Fotbollsträning

Yes, idag var det träning 10:30! Lennart kom och hämtade mig och Mikkan (min kära lagkamrat) vid tiotiden och nu, drygt tre och en halv timme senare, sitter jag alltså här vid datorn och hänger. Träningen gick rätt bra får man väl säga. Men jag har fått en galen träningsvärk i hela kroppen. Det känns verkligen att jag har börjat träna igen om man säger så. Jag har nog riktigt chockat kroppen. Den är knappt van vid någon träning alls det senaste, har ju inte tränat ordentligt på ett halvår. Bara lite då och då. Och nu kör jag igång med hård träning fem av sex dagar denna veckan. Låren, ljumaskarna, nacken är stelare än någonsin. Men det är faktiskt rätt skönt ändå, skönt att känna att man har gjort något :)

Jag och min älskling hade en jättemysig kväll igår, kollade på playa del sol, åt pizza mm. Ikväll vet jag inte vad som händer än. Var lite snack om att träffa Kenneths vänner. Hade vart roligt, tycker mycket bra om dom, men vi får se. Högskoleprovet är ju nästa helg och jag tror Kenneth vill lägga mer tid på att plugga. Sen är jag ruskigt seg med. Men vi måste börja träffa dom oftare iaf, dom är alltid trevliga att umgås med. Mycket galna upptåg och mycket skratt blir det!

Uppdaterar mer sen :)

Kommentarer
Postat av: mikaelam

sv; Jadå! :) Själv?

2008-10-18 @ 14:16:40
URL: http://mikkaelo.blogg.se/
Postat av: SaraH

Nämen vad mysigt... vi träffades faktiskt på jobbet första gången också iofs,jag jobabde i mataffär då och han hoppade in i våran butik en dag för att det fattades folk, så när vi träffades på festen så vart det sådär, "nämen fan det är ju du!!:)" Vi hade ju nåt att prata om iaf eftersom båda jobbade på samma företag då. Våran lägenhet är också jättefräsch, och det är skönt. Husen här är inte så gamla så allt är fint..:) Nää hunden är inte våran. Jag tjatar om att jag vill ha en hund nu, för jag ska ta bort min häst, men jag är allergisk mot hundra, men pudlar ska vara allergivänliga. Men man blir ju så låst med hund tyvärr...:( Kram

2008-10-18 @ 14:20:12
URL: http://sarahart.blogg.se/
Postat av: Vanessa

tack!

Jo, jag är nog ganska ung om man gemför mig med andra bloggare :P

2008-10-18 @ 14:22:39
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Marina

Svar: Tack! :) Det snöade bara på morgonen här i Norrbotten, men det var ganska stora snöflingor. ;) Idag skiner solen iaf och det har inte kommit någon snö än så länge. :P

2008-10-18 @ 14:36:10
URL: http://marinaberglund.blogg.se/
Postat av: Ingrid's fotoblogg ^^

fin blogg :)

2008-10-18 @ 15:25:23
URL: http://svartvitnagellack.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hihi jodå allt är bra gumman, men jag va heelt slug igår, för lite sömn och sen foto grejen på det, helt död i soffan på kvälle, så tog en vilo paus. Hur är det me dig då?

2008-10-18 @ 15:32:50
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Nej nej jag e inte sån som klarar sånt inte :) haha du va ju uppe tidigt för fotbollens skull.. erkänn? ;)

2008-10-18 @ 16:15:45
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: cammie

bra att ni räddade dem =) !

ja,jag räddade katten på bilden..

2008-10-18 @ 17:12:26
URL: http://silverkiss.blogg.se/
Postat av: philippa

varsågod! ah, men de är inte så jätte svårt när man väl har lärt sig de, jag är fortfarande inte så jätte haj på det =P Föresten, vad fick du betala för att få en design då? jasså, de lät inget vidare. Vad söker du för typ av jobb då? Jo jag gör ju detta, trivs rätt bra så de är goodie!

2008-10-18 @ 18:16:10
URL: http://philippaolausson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0