjort idag, ska bland annat försöka gå ut i solen och njuta strax och sen så ska jag inte låta det dröja lika länge tills jag uppdaterar min fina blogg nästa gång! :)

April april, din dumma sill ;)

Japp, idag är det alltså den första april. Vintern är över och våren är på väg, det känns verkligen! Är helt undeerbart väder ute idag! :) Men som sagt, första april idag och jag funderade länge och väl på om jag skulle dra till med något aprilskämt här i bloggen eller inte... Till slut bestämde jag mig för att strunta i det. Kan dock berätta att jag redan har hunnit lura två personer idag! Dagens mål är ju att försöka lura så många som möjligt utan att bli lurad själv, och än så länge har det alltså gått bra. Det är mamma och Kenneth som har fallit offer för mina aprilskämt hittills i år. Eller mamma var det egentligen Kenneth som lurade, eller båda två kanske man ska säga. Kenneth ringde och sa att hela mitt engelskaarbete (som jag slitit med länge nu och som jag är 99 % klar med) hade gått upp i rök och försvunnit ifrån datorn. Kenneth fortsatte med att berätta att jag var helt förkrossad och bara grät och när han sen räckte över luren till mig sa vi båda i kör: APRIL, APRIL! Hahahaa, snacka om lyckat! Mamma hade blivit livrädd och bara svor över oss i telefonen att vi aldrig fick lura henne så igen, men bara på skoj förstås. Haha. Kenneth är expert på att lura mor min :)

Kenneth lurade jag helt själv, genom att säga fel telefonnummer till honom när han skulle ringa till min mamma. Det var ganska tidigt på morgonen så det gick fram måånga signaler innan till slut en man vid namn Thomas svarade och Kenneth fick ursäkta sig med att han hade ringt fel. Vid det här laget låg jag redan och gapskrattade i soffan och när Kenneth kom springandes till mig snabbt som ett skott fick jag fram ett lyckligt april, april :) Haha, så lyckat. Men va tusan, kan han inte numret hem till mina föräldrar när vi har varit tillsammans i över 15 månader så får han skylla sig själv, eller hur!?! ;) Lite synd bara om Thomas i andra änden av luren som säkert blev väckt av mitt lilla bus men det får det vara värt. Det är ju bara första april en gång om året.
 
Den tjommen som kom på att man skulle skämta den första april måste för övrigt vara en helfestlig kille. Eller tjej om det var en tjej, men jag sätter mina pengar på att det var en karl. Det är ju verkligen jätteroligt. Man livar upp stämningen lite, gör en helt vanlig onsdag till en speciell och rolig dag. Ni skulle bara veta vad jag har skrattat just den här dagen genom åren, både genom att bli lurad själv och genom att lura andra. Har många roliga minnen. Jag och pappa lurade mamma för nåt år sedan att han hade backat in och förstört baklyktan på bilen efter en av mina fotbollsmatcher. Mamma kom ut fly förbannad (eftersom detta skulle ha varit andra gången på bara nån vecka) och fick istället för en krossad baklykta se en lapp med APRIL, APRIL på. Haha, det var riktigt lyckat. Men mamma är riktigt duktig på att luras med, ska det tilläggas. Hon lurar vår granne Christina nästan varje år, idag var inget undantag. Och det roliga är att det alltid är samma typ av skämt, att det står något på baksidan av hennes hus... Det har varit bland anat tranor några år och iår var det poliser. Christina spriger ut och skriker var i telefonen men får bara April, april till svar... Hahahaa. 

Hursomhelst. Idag är jag faktiskt hemma hos mina föräldrar. Mamma åkte och hämtade mig för nån timme sedan. Kenneth sitter hemma och pluggar för fullt (han är ledig idag) och eftersom jag behöver öva på mitt engelskatal så kändes det bäst att inte störa honom för mycket. Är rätt gött att åka hit ut när man har mntliga saker att öva på faktiskt, kan gå iväg och sätta mig i ett eget rum så jag kan vara ifred här. Vår lägenhet är kanske liten för liten för det (egentligen inte) men det blir gärna att jag går in till Kenneth när jag kör fast och stör honom genom att pussa honom i nacken och han kommer in till mig när han har tröttnat på böckerna och stör mig. Haha, vilket underbart problem egentligen. Det är helt underbart att ha någon att störa och bli störd av i pluggandet :) Men som sagt, vill att han ska få pluggat ordentligt och det skadar ju inte att ha en hel pluggdag så här emellanåt :) Dessutom tänkte jag att det var så fint väder idag att det vore mysigt att vara här ute på landet under dagen. Så skönt att bara kunna gå ut på tomten och sola lite istället för att böka med att gå ut ifrån lägenheten.. Nu tjötar jag bara på känner jag, kanske börjar bli dags att avrunda detta monsterinlägget nu, eller vad tycker ni....?! :P

Men, som sagt: Det skulle faktiskt vara väldigt roligt att få reda på hur det kommer sig att man skojar just på första april, så om det är någon av er som vet detta så får ni gärna dela med er av kunskapen :)  Ha det bra allihop! 

Personlighetstest.

Hittade ett roligt personlighetstest hos söta Jenny för ett tag sen som jag bara var tvungen att prova. Och jag tyckte att resultatet överlag stämde riktigt bra!! Jag har ju så svårt att bestämma mig för vad jag vill göra och bli när jag "blir stor" och många av dom jag har funderat på finns med i förslagen nedan. Lite kul, då är jag nog inte helt ute och seglar iaf :) Testet hittar ni här.

MITT RESULTAT
Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.










RSS 2.0